HARUM MALAM : Cara Moden Pikat Suami

 "sakit-sakit sedap macam MALAM PERTAMA kahwin dulu!"

bukan tu je..BAU BADAN MACAM BAWANG PUN DAH HILANG!!

p/s; Halal jakim dan kkm semua ada. dah lebih 7 tahun dalam pasaran.. complete

p/s; Sesuai untuk kaum hawa, HARUM MALAM suppliment tambahan untuk kekal sihat dan merawat masalah dalaman seperti keputihan, gatal2 vagina, mengetatkan vagina, hilang hanyir period, sesuai diambil ketika period, dalam pantang dan menyusu baby, yg belum kahwin pun boleh

Untuk Wanita shj
1 btl 250ml 
 Cara pengambilan:-
1 sudu besar 2 kali sehari (pagi dan malam)

*Wanita Mengandung Dilarang sama sekali untuk mengambil produk ini

Kebaikan:

-Meningkatkan keinginan serta mempercepatkan ransangan seksual
-bertenaga dan mengatasi masalah vagina kering
-Membantu mengetatkan dan menganjalkan vagina
-Membantu membunuh bacteria dalam saluran kencing serta mengatasi masalah kerap kencing
-Meningkatkan system tahan tubuh serta menstabilkan hormon
-Mengurangkan tekanan dan tension
-Membantu menganjalkan kulit serta tubuh badan dan mengurangkan kedutan

 BERMINAT SMS/WHATSAPP 012 4003624

Makin wangi makin sayang la cik abang hujan2 ni
GATAL KERANA KEPUTIHAN

Bahagian kewanitaan merupakan bahagian yang sensitif dan perlu perhatian khusus. Hampir setiap bulan pastinya wanita akan mengalami menstruasi malah sering disertai oleh lendir yang keputihan. Hal ini tidak termasuk dengan masalah lain yang berkaitan dengan aktiviti seharian yang kadangkala akan menjadikan keadaan di sekitar bahagian kewanitaan menjadi mudah lembap dan apabila kelembapannya tidak terkawal akan menimbulkan masalah baru seperti gatal-gatal, kulit di sekitarnya memerah atau bercak putih dan sebagainya. Hal ini akan menimbulkan keadaan yang tidak selesa.

Keputihan merupakan salah satu permasalahan bahagian kewanitaan yang sering dialami oleh kebanyakan wanita. Keputihan atau dalam istilah perubatannya dikenali sebagai leukorhea merupakan sejenis cecair atau lendir yang keluar dari vagina.
 
HARUM MALAM dapat membantu 


Kandungan Harum Malam:

-Extrak ros
-Extrak sireh
-Buah tin
-kismis
-madu
-goji
-limau purut
-strawberry
-pueraria mifrica
-kayu serapat
-buah delima
-manjakani
-pueraria lobata
-senna


Apa Kata TESTIMONI 






BERMINAT SMS/WHATSAPP 012 4003624
ATAU boleh PM ke page syiela
syieladbeauty
PRODUK HOT LAIN
OPASNOW
MAIXARA C SENTIAL 
HERBINI
 TOBI(IRON) - SOLD OUT
BELVYA
AURAWHITE
AURACHOC

COD AREA SUNGAI PETANI


GUA BLOG


CARI MEMBER

BUSUK

PING JE