Penangan Harum Malam




 Baru ni syiela ada iklankan produk harum malam kan.Untuk pengetahuan uoll produk ni keluaran LEGACY SECRET.

So kali ni nak cerita tentang keberkesanan dia pula.Harum malam ni sangat best tau korang.Dengan satu sudu pertama ja kita dah boleh tau.Korang minum satu sudu pertama kemudian korang pergi buat kerja.Buat kerja rumah sampai berpeluh basah lencun pun badan korang takkan berbau.Just peluh biasa je.Syiela pun hairan masa cuba hari tu.Tapi best sangat sebab xde la badan nak bau 'acem' bila berpeluh sakan.Syiela tanya juga en.fuad bau tak badan orang berpeluh gila ni(dalam hati takut dia kata busuk, mana tau kot2 perasan sendiri badan tak berbau).Dia cakap ye la takde bau peluh.Senyum je syiela masa tu.Siap cakap lagi syiela amik produk HARUM MALAM

Yang bab dalaman pun memang berpuas hati.Syiela boleh tekankan kat sini produk HARUM MALAM ni memang betul2 berkesan. 

Anak dara pun boleh cuba untuk menghilangkan bau badan, keputihan dan period berbau.

Produk ni tidak sesuai untuk ibu mengandung.kang nak bersalin susah :)

Cara Makan
1 sudu pagi sebelum sarapan
1 sudu malam sebelum tidur 

seeloknya ambil semasa perut kosong dan gunakan sudu plastik sebab ada campuran madu



Harum Malam sesuai untuk : 
Remaja Anak dara Kanak-kanak Wanita berkahwin Wanita berpantang Perempuan yang menyusukan baby Kesan kepada yang berkahwin : Miss V bertambah ketat, super kemut Nafsu bertambah Lebih bertenaga ketika bersama Bau badan hilang Keputihan berkurang dan kurang berbau Kurang gatal di bahagian V Senggugut kurang dan period tidak berbau Kesan kepada anak dara : Bau badan hilang Keputihan berkurang dan kurang berbau Kurang gatal di bahagian V Senggugut kurang dan period tidak berbau Nafsu tidak akan bertambah dan Miss v tidak akan ketat!!







ANAK DARA DAN BAKAL PENGANTIN BOLEH AMBIL YE UNTUK MENGILANGKAN KEPUTIHAN DAN BAU BADAN

Yang nak order boleh PM syiela kat fb syielashoppe atau SMS/WHATSAPP 012 4003624

COD AREA SUNGAI PETANI

79 comments:

  1. wow..wow..wow..testimonial panas tu..hot btl la produk ni

    ReplyDelete
  2. ada masa boleh cuba . hihik
    maklum le pengantin lama

    ReplyDelete
    Replies
    1. sama la kita.. pengantin lama lagi la kena amalkan :)

      Delete
  3. wow2.. macam nak jer..macam best jer

    ReplyDelete
  4. Replies
    1. sangat meletop buat masa sekarang... ramai yang berpuas hati...

      Delete
  5. Cam best je. Dah la jd pengantin 11 thn yg lalu.

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehehhe... saya baru masuk 9 tahun :)

      Delete
  6. bagi yang menyusu boleh minum x, x der pape effect ke?

    ReplyDelete
  7. Salam.. boleh ke campur makan dengan sedu arrow?. Nak try tp tkt lak.. hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. salam.. boleh tapi mesti menjarakkan masa 3- 4 jam antara satu2 ubat

      Delete
  8. Hi.. wa mcm tertarik hati ni.. tapi, boleh ke campur makan dengan sedu arrow?or produk lain?xmendatangkan kesan yang buruk kah tu?

    ReplyDelete
  9. akak nak tanya..produk ni ada kelulusan x

    ReplyDelete
  10. saya nak tanya..dah cuba produk ni tp kenapa miss v saya berair semacam yea..takut la pulak

    ReplyDelete
    Replies
    1. This comment has been removed by the author.

      Delete
    2. pastikan yang original dear... sepatutnya xde masalah sebegitu

      Delete
  11. Kalo mkn HM ni ngn aura white blh x?ada kesan sampingan x?sbb cara mkn dye adlh sama

    ReplyDelete
    Replies
    1. boleh je nak campur tapi jarak masa tu kena jah sikit antara 3-4 jam... cara mkn sama tapi fungsi berbesa

      Delete
  12. Kalo mkn HM ni ngn aura white blh x?ada kesan sampingan x?sbb cara mkn dye adlh sama

    ReplyDelete
  13. Macamana nk tahu original

    ReplyDelete
    Replies
    1. refer entry ni dear http://semekarartie.blogspot.com/2014/02/harum-malam-beza-ori-dan-tiruan.html

      Delete
  14. Mcm mana nk tahu yg original

    ReplyDelete
    Replies
    1. refer entry ni dear http://semekarartie.blogspot.com/2014/02/harum-malam-beza-ori-dan-tiruan.html

      Delete
  15. Replies
    1. salam.. boleh takda masalah... funsi ketika haid untuk menghilangkan bau hanyir

      Delete
  16. Salam nak tanya kalau period bleh mkn tak hm

    ReplyDelete
  17. mcm mane nak tau ori ke x?

    ReplyDelete
    Replies
    1. refer entry ni dear http://semekarartie.blogspot.com/2014/02/harum-malam-beza-ori-dan-tiruan.html

      Delete
  18. Salam sy mkn hm ni 2sudu la....2sudu sblm tdo 2sudu mse pg...x pe ke ek?

    ReplyDelete
    Replies
    1. kalau ikut aturan mkn dia.. 1 sudu pg dan 1 sudu malam... kalo xde rasa panas ke apa boleh je :)

      Delete
  19. Salam...sy mkn hm ni 2sudu sblm tdo n 2sudu mse pg2...xpe ke ek?sy xtau plk kne mnum 1sudu je.tq

    ReplyDelete
  20. Apa rasa harum malam ni? Sis lagi satu,sy dh terlanjur dgn exbf sy...3x brhubungan,tp satu kali je masuk.skrg dh ptus.tp sy brtemu jodoh lain.dia xtau ttg ksh slm sy.adkh harum malam ni dpt membntu mslh sy agr psgn sy xtau ttg ksh slm sy smse kami kawen nnt? Perlukan jwpn :(

    ReplyDelete
    Replies
    1. rasa rose.. tak pasti dear.. tapi boleh mencuba sebabnya fungsi HM ni untuk mengecutkan

      Delete
  21. salam ukhwah salam perkenalan ..singgah dan follow disini dari
    http://thescreammer.blogspot.com/2014/02/giveaway-5k-dunia-sebenar-shida.html

    ReplyDelete
  22. mis,kn masuk dalam peti ais ke atau xpayah,untuk minum hr2

    ReplyDelete
    Replies
    1. better masuk peti.. tapi kalo x suka kat luar pun ok

      Delete
  23. macam mna nak beza or atau tak?

    ReplyDelete
    Replies
    1. refer entry ni dear http://semekarartie.blogspot.com/2014/02/harum-malam-beza-ori-dan-tiruan.html

      Delete
  24. salam produk nie ade kelulusan kkm boleh tunjuk kan no MAL X... sbb check produk ni xde rekod...

    ReplyDelete
  25. Brape lama bru boleh nampak kesan?

    ReplyDelete
  26. Akk. if org pegnen try jgk produk ni ade effect tak kat baby lam kandungan?

    ReplyDelete
    Replies
    1. tak boleh nanti jalan sempit masa nk bersalin

      Delete
    2. kat baby ada kesan x..?

      Delete
  27. Produk yang laris sesiapa saja boleh amalkan, beli jangan tak beli :)

    ReplyDelete
  28. salam.. sy try baru 2x minum...tetiba lps minum kali kedua tu..ari2 rasa mcm sakit / mcm nak period.. adakah normal??

    ReplyDelete
    Replies
    1. boleh teruskan seperti biasa..jika masalah berlarutan kena refer doc ye

      Delete
  29. Kak.. kalau berumur 20 tahun boleh ke minum? Ada effect ape2 tak kak?

    ReplyDelete
  30. Assalam akak...saya ni merancang utk hamil dah 6 tahun...boleh ambil produk ni x...adakah ia membantu....tq atas respon...

    ReplyDelete
    Replies
    1. boleh...tapi jika dah mengandung stop ye :)

      Delete
  31. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  32. Salam.....sy ni dh kwin 3 tahun.still xde rezeki ank lg...pastu period sy x menentu.Harum Malam ni dpt membantu x untuk hamil...???
    sy dh cuba Harum Malam ni dh stngah botol.bila dtg bulan sy x rasa sakit pun@senggugut.

    ReplyDelete
    Replies
    1. InsyaAllah boleh membantu boleh cuba dulu :)

      Delete
  33. Sy br bersalin 8 buln yg lalu.sampai skrg blm period lg..blh x mnum hm nie?? N menyusu kn badan blh mnum x???

    ReplyDelete
  34. Sy da bersalin 8 bulan yg lalu..tp blm period lg...blh x mnum hm nie??,dan blh x ibu menyusukan ank mnum hm nie??

    ReplyDelete
  35. salam sis, boleh ka pengambilan harum malam ketika datang haid?

    ReplyDelete
  36. Wassalam..boleh yunk xde masalah...bagus untuk menghilangkan bau hanyir darah dan mengurangkan senggugut

    ReplyDelete
  37. Salam sis.,sya baru kahwin dan skrng sya inginkn cahaya mta..adakah sesuai jika saya mngmbil hm?

    ReplyDelete
  38. Salam...nak tye...blh x harum mlm nie diambil bsama dgn jamu rahsia bidan kampung?

    ReplyDelete
  39. Assalam sis, jalau sy nak ambil HM ni dengan ubat lain bole ke? Takde masalah ke? Hehe satu lg, kalau sy taknak msk dlm peti sejuk bole tak?

    ReplyDelete
  40. kalau yg blum kawin.minum ade effect mcm nafsu makin btmbh ke. nk ambk tp tkt

    ReplyDelete
  41. kalau yg blum kawin.minum ade effect mcm nafsu makin btmbh ke. nk ambk tp tkt

    ReplyDelete
  42. Salam sis, blh x minum hm jika mengandung, wlupun sy telah bersalin cara pembedahan sbyk 2x?

    ReplyDelete
  43. As salam sis nak tnya, blh x minum HM ni jika mengandung dan doktor memang sdh sahkan yg sy akan bersalin dgn cara pembedahan?

    ReplyDelete
  44. Kenapa saya makan ni terus sakit belakang pinggang sampai tak selesa?

    ReplyDelete
  45. Assalamualaikum..produk HM ni ada apa2 pantang larang tak ?

    ReplyDelete
  46. Assalam...saya baru berkahwin dan sememangnya merancang untuk hamil...masuk kali ni dah dua botol saya minum....adakah jus harum malam ni dapat membantu untuk hamil? Tq...

    ReplyDelete

Orang Sayang Darwisy ^_^


GUA BLOG


CARI MEMBER

BUSUK

PING JE