HARUM MALAM : BEZA ORI DAN TIRUAN


Sila cek..berhati2 sebelum terkena.Ramai yang pm terbeli yang tiruan.Jangan ambil risiko yang boleh memudaratkan anda

 Tiruan : pelekat tiada awan oren kat belah atas. Ori : ada macam awan oren
Tiruan : ada tulisan di bawa botol. Ori : botol kosong


 Botol ori bila kita tekan tak kemek ye..
 


  

Dapatkan yang original hanya di syieladbeauty.
Botol baru kini penutup bewarna pink.

Untuk balasan pantas sila SMS/WHATSAPP 012 4003624

KLIK UNTUK BACA



PRODUK HOT LAIN
OPASNOW
MAIXARA C SENTIAL 
HERBINI
 TOBI(IRON) - SOLD OUT
BELVYA
AURAWHITE
AURACHOC

COD AREA SUNGAI PETANI
 

9 comments:

  1. ada juga jumpa kat kedai area sini. tapi mmg x beli la.

    ReplyDelete
  2. bahaya kalau beli yang tiruan punye..

    ReplyDelete
  3. nasib baik belum beli lg
    eish asal la nk ada tiru tiruan ni
    ermm ...

    ReplyDelete
  4. nama harum malam ni... takott kiteww hehe.

    ReplyDelete
  5. Kalo kt bwh botol ada tulisan MALAY SPICES mcmn?

    ReplyDelete
    Replies
    1. betul2 yanie.. yg tu macam mane pulak. sbb dah pergi mrate kedai still bawak botol ade tulisan tu .

      Delete
    2. yunk...bol bau kaler pink...bawah botol ada tulisan ma;ay spices...ada embos dekat botol...tudung ada seal plastik

      Delete

Orang Sayang Darwisy ^_^


GUA BLOG


CARI MEMBER

BUSUK


PING JE