EGG WHITE : MISTINE

Tak payah nak susah susahkan pecah telur putih.. picit dan sapu saje
juga tak berbau hanyir..wangi je

 Egg White Peel Off Mask

Kenapa best?? **** helps tighten pores, firmer and smoothen skin as well as reduce acne, acne scars, redness and less breakouts. After applying this mask, your face will be become tighten, amazing whitened, poreless, tighten, good oil balancing, supple and in good texture.
Bila pakai ni.jerawat pun malu malu nak keluar.
Muka smooth
Bintik bintik putih tanggal
Yang hitam hitam tu keluar juga sikit sikit


Dato siti pun pakai tau putih telur hihihi



CARA PEMAKAIAN EGG MASK :

1. Cuci/basuh muka dengan sabun/cleanser sedia ada dan keringkan

2. Sapu mask pada seluruh muka kecuali bibir & mata secukupnya

3. Tunggu 15-20 minit sehingga ia benar2 kering (mengadap kipas angin disarankan)
4. Tarik mask perlahan2 dari bawah ke atas
5. Rasai wajah yang lembut, halus dan lebih bersih!
6. Guna 2-3 kali seminggu untuk hasil optimum
** Tips: Simpan mask dalam peti sejuk beberapa minit sebelum guna buat pemakaian anda terasa lebih cool dan segar!
KANDUNGAN EGG MASK :
** Albumen (putih telur), Hydrolyzed Elastin, Collagen
berminat.. pm.. harga mampu milik..

SMS/WHATSAPP 012 4003624

TESTIMONI







Harga menarik untuk egg white peel off mask ni
1 tiub RM15
2 tiub RM28 

** harga belum masuk pos



PRODUK HOT LAIN
PM @ SMS @WHATSAPP 012 4003624 untuk harga menarik

DRSNEEZ (SOLD OUT)
OPASNOW
MAIXARA C SENTIAL 
HERBINI
 TOBI(IRON) - SOLD OUT
BELVYA
AURAWHITE
AURACHOC
WONDERGLOW



Jom tengok pelbagai pilihan pakaian wanita di SYIELA CLOSET
harga yang amat berpatutan

antara koleksi yang ada





dan banyak lagi...jom jengah SYIELA CLOSET

13 comments:

  1. Replies
    1. memang best.. sapu..biarkan kering dan tarik

      Delete
  2. nmpk cm best je..ada bau telur x??

    ReplyDelete
    Replies
    1. xde bau telur pun... boleh hilangkan bintik2 putih

      Delete
  3. Makan masa berapa lama nak hilangkan jerawat ni ?

    ReplyDelete
  4. bergantung pada individu juga...tahap jerawat tu camne..kalau sikit cepat..kalau byk maybe lambat sikit

    ReplyDelete
  5. Salam sis . Klo pakai sblm tdo bole ke ? Esk pagi bru bukak . Bole ke ? Tq b4 :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. waalaikumussalam... boleh je...takde masalah....dia mcm pakai masker...tapi kalau masa tido tu ada muka kerut2 muka kang takut cepat kedut pula kulit muka nanti

      Delete
  6. Salam sis . Klo pakai sblm tdo n esk pagi bru cabut bole ke ? Tq b4 :)

    ReplyDelete
  7. sye dh ade cube produk ni .. mmg terbaik la. sye paling suke bile nk tanggalkan mask tu. XD btw, sye gune produk tu smpai skarang.

    ReplyDelete
  8. Sis,maaf bertanya.halal kan mask ni?

    ReplyDelete
  9. Assalammualaikum
    Nak pendapatan lebih??sehari boleh mencecah RM800 hgga Rm1000..Insha ALLAH rezeki masing2..

    FREE REGISTER TIADA BAYARAN..tu yang PENTING!!!(kalu anda rasa tertipu anda tak rugi apa2..anda x perlu keluarkan MODAL satu sen pun..
    TIDAK PERLU CARI ORG..TIDAK PERLU JUAL BARANG..syaratnya mudah..anda hanya perlu ada WhatsApp,Facebook,Wechat dan tahu menggunakannya laman sosial yang lain.
    Cara mudah anda hanya perlu OPEN LINK dan REGISTER dan anda akan dapat USD 25×3.4= RM85.00..dan anda akan dapat LINK SENDIRI..dan copy je ayat sy ni..apabila setiap orang yang membuka LINK ANDA akan mendapat USD 10×3.4= RM34.00..mudah kan?

    Anda pasti teruja apabila melakukan ini..anda PASTI BERJAYA!!
    Anda boleh pilih duit masuk ke ACC atau cek yang akan di pos ke rumah anda.. APA YANG PENTING..REGISTER ADALAH PERCUMA!!tidak salah mencuba..sila klik link ini..anda pasti tidak kecewa..

    Hanya 1 klik sahaja tuan2 Dan puan2
    http://myinvitepay.com/?ref=254254

    ReplyDelete

Orang Sayang Darwisy ^_^


GUA BLOG


CARI MEMBER

BUSUK

PING JE