Sabun Al Razi



Sabun Al-Razi diperkaya dengan Tea tree oil,ekstrak aloe vera,olive oil & vitamin C.formula baru dengan kombinasi herba semulajadi dan ramuan terpilih sesuai untuk menghapuskan masalah kulit rakyat malaysia.


===================================

KELEBIHAN SABUN AL RAZI



Sabun AL-Razi ini dengan kombinasi herba semulajadi dan ramuan terpilih boleh merawat :


*Jerawat/Jerawat Batu
*blackhead/whitehead
*Parut jerawat & cela
*Pori-pori terbuka
*Jeragat
*Mencerahkan bahagian muka & badan
*Meratakan tona kulit muka
*Mengurangkan kedutan
*mengawal minyak berlebihan
*memberi kelembapan kulit
*Membuang parut kecil seperti sel kulit mati 
*Membaiki lapisan kulit yang bermasalah

===================================

Sabun Al-Razi selamat digunakan dan disahkan oleh
Biro Pengawalan Farmaseutikal Kebangsaan
kelulusan dari Kementerian Kesihatan Malaysia 

no KKM --> NOT131103088

SMS/WHATSAPP 012 4003624
WECHAT : syieladbeauty

===================================

CARA MENGGUNAKAN SABUN AL RAZI


Mula2 Basahkan wajah dengan air suam agar pori-pori lebih terbuka. Dengan ini, khasiat Sabun akan lebih
mudah meresap ke wajah. 

Gosokkan Sabun al razi di telapak tangan dengan sedikit air, dan sapukan secara lembut dengan jari tangan ke
seluruh wajah bermula dari dahi, hidung, pipi dan leher

Basuh muka dengan air beberapa kali sehingga sisa-sisa sabun hilang di wajah. Gunakan air sejuk agar pori-pori tertutup
dan melancarkan peraliran darah.

Keringkan wajah dengan tuala bersih. Pastikan bukan dengan baju atau kain yang sudah diguna.

jangan mencuci wajah apalagi menggosok wajah secara berlebihan,seperti 6-7kali malah akan meningkatkan produksi minyak sobaceous yang dapat menyebabkan masalah kulit pada wajah. Cuci wajah 1-2 kali sehari dengan menggunakan sabun Al-Razi sudah memadai.


===================================

TESTIMONI SABUN AL RAZI













PROMOSI HARGA SUPER MURAH HANYA RM40sm, RM44ss

yang paling penting..sabun al razi ni memang ori dari HQ...ada hologram ye yang ori... kalau tanya beza ori dan fake akak x tau nk jawab sebabnya akak hanya menjual yg ori..belum pernah tgk rupa bentuk fake macam mna

SMS/WHATSAPPP 012 4003624
WECHAT : syieladbeauty
PAGES: syieladbeauty


PRODUK HOT LAIN
PM @ SMS @WHATSAPP 012 4003624 untuk harga menarik

JAMU SERI BONDA (SOLD OUT)
DRSNEEZ (SOLD OUT)
OPASNOW
MAIXARA C SENTIAL 
HERBINI
 TOBI(IRON) - SOLD OUT
BELVYA
AURAWHITE
AURACHOC
WONDERGLOW


SMS/WHATSAPPP 012 4003624
WECHAT : syieladbeauty

Jom jamu mata tengok2 baju..


pelbagai dress menarik di sana..antaranya






dan banyak lagi jom jengah SYIELA CLOSET.. HARGA YANG AMAT BERPATUTAN



9 comments:

  1. Banyak juga yg Syiela jual ye.
    Nampak semakin meriah.. tahniah.

    ReplyDelete
    Replies
    1. TQ kak..baru belajar nk serius :)

      Delete
  2. wah mcm best je....baru bbrapa hari akak cuba produk shakira...xtaulh kesan camne nnti...kulit akak sensitif...sukar nk jumpa yg betul2 serasi..pakai bedak arab pn muka naik ruam2...adeh....

    ReplyDelete
    Replies
    1. hope shakira blh serasi ngan akak

      Delete
  3. bestnya produk ni..kira dah xpayah guna krim2 ye dia lgkap dalam satu sabun ni :)

    ReplyDelete
  4. saya dah penah try kak sabun ni...sgt berkesan bg org yg ada masalah jerawat..kalo jeragat tu agak susah sket la..very recommended tuk yg berjerawat..sbb saya ada masalah jerawat kt tempat lain selain muka...jd x pakai kat muka..hihi..alhamdulillah..hilang...

    ReplyDelete
    Replies
    1. ok kan.. akak pun pakai juga hihii

      Delete

Orang Sayang Darwisy ^_^


GUA BLOG


CARI MEMBER

BUSUK

PING JE