BESHINE PREMIUM DRINK

Assalamualaikum

"BE SHINE PREMIUM DRINK"


"BE SHINE PREMIUM DRINK"
✔ Merawat semua masalah kulit seawal 3 minggu
✔Mencerahkan muka,seluruh badan dan pelipat secara alami
✔Kulit lebih glowing dan berseri secara natural

✔Tona kulit sekata

✔Kulit lebih gebu,lembab dan anjal
✔Mengecut dan menyekat pembentukan jerawat
✔Merawat kulit sensitif,kering dan berminyak
✔Pori-pori 3x ganda lebih kecil
✔Mengurangkan lebam bawah mata
✔Menghilangkan tompokan jeragat dan parut
✔Awet muda dan mengurangkan kedutan halus
✔Merawat resdung
✔Meransang peningkatan glutathione original dari hati
✔Meransang kandungan kolagen dalam badan
✔Mengempiskan perut buncit dan mengurangkan selulit
✔Memulihkan luka,sel dan tisu dgn pantas
✔Meningkatkan kesihatan tulang
✔Membantu kesihatan sistem kardiovaskular
✔Memulihkan rekahan tumit kaki
✔Antioksidan dan vitamin yg tinggi
✔Menstabilkan hormon lelaki dan wanita
✔Mengurangkan senggugut
✔Membersihkan darah,buah pinggang,usus dan toksin
✔Mencerahkan penglihatan mata
✔Mengawal berat badan berlebihan dan anti selulit
✔Membakar kolestrol
✔Memberi tenaga dan kecergasan
✔Menegang payudara dan merawat keputihan bagi wanita
✔Membaiki sel kulit,kuku dan rambut
✔Melawaskan pembuangan
✔Menjana Aura Positif



SOALAN LAZIM TENTANG “BESHINE PREMIUM DRINK”:
1. Jangan Terkejut! Kenapa serbuk BeShine Premium Drink warna putih dan air Crystal Clear (colourless)?
✓ Beshine tidak diletakkan sebarang pewarna makanan atau tiruan bagi mengekalkan keaslian semua
bahan-bahan aktif.
2. Apa beza BeSHINE dgn produk keluaran lain?
✓ KANDUNGAN UTAMA terdiri daripada BAHAN-BAHAN AKTIF yang Berkualiti Tinggi GRED AA di import khas
untuk menghasilkan 1 produk yang bermutu bagi memastikan keberkesanan optimum kepada pengguna.
Formulated by: DR. Suzyana Shakroni (Ph.D Reiki Beauty & Health)
Aura Energized by : Prof.Dr.Mir Khalid B. Sabran (Ph.D Alternative Medicines)
✓ Kualitinya standing dengan produk antarabangsa namun dijual dengan harga mampu milik!
3. Berapa gram setiap botol dan tahan berapa lama?
✓ 550 gram
✓ Sebotol tahan 3 minggu jika minum 2x shari
4. Bagaimana dengan cara pengambilan?
✓ Gunakan scoop yg disediakan
✓ Kemam ½ (separuh) scoop BeShine di bawah lidah secara perlahan dan biarkan ia larut bersama enzim
air liur ATAU Bancuh ½ (separuh) scoop BeShine bersama 200 ml air sejuk. TIDAK PERLU SHAKE, BANCUH
SAJA SERBUK MUDAH LARUT
✓ Amalkan 2x sehari untuk kesan terbaik minum ketika perut kosong (pagi sebelum sarapan & malam
sebelum tidur)
5. Bolehkah saya ambil lebih dari 2x sehari ? Sebab sedap sangat!
✓ Boleh . Beshine merupakan makanan tambahan dan bukan ubat! Jika ubat, ada perlu saranan doc dan
mengikut dos yang ditetapkan. Untuk makanan tambahan, penambahan dos dapat bantu kesan yang super
cepat.
✓ Maximum 3 SCOOP SEHARI
6. Apakah perisa BeShine Premium Drink?
✓ Perisa “Green Apple” yang sangat lazat!
7. Saya rasa agak manis lah? Pesakit kencing manis boleh minum ke?
✓ Haaa.. cuba anda perhatikan diserbuk terdapat butiran crystal powder PURASWEET. Beshine TIDAK
menggunakan sebarang gula tambahan ( gula tebu/gula buah-buahan / gula buatan/ lain )
✓ PURASWEET merupakan salah satu bahan utama di dalam BESHINE bagi membantu proses BOOSTER (kesan
pantas) .Rasanya 3x lebih manis tetapi sangat berkhasiat untuk pengguna termasuk penghidap kencing
manis / darah tinggi dan tidak mempunyai sebarang kalori. Jadi jangan risau! DIJAMIN 100% SELAMAT!
8. Berapa lama untuk lihat perubahan?
✓ Anda boleh merasakan perubahan positif seawal 1-3 minggu dari segi pelbagai kelebihan BeShine Premium
Drink antaranya masalah kulit/rambut/kuku berkurangan,lebih berseri, badan lebih bertenaga, pembuangan
lawas dan lain-lain.
✓ Kesan pencerahan pula bergantung kepada dalaman individu kerana proses pencerahan ini adalah secara
semula jadi bukan melalui suntikan. BeShine mencerahkan dan beri effek merah jambu kepada muka ,
seluruh badan dan pelipat secara berperingkat SEAWAL 3 minggu.
KULIT SAWO MATANG : 1- 3 bulan pencerahan stage by stage
KUlit HITAM MANIS: 3-5 bulan pencerahan stage by stage
Perubahan SUPER DUPER cerah jika anda konsisten amalkan hingga 6 bulan. PASTI PUAS HATI!
✓ Kesan berat badan pula dapat dirasakan seawal 3 minggu. Bagi yang berat badan berlebihan, BeSHINE
dapat bantu untuk loose weight. Bagi yang kurus, ia dapat bantu utk gain weight ke berat ideal.
9. Bolehkah saya kurus jika amalkan BESHINE?
✓ BOLEH! Beshine mengandungi formula booster + advanced yang memberikan kesan multifungsi iaitu
kecantikan, kesihatan dan berat badan ideal. Fiber yg terkandung di dalam Beshine dapat memberikan serat
dan nutrisi kepada badan untuk berkerja dengan normal sekaligus meningkatkan metabolisma individu.
10. Saya dah terlalu kurus, jika saya minum adakah saya menjadi lebih kurus tapi saya pun nak sihat dan
kulit cantik juga?
✓ BeShine bukan hanya untuk kurus tetapi ia dapat menstabilkan berat badan yang ideal. Jika anda
terlalu kurus, ia akan menaikkan berat hingga IDEAL.
11. Adakah kulit atau badan saya akan kembali kepada asal selepas berhenti amalkan BeShine Premium
Drink?
✓ Tidak jika anda menjaga pemakanan dan persekitaran anda. Dalaman badan anda akan menjadi kotor
jika tidak menjaga pemakanan. Dalaman sihat, luaran pun sihat. Supplement hanya membantu memulihara
dan memelihara kesihatan serta kecantikan secara semula jadi.
12. Saya ada ambil ubat doctor/ pil perancang/ supplement lain, bolehkan saya minum produk ini ?
✓ Boleh. Anda boleh mengamalkan 1-3 supplement dalam 1 masa. Manakala UBAT dengan SUPPLEMENT perlu
dijarakkan 30 min antara pengambilan.
✓ Bagaimana nak menentukan ubat dengan supplement? Supplement adalah makanan/minuman tambahan
untuk kecantikan dan kesihatan yang tidak memerlukan nasihat doctor untuk menetukan dos nya,
supplement bukan di bawah kawalan doctor tetapi dibawah beauty & health consultant. Ubat pula
mengandungi herba-herba kawalan (drugs) seperti panadol , ubat batuk, pil perancang dan lain-lain.
13. Adakah terdapat sebarang kesan sampingan?
✓ BeSHINE Premium Drink ialah produk MAKANAN TAMBAHAN (supplement) yang selamat dan 100% semula
jadi tanpa bahan kimia, tanpa pewarna tiruan dan tanpa gula putih (tebu) tambahan. Tiada sebarang
kesan sampingan bahkan ia baik untuk kesihatan anda.
14. Siapa yang boleh amalkan produk ini?
✓ Semua golongan LELAKI dan WANITA atas 10 tahun
✓ Ibu mengandung/ breastfeed/ berpantang
✓ Berpenyakit seperti tiriod/ kencing manis/ darah tinggi / sakit jantung
15. Adakah minum BeShine Premium Drink boleh menggemukkan?
✓ Tidak! Beshine membantu untuk dapat berat ideal secara semula jadi. Jika anda mempunyai masalah
berat badan berlebihan atau obesiti, BeShine akan bantu anda untuk dapatkan tubuh yang slim dan IDEAL.
16. Bolehkah ibu mengandung atau menyusukan bayi mengamalkan BeSHINE?
✓ Boleh! Disarankan kandungan berusia 3 bulan ke atas kerana kandungan di bawah 3 bulan adalah
seeloknya dibiarkan membesar secara natural. Jika mahu amalkan juga, 100% TIADA kesan sampingan pada
ibu mahupun kandungan.
✓ Ibu yang menyusukan bayi juga boleh mengamalkan produk ini tanpa ragu
17. Bolehkah ambil BeShine Premium Drink ketika period?
✓ Boleh kerana ia membantu proses pembersihan darah kotor, mengurangkan masalah senggugut dan
menstabilkan hormon.
18. Adakah BeShine Premium Drink halal dan mendapat kelulusan KKM?
✓ Kilang kami sudah diiktiraf dan mendapat kelulusan halal dari JAKIM dan buatan muslim.
✓ Semua produk makanan kesihatan (supplement) tidak pernah dan tidak akan didaftarkan di bawah
KEMENTERIAN KESIHATAN MALAYSIA (KKM). Hanya ubat-ubatan, kosmetik, skin care dan produk yang
berbentuk (kapsul/ tablet) yang mempunyai bahan chemical, herba (drugs) tertentu sahaja perlu
didaftarkan di bawah KKM. BeShine adalah sejenis MAKANAN KESIHATAN (supplement) dan telah mendapat
kelulusan dari Bahagian Keselamatan dan Kualiti Makanan.
*anda boleh refer portal rasmi KKM untuk kepastian. Klik link inihttp://www2.moh.gov.my/v/faq lihat NO.
12
19. Apakah saya perlu berpantang apa-apa?
✓ Tidak. Tiada sebarang pantang larang cuma jika mahu kesan yang SUPER CEPAT adalah disarankan
supaya elakkan atau kurangkan minuman berkafien. Jika anda penggemar kopi, nescafe, teh atau minuman
berkafien lain, jangan risau ini cuma tips untuk kesan yang lebih cepat. Produk masih memberi kesan
positif cuma mungkin akan melambatkan keberkesanan.
20. Kenapa BeShine Premium Drink lambat berkesan kepada saya?
✓ BeShine pasti berkesan! Ini semua bergantung pada metabolism badan pengguna yg berbeza, berat
badan juga merupakan faktor kenapa sesetengah orang mendapat kesan yang segera, dan sesetengah
orang pula agak lambat.
✓ Anda kurang minum air masak! Air bersih membantu mempercepatkan proses keberkesanan. Minum 2-3
liter air bersih setiap hari.
✓ Tidak konsisten atau tidak mengikut dos yang ditetapkan! Anda sering tertinggal untuk ambil BeShine
setiap hari. Pastikan ambil dos yang sesuai 1-2x sehari.
✓ Waktu pengambilan tidak teratur! Anda minum produk ikut mana sempat saja. Pengambilan waktu perut
kosong adalah yang terbaik.
✓ Pengambilan minuman berkafien / berkabornat! Minuman berkafien ini boleh melambatkan proses
keberkesanan kerana ia ia bukan saja boleh menghilangkan khasiat BeShine.

TESTIMONI




HARGA RM84 + POS RM6sm,RM10ss

ID STOKIS  " HBS7797 "

jadi tak perlu ragu yang TIRUAN!!

SMS/WHATSAPP 012 4003624




1 comment:

  1. assalam dear..wah semakin berkembang `kedai online syiela`..congrats dear..

    ReplyDelete

Orang Sayang Darwisy ^_^


GUA BLOG


CARI MEMBER

BUSUK

PING JE