20 SOALAN LAZIM TENTANG “BESHINE PREMIUM DRINK"

Assalamualaikum

Jom kita perhalusi produk BeShine Premium Drink


*Jangan Terkejut! Kenapa serbuk BeShine Premium Drink warna putih dan air Crystal Clear (colourless)?
Beshine tidak diletakkan sebarang pewarna makanan atau tiruan bagi mengekalkan keaslian semua bahan-bahan aktif.

*Apa beza BeSHINE dgn produk keluaran lain?
KANDUNGAN UTAMA terdiri daripada BAHAN-BAHAN AKTIF yang Berkualiti Tinggi GRED AA di import khas untuk menghasilkan 1 produk yang bermutu bagi memastikan keberkesanan optimum kepada pengguna.
Formulated by: DR. Suzyana Shakroni (Ph.D Reiki Beauty & Health) Aura Energized by : Prof.Dr.Mir Khalid B. Sabran (Ph.D Alternative Medicines)
Kualitinya standing dengan produk antarabangsa namun dijual dengan harga mampu milik!

*Berapa gram setiap botol dan tahan berapa lama?
550 gram
45x bancuhan . Sebotol tahan 3 minggu jika minum 2x shari


*Bagaimana dengan cara pengambilan?
Gunakan scoop yg disediakan
Bancuh ½ (separuh) scoop 10 gram BeShine bersama 200 ml air sejuk (cawan teh tarik). TIDAK PERLU SHAKE, SERBUK MUDAH LARUT
ATAU Kemam ½ (separuh) scoop 10 gram BeShine di bawah lidah secara perlahan dan biarkan ia larut bersama enzim air liur
Amalkan 2x sehari untuk kesan terbaik minum ketika perut kosong (pagi sebelum sarapan & malam sebelum tidur)

SARANAN : Untuk pengguna 35 tahun ke atas. Sukatan adalah 1 SCOOP 20 gram bersama 350-400 ml air sejuk (1 gelas)
Nota: minum air putih secukupnya untuk kesan lebih dan super cepat. 

*Bolehkah saya ambil lebih dari 2x sehari ? Sebab sedap sangat!
Boleh . Beshine merupakan makanan tambahan dan bukan ubat! Jika ubat, ada perlu saranan doc dan mengikut dos yang ditetapkan. Untuk makanan tambahan, penambahan dos dapat bantu kesan yang super cepat.
Maximum 3 SCOOP SEHARI

*Apakah perisa BeShine Premium Drink?
Perisa “Green Apple” yang sangat lazat!

*Saya rasa agak manis lah? Pesakit kencing manis boleh minum ke?
Haaa.. cuba anda perhatikan diserbuk terdapat butiran crystal powder PURASWEET. Beshine TIDAK menggunakan sebarang gula tambahan (gula tebu/gula buah-buahan / gula buatan/ lain)
PURASWEET merupakan salah satu bahan utama di dalam BESHINE bagi membantu proses BOOSTER kesan pantas + tenaga .Rasanya 5x lebih manis tetapi berkhasiat, sesuai untuk semua pengguna termasuk penghidap kencing manis / darah tinggi yang tidak kronik dan tidak mempunyai sebarang kalori. Jadi jangan risau! 100% SELAMAT!
*Berapa lama untuk lihat perubahan?
ALHAMDULILLAH KAMI MENERIMA BANYAK FEEDBACK POSITIF.. TERDAPAT 32 KEBAIKAN , kesan tidak sama pada stiap individu.. Anda tidak akan rasa semua kebaikan dengan SERENTAK tetapi Anda boleh merasakan perubahan positif seawal 1-3 minggu dari segi pelbagai kelebihan BeShine bergantung dalaman individu. Premium Drink antaranya masalah kulit/rambut/kuku berkurangan,lebih berseri, badan lebih bertenaga, pembuangan lawas dan lain-lain. Terus konsisten minum sekurang2nya 3 bulan,

Kesan pencerahan bergantung kepada dalaman individu kerana proses pencerahan ini adalah secara semula jadi bukan melalui suntikan. BeShine mencerahkan dan beri effek merah jambu kepada muka , seluruh badan dan pelipat secara berperingkat SEAWAL 3 minggu.
KULIT SAWO MATANG : 1- 3 bulan pencerahan stage by stage
KUlit HITAM MANIS: 3-5 bulan pencerahan stage by stage
Perubahan SUPER DUPER cerah jika anda konsisten amalkan hingga 6 bulan. PASTI PUAS HATI!


Kesan berat badan pula dapat dirasakan seawal 3 minggu. Bagi yang berat badan berlebihan, BeSHINE dapat bantu untuk loose weight. Bagi yang kurus, ia dapat bantu utk gain weight ke berat ideal.

*Bolehkah saya kurus jika amalkan BESHINE?
BOLEH! Beshine mengandungi formula booster + advanced yang memberikan kesan multifungsi iaitu kecantikan, kesihatan dan berat badan ideal. Fiber yg terkandung di dalam Beshine dapat memberikan serat dan nutrisi kepada badan untuk berkerja dengan normal sekaligus meningkatkan metabolisma individu.

*Saya dah terlalu kurus, jika saya minum adakah saya menjadi lebih kurus tapi saya pun nak sihat dan kulit cantik juga?
Bahan yang terkandung di dalam BeShine adalah bahan aktif yang boleh menyesuaikan diri mengikut dalaman consumer. Jadi Beshine bukan hanya untuk selim melim tetapi ia dapat menstabilkan berat badan yang ideal. Jika anda terlalu kurus, ia akan menaikkan berat hingga IDEAL.

*Adakah kulit atau badan saya akan kembali kepada asal selepas berhenti amalkan BeShine Premium Drink?
Tidak jika anda menjaga pemakanan dan persekitaran anda. Dalaman badan anda akan menjadi kotor jika tidak menjaga pemakanan. Dalaman sihat, luaran pun sihat. Supplement hanya membantu memulihara dan memelihara kesihatan serta kecantikan secara semula jadi.

*Saya ada ambil ubat doctor/ pil perancang/ supplement lain, bolehkan saya minum produk ini ?
Boleh. Anda boleh mengamalkan 1-3 supplement dalam 1 masa. Manakala UBAT dengan SUPPLEMENT perlu dijarakkan 30 min antara pengambilan. 

Bagaimana nak menentukan ubat dengan supplement? Supplement adalah makanan/minuman tambahan untuk kecantikan dan kesihatan yang tidak memerlukan nasihat doctor untuk menetukan dos nya, supplement bukan di bawah kawalan doctor tetapi dibawah beauty & health consultant. Ubat pula mengandungi herba-herba kawalan (drugs) seperti panadol , ubat batuk, pil perancang dan lain-lain.

*Adakah terdapat sebarang kesan sampingan?
BeSHINE Premium Drink ialah produk MAKANAN TAMBAHAN (supplement) yang selamat dan 100% semula jadi tanpa bahan kimia, tanpa pewarna tiruan dan tanpa gula putih (tebu) tambahan. Tiada sebarang kesan sampingan bahkan ia baik untuk kesihatan anda.

*Siapa yang boleh amalkan produk ini?
Semua golongan LELAKI dan WANITA atas 10 tahun
ibu mengandung/ breastfeed/ berpantang
Berpenyakit seperti cyst/ tiriod/ kencing manis/ darah tinggi yg tidak kronik.

*Adakah minum BeShine Premium Drink boleh menggemukkan?
Tidak! Beshine membantu untuk dapat berat ideal secara semula jadi. Jika anda mempunyai masalah berat badan berlebihan atau obesiti, BeShine akan bantu anda untuk dapatkan tubuh yang slim dan IDEAL.

*Bolehkah ibu mengandung atau menyusukan bayi mengamalkan BeSHINE?
Boleh! Disarankan kandungan berusia 2 bulan ke atas kerana kandungan di bawah 2 bulan adalah seeloknya dibiarkan membesar secara natural. Jika mahu amalkan juga, 100% TIADA kesan sampingan pada ibu mahupun kandungan.
Ibu yang menyusukan bayi juga boleh mengamalkan produk ini tanpa ragu

*Bolehkah ambil BeShine Premium Drink ketika period?
Boleh kerana ia membantu proses pembersihan darah kotor, mengurangkan masalah senggugut dan menstabilkan hormon.

*Adakah BeShine Premium Drink halal dan mendapat kelulusan KKM?
Kilang kami sudah diiktiraf dan mendapat kelulusan halal dari JAKIM dan buatan muslim.
Semua produk makanan kesihatanan (supplement) tidak pernah dan tidak akan didaftarkan di bawah KEMENTERIAN KESIHATAN MALAYSIA (KKM). Hanya ubat-ubatan, kosmetik, skin care dan produk yang berbentuk (kapsul/ tablet) yang mempunyai bahan chemical, herba (drugs) tertentu sahaja perlu didaftarkan di bawah KKM. BeShine adalah sejenis MAKANAN KESIHATAN (supplement) dan telah mendapat kelulusan dari Bahagian Keselamatan dan Kualiti Makanan.
*anda boleh refer portal rasmi KKM untuk kepastian. Klik link ini http://www2.moh.gov.my/v/faq
lihat NO. 10, 12,13

*Apakah saya perlu berpantang apa-apa?
Tidak. Tiada sebarang pantang larang cuma jika mahu kesan yang SUPER CEPAT adalah disarankan supaya elakkan atau kurangkan minuman berkafien dan banyakkan minum air putih. Kafien bukanlah pantang tetapi Kadar ruapan kafien sgt tinggi. Kafien boleh menyerap semua khasiat makanan/ubat / supplement . Jadi sebelum badan dapat serap khasiat, kafien telah menyerap kesemuanya terlebih dahulu. Jika anda penggemar kopi, nescafe, teh atau minuman berkafien lain, minu Beshine terlebih dahulu dan jarakkan 1-2 jam dengan pengambilan kafien. Jangan risau ini cuma tips untuk kesan yang lebih cepat. Produk masih memberi kesan positif jika anda penggemar kafien , cuma mungkin akan melambatkan sedikit waktu keberkesanan.

*Kenapa BeShine Premium Drink lambat berkesan kepada saya?
BeShine pasti berkesan! Ini semua bergantung pada metabolism badan pengguna yg berbeza, berat badan juga merupakan faktor kenapa sesetengah orang mendapat kesan yang segera, dan sesetengah orang pula agak lambat.
Anda kurang minum air masak! Air bersih membantu mempercepatkan proses keberkesanan. Minum 2-3 liter air bersih setiap hari.
Tidak konsisten atau tidak mengikut dos yang ditetapkan! Anda sering tertinggal untuk ambil BeShine setiap hari. Pastikan ambil dos yang sesuai 1-2x sehari.
Waktu pengambilan tidak teratur! Anda minum produk ikut mana sempat saja. Pengambilan waktu perut kosong adalah yang terbaik.
Pengambilan minuman berkafien / berkabornat! Minuman berkafien ini boleh melambatkan proses keberkesanan kerana ia ia bukan saja boleh menghilangkan khasiat BeShine malah semua khasiat termasuk makanan-makanan lain .


nak cuba

SMS/WHATSAPP 012 4003624

pages FB : https://www.facebook.com/syielashoppe


FB : https://www.facebook.com/semekarartie


ANTARA PRODUK HOT LAIN DALAM KEDAI ONLINE SYIELA


No comments:

Post a Comment

Orang Sayang Darwisy ^_^


GUA BLOG


CARI MEMBER

BUSUK

PING JE