Syma Beauty Skincare

Assalamualaikum

INGIN KETAHUI RAHSIA UNTUK SERLAHKAN KESERIAN KULIT WAJAH ANDA? JOM ALAMINYA BERSAMA SYMA BEAUTY SKINCARE HARI INI!
Ingin hilangkan masalah kulit berjerawat & kusam?
Nak kulit lebih putih, halus & gebu?
Jom kami kongsi rahsianya! Sila baca ya!



'Inilah Syma, pengasas Syma Beauty Skincare. Cantikkan dia? Sebelum ini Syma juga mengalami masalah kulit yang serius, jerawat dan parut serta kulit yang terlalu sensitif. Alhamdulillah, selepas 5 bulan Syma apply Syma Beauty Skincare, kulit Syma jadi cantik sangat! Makin putih & halus & gebu!
Bagi sesiapa yang nak jadi cantik macam Syma atau ada masalah kulit seperti jerawat, jeragat, kulit berminyak, tona kulit tak sekata dan parut, jom sama-sama gunakan Syma Beauty Skincare hari ini! Memang tak menyesal punya! Jom lihat testimoni di bawah!'
[INGIN TAU KELEBIHAN SET SYMA BEAUTY SKINCARE?]

1) Syma Beauty Soap (Facial Cleanser) - 50g [KKM : NOT40905187K]
[✔] Menghilangkan jerawat & jeragat pada wajah
[✔] Menjadikan kulit berseri-seri & tidak kusam
[✔] Menghilangkan parut & masalah kulit berminyak
[✔] Menjadikan wajah kelihatan segar & bermaya
[✔] Menjadikan kulit gebu, awet muda & bercahaya

2) Syma Day Cream With SPF 35 - 5g [KKM : NOT40905187K]
[✔] Membantu mengimbangi minyak berlebihan pada kulit
[✔] Membekalkan nutrien yang diperlukan pada kulit
[✔] Menghindarkan kulit dari terdedah kepada sinaran matahari yang berlebihan 
[✔] Membantu menghilangkan masalah kulit wajah

3) Syma Night Cream - 5g [KKM : NOT40905188K]
[✔] Mengatasi masalah serius akibat penggunaan produk lain berasaskan merkuri
[✔] Memelihara kulit wajah agar kelihatan awet muda
[✔] Menjadikan kulit gebu & mengembalikan seri wajah

Syma Beauty Skincare telah pun mendapat kelulusan daripada KKM dan disahkan selamat malah 100% natural. Segala ramuan yang digunakan berasal daripada sumber semulajadi!
[INGIN TAU HARGA SYMA BEAUTY SKINCARE?]
Harga Syma Beauty Skincare jauh lebih murah dari skincare yang lain dan memang berbaloi kerana ianya sememangnya berkesan! Ok ini harga gempak punya untuk semua!
1 Set Syma Beauty Skincare Cuma..
RM66 (SM) RM72 (SS) Sahaja!

Wow, murah kan? Memang murah sangat!
[INGIN DAPATKAN INFO LANJUT SYMA BEAUTY SKINCARE?]
Sila rujuk info di bawah ini untuk dapatkan info lanjut Syma Beauty Skincare. Jangan risau, fast reply daripada kami untuk anda!
SMS/Whatsapp : 012 4003624 

JOM KOTA TENGOK TESTIMONI SYMA BEAUTY PULA

syma_beauty mampu mengubati masalah anda. Lihatlah sendiri masalah kulit kusam, jerawat semua kami sapu



Macam tak percaya bukan dengan hasil penggunaan syma_beautyskincare? lihat hasil penggunaan syma_beauty set basic jer Rm66 selama 2 mnggu, Semua jerawat mengecut dan kulit semakin halus.
Kan dah cakap @syma_beauty memang powerrr. Kalau tak percaya kena cuba


Jerawat dan parut jerawat hilang serta muka dah tak berminyak. Kulit pun jadi putih licin. Keyakinan bertambah


Tak perlu edit-edit lagi. Natural lagi cantik tau dengan @syma_beauty. So kenapa nk susah-susah habiskan beratus-ratus ringgit

 Masalah jerawat? Kulit sensitif dan kulit berminyak? Masih tercari2 formula mengatasinya.Jom Cuba Syma Beauty




SMS/WHATSAPP 012 4003624

pages FB : https://www.facebook.com/syielashoppe


FB : https://www.facebook.com/semekarartie



ANTARA PRODUK HOT LAIN DALAM KEDAI ONLINE SYIELA

No comments:

Post a Comment

Orang Sayang Darwisy ^_^


GUA BLOG


CARI MEMBER

BUSUK

PING JE