Thank shida @ Dunia sebenar shida

.
 

Tengok gambar dulu ye... cerita up kemudian( gambar ni x de kena mengena dengan tajuk pun)

psst : perasan dak syiela dah boleh reply komen dan ada button like FB.. hehehhe tak pandai nk buat sendiri godek punya godek apa pun tak tau... Thanks SHIDA @ dunia sebenar shida. yang banyak membantu :)

Blog ni pun Shida yang make over tau... Kalau korang nak cuba boleh la PM SHIDA. Klik kat nama tu tuk teroka blog cik adik yang cun melecun ni :)

Penangan Harum Malam




 Baru ni syiela ada iklankan produk harum malam kan.Untuk pengetahuan uoll produk ni keluaran LEGACY SECRET.

So kali ni nak cerita tentang keberkesanan dia pula.Harum malam ni sangat best tau korang.Dengan satu sudu pertama ja kita dah boleh tau.Korang minum satu sudu pertama kemudian korang pergi buat kerja.Buat kerja rumah sampai berpeluh basah lencun pun badan korang takkan berbau.Just peluh biasa je.Syiela pun hairan masa cuba hari tu.Tapi best sangat sebab xde la badan nak bau 'acem' bila berpeluh sakan.Syiela tanya juga en.fuad bau tak badan orang berpeluh gila ni(dalam hati takut dia kata busuk, mana tau kot2 perasan sendiri badan tak berbau).Dia cakap ye la takde bau peluh.Senyum je syiela masa tu.Siap cakap lagi syiela amik produk HARUM MALAM

Yang bab dalaman pun memang berpuas hati.Syiela boleh tekankan kat sini produk HARUM MALAM ni memang betul2 berkesan. 

Anak dara pun boleh cuba untuk menghilangkan bau badan, keputihan dan period berbau.

Produk ni tidak sesuai untuk ibu mengandung.kang nak bersalin susah :)

Cara Makan
1 sudu pagi sebelum sarapan
1 sudu malam sebelum tidur 

seeloknya ambil semasa perut kosong dan gunakan sudu plastik sebab ada campuran madu



Harum Malam sesuai untuk : 
Remaja Anak dara Kanak-kanak Wanita berkahwin Wanita berpantang Perempuan yang menyusukan baby Kesan kepada yang berkahwin : Miss V bertambah ketat, super kemut Nafsu bertambah Lebih bertenaga ketika bersama Bau badan hilang Keputihan berkurang dan kurang berbau Kurang gatal di bahagian V Senggugut kurang dan period tidak berbau Kesan kepada anak dara : Bau badan hilang Keputihan berkurang dan kurang berbau Kurang gatal di bahagian V Senggugut kurang dan period tidak berbau Nafsu tidak akan bertambah dan Miss v tidak akan ketat!!







ANAK DARA DAN BAKAL PENGANTIN BOLEH AMBIL YE UNTUK MENGILANGKAN KEPUTIHAN DAN BAU BADAN

Yang nak order boleh PM syiela kat fb syielashoppe atau SMS/WHATSAPP 012 4003624

COD AREA SUNGAI PETANI


GUA BLOG


CARI MEMBER

BUSUK

PING JE