EGG WHITE : MISTINE

Tak payah nak susah susahkan pecah telur putih.. picit dan sapu saje
juga tak berbau hanyir..wangi je

 Egg White Peel Off Mask

Kenapa best?? **** helps tighten pores, firmer and smoothen skin as well as reduce acne, acne scars, redness and less breakouts. After applying this mask, your face will be become tighten, amazing whitened, poreless, tighten, good oil balancing, supple and in good texture.
Bila pakai ni.jerawat pun malu malu nak keluar.
Muka smooth
Bintik bintik putih tanggal
Yang hitam hitam tu keluar juga sikit sikit


Dato siti pun pakai tau putih telur hihihi



CARA PEMAKAIAN EGG MASK :

1. Cuci/basuh muka dengan sabun/cleanser sedia ada dan keringkan

2. Sapu mask pada seluruh muka kecuali bibir & mata secukupnya

3. Tunggu 15-20 minit sehingga ia benar2 kering (mengadap kipas angin disarankan)
4. Tarik mask perlahan2 dari bawah ke atas
5. Rasai wajah yang lembut, halus dan lebih bersih!
6. Guna 2-3 kali seminggu untuk hasil optimum
** Tips: Simpan mask dalam peti sejuk beberapa minit sebelum guna buat pemakaian anda terasa lebih cool dan segar!
KANDUNGAN EGG MASK :
** Albumen (putih telur), Hydrolyzed Elastin, Collagen
berminat.. pm.. harga mampu milik..

SMS/WHATSAPP 012 4003624

TESTIMONI







Harga menarik untuk egg white peel off mask ni
1 tiub RM15
2 tiub RM28 

** harga belum masuk pos



PRODUK HOT LAIN
PM @ SMS @WHATSAPP 012 4003624 untuk harga menarik

DRSNEEZ (SOLD OUT)
OPASNOW
MAIXARA C SENTIAL 
HERBINI
 TOBI(IRON) - SOLD OUT
BELVYA
AURAWHITE
AURACHOC
WONDERGLOW



Jom tengok pelbagai pilihan pakaian wanita di SYIELA CLOSET
harga yang amat berpatutan

antara koleksi yang ada





dan banyak lagi...jom jengah SYIELA CLOSET


GUA BLOG


CARI MEMBER

BUSUK

PING JE