SIREH LOVELY CARE : INTIMATE WASH


Adakah Sebelum Ini Anda Mengalami Perkara Seperti Berikut:
Kegatalan pada kemaluan?

**Selalu keluar cecair yang berwarna putih dan kekuningan disertai dengan bau?

**Ketidakselesaan apabila “bersama” suami?

**Terpaksa memakai ‘panty-liner’ tiap-tiap hari?

**Anda menjadi kurang keyakinan diri dan hubungan anda dengan suami semakin dingin?

Ada beberapa sebab yang menyebabkan keputihan abnormal berlaku. Di antaranya ialah:

1. Stress.

2. Akibat keletihan melampau.

3. Jangkitan oleh mikroorganisma seperti Kulat Candida atau Monilia, Bakteria Gardnella, Parasit Trichomonas Vaginalis, dan Virus daripada penyakit kelamin

4. Benda asing yang masuk ke dalam vagina.
Sifat keputihan normal adalah seperti di bawah:
-Warna keputihan transparen atau bening
-Tidak menyebabkan kegatalan di kawasan sekitar Miss V
-Jumlah cairan yang keluar sedikit
-Cairan tidak bergumpal
-Tidak disertai rasa sakit pada kawasan alat kelamin
-Tidak mengeluarkan bau

SELESAIKAN MASALAH ANDA DENGAN......
SIREH LOVELY CARE [HARGA TERBAIK]

__________________________________________________
harga mampu milik.buatan malaysia,produk muslim,diiktiraf GMP dan halal.


Sireh Lovely Care pembersih peribadi untuk menstabilkan PH wanita, mencegah keputihan,kegatalan,mengetatkan faraj,mengembalikan ketegangan,pemulihan luka selepas bersalin,menguatkan saraf bahagian intim wanita untuk kebahagian suami isteri

KEISTIMEWAAN SIREH LOVELY CARE

Memperbaiki peredaran darah
membersih,menyegar,merawat dan menghalang jangkitan bakteria
Mencegah & merawat keputihan
Mengetatkan faraj,mengembalikan ketegangan & menguatkan otot mahkota wanita
Mempercepatkan pemulihan luka selepas bersalin
baik di gunakan sebagai sabun cucian payudara bagi mengembalikan keanjalan dan mencegah kanser payudara
Formula istimewa ini kaya dengan chavibetol,chavicol,estragole,eugenol,methyl eugenol & hydroxychavicol adalah pilihan terbaik untuk penjagaan keintimanmu.









Harga pasaran RM 25.90sm, RM30.90ss 120ml (belum masuk pos ye)

PROMOSI DARI SYIELA RM25 termasuk pos in sm


nak borong boleh PM..harga terbaik buat semua :)

PM/SMS/WHATSAPP/WECHAT 012 4003624



BABIES BLINK PINKISH

KELEBIHAN UTAMA SET BABIES BLINK
-mengecilkan pori2 wajah
-mencerahkan 5x ganda dari agent pemutih
-menjadikan kulit cerah + pinkish
-melicinkan kulit secara maximum
-membantutkan kenaikan jerawat baru
-membantutkan pertumbuhan jerawat
-menghilangkan jeragat dalam 5 hari bergantng pada jenis jeragat
-melembapkan kulit seperti chewing gum
-mengimbangkan minyak berlebihan

KELEBIHAN SAMPINGAN PRODUK BABIES BLINK

**TIADA PENGELUPASAN
**TIADA BAHAN2 TERLARANG!
**PRODUK BUMIPUTRA
**1SET PENGGUNAAN 1 BULAN

ADA KESAN SAMPINGAN?
**JAWAPAN TIDAK

BERAPA LAMA KESAN DIPEROLEHI?1HARI 1MINGGU 2 MINGGU?

**KESAN SEAWAL 24JAM SEHINGGA 1BULAN . MAXIMUM RESULT KONSISTEN 3 BULAN PENGGUNAAN. INI BUKAN MAGIC .KESAN AKAN DIPEROLEHI SECARA BERPERINGKAT. UNTUK PENCERAHAN BERGANTUNG PADA TONA KULIT ANDA.JADI JGN LA NK NIKAH BULAN 12 HUJUNG BULAN 11 BRU NK BELI DAN MENGHARAPKAN KESAN YG DRASTIK..SO FIKIR2KAN






Jom cuba set babies blink ni.. SOALAN LAZIM SET BABIES BLINK PINKISH WHITENING LYANAZ BEAUTY CARE :
1. Berapa harga set Babies Blink Pinkish Whitening?
Inbox nak tau harga
2. Apa kandungan Babies Blink Pinkish Whitening ni?
99% kandungan Babies Blink Pinkish Whitening ialah pati ibu putih, krim glutathione, pati buah beri dan pati susu madu. Ianya TIDAK tidak mengandungi sebarang bahan kimia yang berbahaya seperti hidroquinon, merkuri, dan lain-lain.
3. Seawal usia berapa dah boleh pakai Set Babies Blink Pinkish Whitening ni?
Anak gadis seawal usia 12 tahun dah boleh memakai Set Babies Pinkish Whitening ni.
4. Ibu mengandung (preggy mom) boleh tak pakai Set Babies Blink ni?
Boleh tiada masalah, tapi sebaik-baik nya lebih bagus selepas melahir kan/bersalin. Ini Kerana perubahan hormon semasa mengandung dan lepas melahirkan lain.
5. Dari mana asal produk Set Babies Blink Pinkish Whitening?
Diasaskan oleh pengasas Lyanaz Beauty Care BUMIPUTERA Malaysia.
6. Bagaimana cara pemakaian Set Babies Blink ni?
Cara pakai :
1. Cuci muka dgn sabun glutacoll setiap pagi & malam, bilas dengan air & keringkan.
2. Guna toner (jika ada) utk menutup pori2 wajah
3. Pagi : Apply krim siang Babies Blink di serata wajah & ratakan. Malam : Apply krim malam Babies Blink di serata wajah & ratakan.

Untuk kulit extra kering : mix kan sikit krim siang dengan air
Untuk kulit berminyak & berjerawat : Maintain sahaja, tp kalau terlalu berminyak, krim malam selang-selangkan.
7. Boleh borong tak Set Babies Blink ni?
BOLEH, tapi kena tanya keberadaan stok (stok cukup @ tak), SMS/Whatsapp saya utk harga borong.

8. Kulit sensitif boleh guna tak?
Bergantung kepada situasi kulit. Kandungan Babies Blink tidak membahayakan. Beritahu kami masalah/situasi kulit anda, tahap mana dan kami akan membantu anda sebaik mungkin.
9. Ada buat HARGA ISTIMEWA tak?
Bergantung pada promosi
10. Boleh beli loose tak? Means beli asing-asing produk Babies Blink ni?
BOLEH, tetapi harganya agak mahal. Seelok-eloknya beli satu set untuk kesan yang menakjubkan.
11. Berapa lama untuk dapatkan kesan pencerahan selepas guna Babies Blink?
Kesannya seawal seminggu depends on kekerapan pemakaian & tona kulit.
12. Saya ada jeragat, boleh hilang tak jeragat tu kalau pakai Set Babies Blink ni?
InsyaAllah boleh, selalunya dalam masa sebulan ke 2 bulan bergantung kepada ketebalan kulit dan punca jeragat tersebut.
13. Saya ada jerawat yang teruk, boleh ke hilangkan jerawat ni serta merta dengan Babies Blink ni?
InsyaAllah dengan kaedah penggunaan yang betul & konsisten, jerawat akan surut dan kecut. Perlu diingatkan, jerawat tumbuh disebabkan banyak faktor seperti hormon, kotoran luaran & dalaman dan sebagainya. Bukan sesuatu yang pelik jika jerawat keluar kerana Babies Blink bukanlah ubat untuk penawar jerawat tetapi merawat masalah jerawat & kulit muka . Teruskan penggunaan seperti biasa, InsyaAllah jerawat yang tumbuh akan kecut serta merta.
14. Sabun Glutacoll Babies Blink boleh potong tak?
BOLEH, untuk penjimatan. Tiada masalah.
15. Ada pantang apa-apa tak kalau guna Babies Blink? Contohnya compact powder?
TIADA pantang, cuma jauhkan dari chemical based.
16. Masa mula-mula pakai Babies Blink, kulit mula mengelupas. Apa yang patut saya buat?
Pengelupasan berlaku atas beberapa sebab :
1. Kulit muka terlalu nipis sebab selalu bertukar-tukar skincare, gatal berpunca pencemaran kosmetik terdahulu.
2. Gap (jarak) anda stop menggunakan skincare lama amat dekat.
3. First time pakai skincare yang peeling jadi gatal disebabkan sel mati yang ditanggalkan.

Jika sebelum ni anda pernah memakai apa-apa skincare, anda diwajibkan rehatkan kulit seketika dalam seminggu-2 minggu supaya kulit anda kembali normal dan tidak terkejut dengan pemakaian skincare baru. Digalakkan mempunyai pelembap/penyegar untuk mengekalkan kelembapan kulit serta mempunyai perlindungan UV/sunblock yang melindungi dari both UVA & UVB sbb 2 jenis UV ni kesannya terhadap kulit juga lain & sunblock yg mempunyai SPF yang tinggi.
Untuk kes sebab 3 : Teruskan penggunaan dan selang-selangkan penggunaan krim malam
Untuk kes sebab 2 : Jarakkan lebih lama at least 2 minggu
Untuk kes sebab 1 : Berhenti dulu dan guna cara tradisional

TESTIMONI 









SMS/WHATSAPP/WECHAT 012 4003624 untuk harga super duper menarik :)

WECHAT : syieladbeauty

PRODUK HOT LAIN
PM @ SMS @WHATSAPP 012 4003624 untuk harga menarik

DRSNEEZ (SOLD OUT)
OPASNOW
MAIXARA C SENTIAL 
HERBINI
 TOBI(IRON) - SOLD OUT
BELVYA
AURAWHITE
AURACHOC
WONDERGLOW


SMS/WHATSAPP 012 4003624
WECHAT : syieladbeauty
PAGES : syieladbeauty











GUA BLOG


CARI MEMBER

BUSUK

PING JE