CC CREAM TERBAIK!!


Assalamualaikum


Kenapa Syiela kata CC cream ni terbaik?? sebabnya kan sebelum ni syiela tak boleh nk pakai foundation tau...Kesian ai kan hihi.. Kalau pakai japgi muka jadi bertompok... Masa Makeup pengantin dulu pun jenuh la mak andam tu..siap sediakan tisu basah untuk ai :) sadis sangat masa tu ;(

Kalau la masa tu ai jumpa cc cream ni memang cun giler hahhaha giler ferasan :)
Yang ai suka sangat cc cream ni tak perlu susah susah...letak dagu sikit pipi sikit dahi sikit...ratakan...dah siap..cepat je nk berlari kejar masa.. nak2 dengan Dable H si kembar ni lagi la sesuai...tak perlu lama lama dorang tarik kain ai :)

Jom baca kelebihan CC CREAM


Antara Fungsi & Keberkesanan COZUMA CC CREAM ni :-
* perlindungan uv yang optima(SPF30++)
*wajah berseri
* anti-radang & anti-oksidan
*pelembapan & penghidratan yg berpanjangan
*kulit cerah bersinar
*kulit wajah lebih halus
*mengurangkan kedutan & garis halus
*kawalan kulit berminyak
*bedak solekan & pembetulan kulit asas
*menyembunyikan cela , bertindak sebagai concealer , tutup cela kat muka sambil merawat kulit,

BEST Kannnnn…!!!!


TESTIMONI



TESTIMONI SYIELA SENDIRI

ni gambar tak pakai cc ccream ye



Hihihi ferasan cantik kejap.... fresh je muka....lipstik ai pakai cozuma cherry bloom
Ai pakai Ai jual ye nak cuba boleh whatsapp 012 4003624

Ni ratu2 CC Cream STGMA (Smart Tycoon Group)





HARGA
murah dan mampu milik

whatsapp 013 533 3625

repacking pek 7ml RM25sm, RM30ss
pek besar 50 ml RM 120sm,RM125ss
FREE POS


NAK ORDER...MUDAH JE
WHATSAPP 
013 533 3625
WECHAT : syieladbeauty
PAGES : syieladbeauty
Moh cuba uolls akan rasai kelainannya...cayalah cakap ai...ai memang jatuh cinta giler kat cc cream ni :)

SABUN MARINE ESSENCE


Assalamualaikum

APA ITU SABUN MARINE BEAUTY BAR
**********************************
Sabun Marine Essence atau nama glamor sabun cerah ketiak, ada jugak yang panggil sabun hijau 
Bar Kecantikan Marine Essence dirumus khas untuk menyihatkan, melembapkan dan meremajakan kulit. Ia diperkaya dengan antioksidan dan minyak asli untuk memberikan manfaat yang terbaik untuk kulit anda.


Bar kecantikan Marine Essence memanjakan kulit anda sambil menghidratkan dan melembutkannya. Kulit terasa selembut sutera apabila disentuh.



Diinspirasi daripada bentuk organik kerang laut dengan haruman yang menawan, Bar Kecantikan Marine Essence pasti merangsang anda menggunakannya setiap hari!







KANDUNGAN UTAMA SABUN MARINE ESSENCE
********************************



KEBAIKAN SABUN MARINE ESSENCE
***********************************************
# Mengurangkan stretchmark selepas bersalin
# Menghilangkan kesan hitam dileher, ketiak, perut & seluruh badan
# Menghapuskan kulit kering & kusam
# Mengatasi masalah kulit muka yang berminyak  
# Mengatasi masalah eczema....baby pun selamat guna
# Mengatasi masalah kulit kaki pecah
# Mengatasi masalah selulit
# Mengatasi masalah jerawat di badan
# Mengatasi masalah bau badan
# Mengatasi rasa gatal bagi baby dan kanak-kanak yang terkena chicken pop / campak
# Menghapuskan parut jerawat/jeragat dimuka, melicinkan kulit muka
# Menghapuskan selulit & ketuat

KKM 
*********

CARA PENGGUNAAN
********************
Basahkan sehingga berbuih. Kemudian sapukan kepada kulit. Bilaskan dengan air sehingga bersih.

CARA PENYIMPANAN
***************************
Simpan di tempat dingin dan kering. Letakkan di tempat yang kering selepas digunakan.

GOLONGAN YANG SESUAI
******************************** 
Semua peringkat umur. 
Bayi, kanak-kanak, orang dewasa dan warga tua.

TESTIMONI
********************









whatsapp 013 533 3625


NAK ORDER...MUDAH JE
WHATSAPP 

013 533 3625
WECHAT : syieladbeauty
PAGES : syieladbeauty

GUA BLOG


CARI MEMBER

BUSUK

PING JE