Assalamualaikum

Hernia/ ANGIN PASANG

Bole terjadi pada lelaki / perempuan juga pada kanak2
Jalan terakhir adalah operate untuk buang / meletakkan jaringan 

Namun kita usaha sedaya upaya sebelum jalan akhir iaitu dibedah.

testimoni 1 
Seorang customer saya guna secara konsisten #bioever perubahan memang mengembirakan sebab da bertahun alami hernia kini sembuh 100% 

testimoni 2
 seorang ibu mengadu anaknya selalu menangis bila bengkak hernia makin membesar 
Alhamdulillah setelah sapu krim AJAIB BIO EVER bengkak mengecut dan tak perlu pembedahan yang mengerikan

antara testimoni bergambar untuk masalah hernia/angin pasang













Whatsapp 013 533 3625 utk tawaran harga menarik

Buasir Amat Menyeksakan


Assalamualaikum

Buasir,Serius tak kelakar dan bukan untuk diwarisi,tapi ramai yang kena buasir sengaja 'simpan' buasir tu.sampai susahnya nak jalankan aktiviti harian.

Dengan rasa malu nak jumpa doktor, kami ada penyelesaian KHAS untuk anda.

95% pesakit kami telah jayanya sembuh.
Ada 4 stage buasir ni.dari dalam sampailah keluar.

Menjadi seorang lelaki yang ada buasir seksa betul. Cakap terus terang la ya. Nak kemut tak dapat.seksa betul untuk 'performance' atas katil.Nak naik motor susah.Nak drive kereta seksa.

Menjadi wanita buasir satu benda yang sangat tak best,rimas, sampai ada yang tukar spender 3 kali sehari kerana buasir ni.
Sebenarnya 1 dari 5 orang adalah pengidap buasir.ini fakta dari Amerika.
Malaysia macam mana pula???

Orang kita lagi la dengan karinya,makan pedas,dengan stress hidupnya.

lagi cerita tentang BUASIR KLIK LINK NI


Whatsapp SEGERA 013 533 3625



GUA BLOG


CARI MEMBER

BUSUK

PING JE