Femi 9 - Feminin Wash Hebat


Feminin Wash Hebat - Femi 9

Premium Beautiful Femi 9 Intimate Wash merupakan pembersih yang bersifat sederhana dan lembut yang sesuai untuk kegunaan seharian. Ia berkesan untuk membantu membersihkan, menyegarkan dan menghilangkan bau. Selain itu, ia juga membantu mengekalkan keseimbangan pH semulajadi kulit, melindungi dan mengelakkan jangkitan bakteria dan keradangan di sekitar bahagian intim kaum wanita yang disebabkan oleh pertumbuhan bakteria dan mikroorganisma. Dengan ini, ia mengurangkan ketidakselesaan pada bahagian vagina dan bau yang tidak menyenangkan.
Adakah Premium Beautiful Femi 9 Intimate Wash sesuai digunakan setiap hari?
Ya. Premium Beautiful Femi 9 Intimate Wash merupakan pembersih yang bersifat sederhana dan lembut di mana ia sesuai digunakan setiap hari. Anda boleh menggunakannya 2-3 kali sehari untuk penjagaan diri yang lebih baik.

Apakah kebaikan menggunakan Premium Beautiful Femi 9 Intimate Wash?
Terdapat banyak kebaikan menggunakan Premium Beautiful Femi 9 Intimate Wash. Antaranya ialah:-
  • Menghilangkan ketidakselesaan dan bau vagina yang tidak menyenangkan.
  • Membantu mengekalkan keseimbangan pH kulit.
  • Membantu melindungi dan mengelakkan jangkitan bakteria dan keradangan di sekitar bahagian intim kaum wanita yang disebabkan oleh pertumbuhan bakteria dan mikroorganisma.
  • Untuk membersihkan, menyegarkan dan menghilangkan bau untuk kulit yang sensitif.

Mengapakah penggunaan Premium Beautiful Femi 9 Intimate Wash adalah penting untuk kaum wanita?
Premium Beautiful Femi 9 Intimate Wash membantu mengekalkan keseimbangan pH kulit. Oleh itu, ia membantu melindungi dan mengelakkan jangkitan bakteria dan keradangan di sekitar bahagian intim kaum wanita yang disebabkan oleh pertumbuhan bakteria dan mikroorganisma.

Apakah bahan-bahan utama yang terkandung dalam Premium Beautiful Femi 9 Intimate Wash?
Terdapat 2 bahan utama dalam Premium Beautiful Femi 9 Intimate Wash iaitu:-
  • Manjakani
    membantu mengembalikan ketegangan dinding faraj yang hilang akibat peningkatan usia, perubahan hormon dan selepas bersalin.
  • Vitamin Emerupakan agen anti-pengoksidaan yang berkesan dan memudahkan penghasilan sel-sel baru, memulihkan luka dan melambatkan proses penuaan.

  • Manjakani membantu mengembalikan ketegangan dinding faraj yang hilang akibat peningkatan usia, perubahan hormon dan bersalin.
  • Vitamin E adalah agen anti-pengoksidaan yang berkesan dan memudahkan penghasilan sel-sel baru, memulihkan luka dan melambatkan proses penuaan.

 Cara Penggunaan
Isi Kandungan - 180ml


whatsapp 0124003624


jom tengok testimoni hebat









CC CREAM TERBAIK!!


Assalamualaikum


Kenapa Syiela kata CC cream ni terbaik?? sebabnya kan sebelum ni syiela tak boleh nk pakai foundation tau...Kesian ai kan hihi.. Kalau pakai japgi muka jadi bertompok... Masa Makeup pengantin dulu pun jenuh la mak andam tu..siap sediakan tisu basah untuk ai :) sadis sangat masa tu ;(

Kalau la masa tu ai jumpa cc cream ni memang cun giler hahhaha giler ferasan :)
Yang ai suka sangat cc cream ni tak perlu susah susah...letak dagu sikit pipi sikit dahi sikit...ratakan...dah siap..cepat je nk berlari kejar masa.. nak2 dengan Dable H si kembar ni lagi la sesuai...tak perlu lama lama dorang tarik kain ai :)

Jom baca kelebihan CC CREAM


Antara Fungsi & Keberkesanan COZUMA CC CREAM ni :-
* perlindungan uv yang optima(SPF30++)
*wajah berseri
* anti-radang & anti-oksidan
*pelembapan & penghidratan yg berpanjangan
*kulit cerah bersinar
*kulit wajah lebih halus
*mengurangkan kedutan & garis halus
*kawalan kulit berminyak
*bedak solekan & pembetulan kulit asas
*menyembunyikan cela , bertindak sebagai concealer , tutup cela kat muka sambil merawat kulit,

BEST Kannnnn…!!!!


TESTIMONI



TESTIMONI SYIELA SENDIRI

ni gambar tak pakai cc ccream ye



Hihihi ferasan cantik kejap.... fresh je muka....lipstik ai pakai cozuma cherry bloom
Ai pakai Ai jual ye nak cuba boleh whatsapp 012 4003624

Ni ratu2 CC Cream STGMA (Smart Tycoon Group)





HARGA
murah dan mampu milik

whatsapp 012 4003624

repacking pek 7ml RM25sm, RM30ss
pek besar 50 ml RM 110sm,RM120ss
FREE POS

Moh cuba uolls akan rasai kelainannya...cayalah cakap ai...ai memang jatuh cinta giler kat cc cream ni :)

SABUN MARINE ESSENCE


Assalamualaikum

APA ITU SABUN MARINE BEAUTY BAR
**********************************
Sabun Marine Essence atau nama glamor sabun cerah ketiak, ada jugak yang panggil sabun hijau 
Bar Kecantikan Marine Essence dirumus khas untuk menyihatkan, melembapkan dan meremajakan kulit. Ia diperkaya dengan antioksidan dan minyak asli untuk memberikan manfaat yang terbaik untuk kulit anda.


Bar kecantikan Marine Essence memanjakan kulit anda sambil menghidratkan dan melembutkannya. Kulit terasa selembut sutera apabila disentuh.


Diinspirasi daripada bentuk organik kerang laut dengan haruman yang menawan, Bar Kecantikan Marine Essence pasti merangsang anda menggunakannya setiap hari!





KANDUNGAN UTAMA SABUN MARINE ESSENCE
********************************



KEBAIKAN SABUN MARINE ESSENCE
***********************************************
# Mengurangkan stretchmark selepas bersalin
# Menghilangkan kesan hitam dileher, ketiak, perut & seluruh badan
# Menghapuskan kulit kering & kusam
# Mengatasi masalah kulit muka yang berminyak  
# Mengatasi masalah eczema....baby pun selamat guna
# Mengatasi masalah kulit kaki pecah
# Mengatasi masalah selulit
# Mengatasi masalah jerawat di badan
# Mengatasi masalah bau badan
# Mengatasi rasa gatal bagi baby dan kanak-kanak yang terkena chicken pop / campak
# Menghapuskan parut jerawat/jeragat dimuka, melicinkan kulit muka
# Menghapuskan selulit & ketuat

KKM 
*********

CARA PENGGUNAAN
********************
Basahkan sehingga berbuih. Kemudian sapukan kepada kulit. Bilaskan dengan air sehingga bersih.

CARA PENYIMPANAN
***************************
Simpan di tempat dingin dan kering. Letakkan di tempat yang kering selepas digunakan.

GOLONGAN YANG SESUAI
******************************** 
Semua peringkat umur. 
Bayi, kanak-kanak, orang dewasa dan warga tua.

TESTIMONI
********************









whatsapp 0124003624

BIO EVER LEGAKAN BUASIR

Assalamualaikum

anda ada madalah BUASIR macam dalam gambar??? dah jenuh merawat tapi x lega juga jom cuba krim ajaib BIO EVER

FUNGSI BIO EVER NANO CREAM

1. Badan menjadi lebih sihat
2. Melanjutkan keremajaan
3. Melancarkan sistem peredaran darah
4. Membantu proses detoksifikasi
5. Mengatasi masalah kulit disebabkan hormon tidak seimbang
6.Memelihara kulit agar TEGANG, MENGURURS, MELEMBAP, & MENCERAHKAN KULIT


Krim ni membantu mengecutkan buasir dalam masa 3 hari

nak cerita sikit pengalaman my hubby kena buasir.Puas berubat merata duit ni toksah dok cerita la..mamg banyak habis... Hubby syiela sampai nk naik motor pun tak bolah sebab sakit... duduk dalam keta lama2 pun x boleh...Allahuakbar... kalau keluar dari tandas memang la menitis air mata... sakit sangat katanya.Doktor dah suggest ikat..tapi kami cuba pelbagai rawatan alternatif...
Alhamdulillah satu hari ni saya terpandang iklan bio ever.. mulanya nak mencuba repacking pack je...namun bila nk beli tu ubah fikiran sebab tengok kecik sangat pack yang 10 ml..nk tahan lama mna kan...Lagipun bio ever ni boleh guna utk pelbagai kegunaan.
Dan paling2 bersyukur 3 hari sapu hubby kata tak sakit..try naik motor dan alhamdulillah boleh naik mcm biasa...Hari ke 7 hubby jumpa doktor dan berita yang paling menggembirakan doktor kata BUASIR HUBBY TAK PERLU IKAT SEBAB DAN MAKIN MENGECUT.syukur alhamdulillah... now hubby syiela dah boleh start makanan kegemaran dia yang pedas.

Bila hubby pulih syiela pun join sahajidah hai o dengan harapan dapat add value untuk orang lain juga.Moga mereka mereka di luar sana yang menghidap BUASIR dapat sembuh sepenuhnya macam hubby syiela...

Syukur ya Allah..terima kasih Allah..terima kasih Allah

jom tengok testimoni BUASIR yang lain




Tak perlu susah susah lepas mandi lapkan bagi betul betul kering dan kemudian sapu dekat tempat buasir dan dekat ari ari.InsyaAllah berkesan.

BIO EVER ni bukan setakat untuk buasir saja malah boleh guna untuk pelbagai masalah lain.Antaranya asma,sakit kepala,redung dan pelbagai lagi




CARA MENGGUNAKAN KRIM BIO EVER INI



Guna waktu pagi dan malam. 
Sesuai je untuk digunakan jangka panjang dan tak kan sebabkan ketakselesaan. Minum AIR yang banyak untuk membantu proses detoksifikasi iaitu nyahtoksid. 

BUKAN ITU SAJA TAU MALAH AMAT BAGUS UNTUK SUAMI ISTERI

UNTUK KEINTIMAN SUAMI ISTERI

 LELAKI -  Sapu dan urutkan terus ke alat sulit 30 minit sebelum bersama. Amalan harian selepas mandi 2 kali sehari  disapu di bahagian pinggang, di bahagian ari-ari dan juga di bahagian dalam paha,
        Kesan : memanjangkan, membesar dan tahan lama


 WANITA -  Sapu di bahagian ari-ari, pinggang dan bahagian dalam paha 

Kesan : membersih dan menguatkan rahim, memantap, mengetat dan menjadikan isteri lebih sensiti.  Sapu tiap-tiap hari selepas mandi 2 kali sehari

Memang tak rugi membeli BIO EVER ni... pelbagai fungsi tau 
 anak demam sapu...luka sapu... asma sapu

hanya sapu dapat SEMBUH  pelbagai penyakit




SMS/WHATSAPP/TELEGRAM 012 4003624

free consultant untuk anda semua




UBAT GIGI GARAM BULUH MARINE ESSENCE

Assalamualaikum


Ni nak share ni. bagusnye ubat gigi BERGARAM ni kepada :
- Masalah bau mulut
- Gusi berdarah
- Gigi lebih putih bersih
- Gigi berkarat
- Gigi kuning
- Gusi busuk
Ubat gigi marine essence ni:
♡ tanpa fluorida
♡ tanpa gula
♡ mengandungi garam buluh
♡ anti bakteria
♡ kurang buih
♡ tidak pedas
♡ mengandungi Xylitol & pheno-SFE








Terdapat 4 ramuan esklusif dalam ubat gigi ini

1. Garam Buluh
                Sumber kaya dengan mineral penting untuk menyihatkan gigi dan gusi.
              Membantu menyembuhkan luka kecil gusi, gusi berdarah dan ulser mulut.


                                                                              2. Xylitol
                                        Menguatkan enamel gigi dan mencegah kerosakan gigi.
                                                 membantu memperbaiki kerosakan gigi.

                                                                             3. Pheno-SFE™
                     Menghapuskan radikal bebas yang berbahaya daripada merosakkan sel-sel gigi dan                                                                            gusi (Anti-Penuaan)
                                              Membantu membaiki dan memperbaharui sel-sel.

                                                                                4. Glycerin
                                                                Pelembap semula jadi yang terhebat!


Terbukti berkesan untuk sembuhkn luka kecil pd gusi, gusi berdarah, gusi bengkak, gusi gatal, gigi karat, ulser mulut, cegah plak, cegah mulut dan nafas berbau busuk dll. 


yang bestnya ubat gigi ni dapat menyegarkan mulut.... sangat sesuai digunakan sepanjang bulan ramadhan..dapat mengurangkan bau mulut ketika berpuasa




Sesuai digunakan oleh semua peringkat umur..kanak-kanak boleh guna sebab tak pedas..ada rasa masin-masin tetapi tidak kuat..jangan risau, ubat gigi warna putih

 1 tiub RM28SM RM33SS
2 tiub RM50SM RM60SS
harga termasuk pos
free gift 1sachet mineral coffee untuk setiap pembelian 2 kotak

SMS/WHATSAPP/TELEGRAM
012 4003624


GUA BLOG


CARI MEMBER

BUSUK


PING JE