EGG WHITE : MISTINE

Tak payah nak susah susahkan pecah telur putih.. picit dan sapu saje
juga tak berbau hanyir..wangi je

 Egg White Peel Off Mask

Kenapa best?? **** helps tighten pores, firmer and smoothen skin as well as reduce acne, acne scars, redness and less breakouts. After applying this mask, your face will be become tighten, amazing whitened, poreless, tighten, good oil balancing, supple and in good texture.
Bila pakai ni.jerawat pun malu malu nak keluar.
Muka smooth
Bintik bintik putih tanggal
Yang hitam hitam tu keluar juga sikit sikit


Dato siti pun pakai tau putih telur hihihi



CARA PEMAKAIAN EGG MASK :

1. Cuci/basuh muka dengan sabun/cleanser sedia ada dan keringkan
2. Sapu mask pada seluruh muka kecuali bibir & mata secukupnya
3. Tunggu 15-20 minit sehingga ia benar2 kering (mengadap kipas angin disarankan)
4. Tarik mask perlahan2 dari bawah ke atas
5. Rasai wajah yang lembut, halus dan lebih bersih!
6. Guna 2-3 kali seminggu untuk hasil optimum
** Tips: Simpan mask dalam peti sejuk beberapa minit sebelum guna buat pemakaian anda terasa lebih cool dan segar!
KANDUNGAN EGG MASK :
** Albumen (putih telur), Hydrolyzed Elastin, Collagen
berminat.. pm.. harga mampu milik..

SMS/WHATSAPP 012 4003624

TESTIMONI







Harga menarik untuk egg white peel off mask ni
1 tiub RM15
2 tiub RM28 

** harga belum masuk pos



PRODUK HOT LAIN
PM @ SMS @WHATSAPP 012 4003624 untuk harga menarik

DRSNEEZ (SOLD OUT)
OPASNOW
MAIXARA C SENTIAL 
HERBINI
 TOBI(IRON) - SOLD OUT
BELVYA
AURAWHITE
AURACHOC
WONDERGLOW



Satin Skinz


KELUARAN TERBARU YANG TELAH DI FORMULASIKAN OLEH PAKAR FARMASI & TELAH DI PROSES DI KILANG BERTARAF GMP & HALAL

Kenapa perlu memilih SATIN SKINZ?

► Satin Skinz merupakan produk pertama di Malaysia yang mengasingkan bahan-bahan aktif untuk mengekalkan khasiat semulajadi tanpa pertembungan bahan-bahan lain yang mungkin menyebabkan perubahan pada khasiat asal.

► Satin Skinz bukan hanya cantik pada nama, tetapi menjanjikan kesan yang sangat luar biasa.

Satin bermaksud = kulit yang Putih merah jambu, halus, licin, berseri serta bersinar-sinar sehebat satin !

Skinz bermaksud = Formula whitening yang bertepatan dengan semua jenis kulit dan metabolisma KHAS untuk orang asia yang mudah gelap di celah lipatan, kulit terlalu kering dan berminyak

► Satin Skinz di datangkan dalam 2 botol iaitu PURE GLUTATHIONE (botol pink) PURE VITAMIN C ROSEHIP, HYDROLYZED COLLAGEN & PHYTOCELLTEC (botol biru)

► Bahan-Bahan aktif yang terdapat pada botol pink ( 1500mg)
- Grade Reduced Glutathione : Glutamate, Cysteine, & Glycine
- Pure L-Glutathione & Basic Glutathione N-Acetylcysteine (NAC)
- Alpa Lipoic Acid (ALA)

► Bahan-Bahan aktif yang terdapat pada botol biru (1500mg)
- Premium Pure vitamin C dengan EXTRA Rosehip
- Kolagen ikan kod
- Gabungan phyto steamcell (Apple, Tomato, Roselle)
- Astaxanthin
- Super Lemon ( Extra Vitamin C)

► Satin Skinz memfokuskan kesihatan dan kecantikan kulit dari dalaman. Secara tidak langsung semua masalah berkaitan kulit seperti Kulit Kusam dan gelap, Jerawat, Parut, Eczema, Ruam, Resdung, dapat di atasi dengan mudah. Khasiat tambahan lain seperti collagen ikan kod & stemcell bagus untuk minda, tulang, rambut dan memberikan tenaga yang diperlukan oleh individu normal

► Di formulasikan untuk semua peringkat umur termasuk perempuan dan lelaki dengan dos yang di sarankan

► Mendapat sijil HALAL, KKM, FDA dan HACCP. Gunakan tanpa was-was dan yakini SATIN SKINZ !!!


SMS/WHATSAPP 012 4003624 untuk info lanjut





Hebat betul Sarin Skinz ni

Lagi TESTIMONI yang mengamalkan Satinz Skinz







BAGAIMANA SATIN SKINZ BERTINDAK DALAM BADAN KITA!

PURE VITAMIN C
menyahkan toxic dalam badan yang berpunca dari pemakanan seharian,persekitaran dan lain2.

PURE GLUTA
selepas badan sudah bebas dari toxic,pure gluta bertindak untuk memutih dan mencerahkan kulit.

Jgn lupa untuk minum air kosong 3-5 liter sehari untuk membersihkan toxic punca kulit berminyak,jerawat dan jeragat!

Digalakkan mengambil SATIN SKINZ secara berterusan kerana toxic dalam badan sentiasa akan ada walaupun sedikit. 


HARGA PASARAN

 RM180SM/190SS
60 biji/botol

PRODUK HOT LAIN
DRSNEEZ (SOLD OUT)
OPASNOW
MAIXARA C SENTIAL 
HERBINI
 TOBI(IRON) - SOLD OUT
BELVYA
AURAWHITE
AURACHOC
WONDERGLOW


COD AREA SUNGAI PETANI

nak harga hebar SMS/WHATSAPP syiela  012 4003624



HARUM MALAM : BEZA ORI DAN TIRUAN


Sila cek..berhati2 sebelum terkena.Ramai yang pm terbeli yang tiruan.Jangan ambil risiko yang boleh memudaratkan anda

 Tiruan : pelekat tiada awan oren kat belah atas. Ori : ada macam awan oren
Tiruan : ada tulisan di bawa botol. Ori : botol kosong


 Botol ori bila kita tekan tak kemek ye..
 


  

Dapatkan yang original hanya di syieladbeauty.
Botol baru kini penutup bewarna pink.

Untuk balasan pantas sila SMS/WHATSAPP 012 4003624

KLIK UNTUK BACA



PRODUK HOT LAIN
OPASNOW
MAIXARA C SENTIAL 
HERBINI
 TOBI(IRON) - SOLD OUT
BELVYA
AURAWHITE
AURACHOC

COD AREA SUNGAI PETANI
 

GUA BLOG


CARI MEMBER

BUSUK



PING-PING


My Ping in TotalPing.com BLOG