BESHINE PREMIUM DRINK

Assalamualaikum

"BE SHINE PREMIUM DRINK"


"BE SHINE PREMIUM DRINK"
✔ Merawat semua masalah kulit seawal 3 minggu
✔Mencerahkan muka,seluruh badan dan pelipat secara alami
✔Kulit lebih glowing dan berseri secara natural
✔Tona kulit sekata
✔Kulit lebih gebu,lembab dan anjal
✔Mengecut dan menyekat pembentukan jerawat
✔Merawat kulit sensitif,kering dan berminyak
✔Pori-pori 3x ganda lebih kecil
✔Mengurangkan lebam bawah mata
✔Menghilangkan tompokan jeragat dan parut
✔Awet muda dan mengurangkan kedutan halus
✔Merawat resdung
✔Meransang peningkatan glutathione original dari hati
✔Meransang kandungan kolagen dalam badan
✔Mengempiskan perut buncit dan mengurangkan selulit
✔Memulihkan luka,sel dan tisu dgn pantas
✔Meningkatkan kesihatan tulang
✔Membantu kesihatan sistem kardiovaskular
✔Memulihkan rekahan tumit kaki
✔Antioksidan dan vitamin yg tinggi
✔Menstabilkan hormon lelaki dan wanita
✔Mengurangkan senggugut
✔Membersihkan darah,buah pinggang,usus dan toksin
✔Mencerahkan penglihatan mata
✔Mengawal berat badan berlebihan dan anti selulit
✔Membakar kolestrol
✔Memberi tenaga dan kecergasan
✔Menegang payudara dan merawat keputihan bagi wanita
✔Membaiki sel kulit,kuku dan rambut
✔Melawaskan pembuangan
✔Menjana Aura Positif

SOALAN LAZIM TENTANG “BESHINE PREMIUM DRINK”:
1. Jangan Terkejut! Kenapa serbuk BeShine Premium Drink warna putih dan air Crystal Clear (colourless)?
✓ Beshine tidak diletakkan sebarang pewarna makanan atau tiruan bagi mengekalkan keaslian semua
bahan-bahan aktif.
2. Apa beza BeSHINE dgn produk keluaran lain?
✓ KANDUNGAN UTAMA terdiri daripada BAHAN-BAHAN AKTIF yang Berkualiti Tinggi GRED AA di import khas
untuk menghasilkan 1 produk yang bermutu bagi memastikan keberkesanan optimum kepada pengguna.
Formulated by: DR. Suzyana Shakroni (Ph.D Reiki Beauty & Health)
Aura Energized by : Prof.Dr.Mir Khalid B. Sabran (Ph.D Alternative Medicines)
✓ Kualitinya standing dengan produk antarabangsa namun dijual dengan harga mampu milik!
3. Berapa gram setiap botol dan tahan berapa lama?
✓ 550 gram
✓ Sebotol tahan 3 minggu jika minum 2x shari
4. Bagaimana dengan cara pengambilan?
✓ Gunakan scoop yg disediakan
✓ Kemam ½ (separuh) scoop BeShine di bawah lidah secara perlahan dan biarkan ia larut bersama enzim
air liur ATAU Bancuh ½ (separuh) scoop BeShine bersama 200 ml air sejuk. TIDAK PERLU SHAKE, BANCUH
SAJA SERBUK MUDAH LARUT
✓ Amalkan 2x sehari untuk kesan terbaik minum ketika perut kosong (pagi sebelum sarapan & malam
sebelum tidur)
5. Bolehkah saya ambil lebih dari 2x sehari ? Sebab sedap sangat!
✓ Boleh . Beshine merupakan makanan tambahan dan bukan ubat! Jika ubat, ada perlu saranan doc dan
mengikut dos yang ditetapkan. Untuk makanan tambahan, penambahan dos dapat bantu kesan yang super
cepat.
✓ Maximum 3 SCOOP SEHARI
6. Apakah perisa BeShine Premium Drink?
✓ Perisa “Green Apple” yang sangat lazat!
7. Saya rasa agak manis lah? Pesakit kencing manis boleh minum ke?
✓ Haaa.. cuba anda perhatikan diserbuk terdapat butiran crystal powder PURASWEET. Beshine TIDAK
menggunakan sebarang gula tambahan ( gula tebu/gula buah-buahan / gula buatan/ lain )
✓ PURASWEET merupakan salah satu bahan utama di dalam BESHINE bagi membantu proses BOOSTER (kesan
pantas) .Rasanya 3x lebih manis tetapi sangat berkhasiat untuk pengguna termasuk penghidap kencing
manis / darah tinggi dan tidak mempunyai sebarang kalori. Jadi jangan risau! DIJAMIN 100% SELAMAT!
8. Berapa lama untuk lihat perubahan?
✓ Anda boleh merasakan perubahan positif seawal 1-3 minggu dari segi pelbagai kelebihan BeShine Premium
Drink antaranya masalah kulit/rambut/kuku berkurangan,lebih berseri, badan lebih bertenaga, pembuangan
lawas dan lain-lain.
✓ Kesan pencerahan pula bergantung kepada dalaman individu kerana proses pencerahan ini adalah secara
semula jadi bukan melalui suntikan. BeShine mencerahkan dan beri effek merah jambu kepada muka ,
seluruh badan dan pelipat secara berperingkat SEAWAL 3 minggu.
KULIT SAWO MATANG : 1- 3 bulan pencerahan stage by stage
KUlit HITAM MANIS: 3-5 bulan pencerahan stage by stage
Perubahan SUPER DUPER cerah jika anda konsisten amalkan hingga 6 bulan. PASTI PUAS HATI!
✓ Kesan berat badan pula dapat dirasakan seawal 3 minggu. Bagi yang berat badan berlebihan, BeSHINE
dapat bantu untuk loose weight. Bagi yang kurus, ia dapat bantu utk gain weight ke berat ideal.
9. Bolehkah saya kurus jika amalkan BESHINE?
✓ BOLEH! Beshine mengandungi formula booster + advanced yang memberikan kesan multifungsi iaitu
kecantikan, kesihatan dan berat badan ideal. Fiber yg terkandung di dalam Beshine dapat memberikan serat
dan nutrisi kepada badan untuk berkerja dengan normal sekaligus meningkatkan metabolisma individu.
10. Saya dah terlalu kurus, jika saya minum adakah saya menjadi lebih kurus tapi saya pun nak sihat dan
kulit cantik juga?
✓ BeShine bukan hanya untuk kurus tetapi ia dapat menstabilkan berat badan yang ideal. Jika anda
terlalu kurus, ia akan menaikkan berat hingga IDEAL.
11. Adakah kulit atau badan saya akan kembali kepada asal selepas berhenti amalkan BeShine Premium
Drink?
✓ Tidak jika anda menjaga pemakanan dan persekitaran anda. Dalaman badan anda akan menjadi kotor
jika tidak menjaga pemakanan. Dalaman sihat, luaran pun sihat. Supplement hanya membantu memulihara
dan memelihara kesihatan serta kecantikan secara semula jadi.
12. Saya ada ambil ubat doctor/ pil perancang/ supplement lain, bolehkan saya minum produk ini ?
✓ Boleh. Anda boleh mengamalkan 1-3 supplement dalam 1 masa. Manakala UBAT dengan SUPPLEMENT perlu
dijarakkan 30 min antara pengambilan.
✓ Bagaimana nak menentukan ubat dengan supplement? Supplement adalah makanan/minuman tambahan
untuk kecantikan dan kesihatan yang tidak memerlukan nasihat doctor untuk menetukan dos nya,
supplement bukan di bawah kawalan doctor tetapi dibawah beauty & health consultant. Ubat pula
mengandungi herba-herba kawalan (drugs) seperti panadol , ubat batuk, pil perancang dan lain-lain.
13. Adakah terdapat sebarang kesan sampingan?
✓ BeSHINE Premium Drink ialah produk MAKANAN TAMBAHAN (supplement) yang selamat dan 100% semula
jadi tanpa bahan kimia, tanpa pewarna tiruan dan tanpa gula putih (tebu) tambahan. Tiada sebarang
kesan sampingan bahkan ia baik untuk kesihatan anda.
14. Siapa yang boleh amalkan produk ini?
✓ Semua golongan LELAKI dan WANITA atas 10 tahun
✓ Ibu mengandung/ breastfeed/ berpantang
✓ Berpenyakit seperti tiriod/ kencing manis/ darah tinggi / sakit jantung
15. Adakah minum BeShine Premium Drink boleh menggemukkan?
✓ Tidak! Beshine membantu untuk dapat berat ideal secara semula jadi. Jika anda mempunyai masalah
berat badan berlebihan atau obesiti, BeShine akan bantu anda untuk dapatkan tubuh yang slim dan IDEAL.
16. Bolehkah ibu mengandung atau menyusukan bayi mengamalkan BeSHINE?
✓ Boleh! Disarankan kandungan berusia 3 bulan ke atas kerana kandungan di bawah 3 bulan adalah
seeloknya dibiarkan membesar secara natural. Jika mahu amalkan juga, 100% TIADA kesan sampingan pada
ibu mahupun kandungan.
✓ Ibu yang menyusukan bayi juga boleh mengamalkan produk ini tanpa ragu
17. Bolehkah ambil BeShine Premium Drink ketika period?
✓ Boleh kerana ia membantu proses pembersihan darah kotor, mengurangkan masalah senggugut dan
menstabilkan hormon.
18. Adakah BeShine Premium Drink halal dan mendapat kelulusan KKM?
✓ Kilang kami sudah diiktiraf dan mendapat kelulusan halal dari JAKIM dan buatan muslim.
✓ Semua produk makanan kesihatan (supplement) tidak pernah dan tidak akan didaftarkan di bawah
KEMENTERIAN KESIHATAN MALAYSIA (KKM). Hanya ubat-ubatan, kosmetik, skin care dan produk yang
berbentuk (kapsul/ tablet) yang mempunyai bahan chemical, herba (drugs) tertentu sahaja perlu
didaftarkan di bawah KKM. BeShine adalah sejenis MAKANAN KESIHATAN (supplement) dan telah mendapat
kelulusan dari Bahagian Keselamatan dan Kualiti Makanan.
*anda boleh refer portal rasmi KKM untuk kepastian. Klik link inihttp://www2.moh.gov.my/v/faq lihat NO.
12
19. Apakah saya perlu berpantang apa-apa?
✓ Tidak. Tiada sebarang pantang larang cuma jika mahu kesan yang SUPER CEPAT adalah disarankan
supaya elakkan atau kurangkan minuman berkafien. Jika anda penggemar kopi, nescafe, teh atau minuman
berkafien lain, jangan risau ini cuma tips untuk kesan yang lebih cepat. Produk masih memberi kesan
positif cuma mungkin akan melambatkan keberkesanan.
20. Kenapa BeShine Premium Drink lambat berkesan kepada saya?
✓ BeShine pasti berkesan! Ini semua bergantung pada metabolism badan pengguna yg berbeza, berat
badan juga merupakan faktor kenapa sesetengah orang mendapat kesan yang segera, dan sesetengah
orang pula agak lambat.
✓ Anda kurang minum air masak! Air bersih membantu mempercepatkan proses keberkesanan. Minum 2-3
liter air bersih setiap hari.
✓ Tidak konsisten atau tidak mengikut dos yang ditetapkan! Anda sering tertinggal untuk ambil BeShine
setiap hari. Pastikan ambil dos yang sesuai 1-2x sehari.
✓ Waktu pengambilan tidak teratur! Anda minum produk ikut mana sempat saja. Pengambilan waktu perut
kosong adalah yang terbaik.
✓ Pengambilan minuman berkafien / berkabornat! Minuman berkafien ini boleh melambatkan proses
keberkesanan kerana ia ia bukan saja boleh menghilangkan khasiat BeShine.

TESTIMONI




HARGA RM84 + POS RM6sm,RM10ss

ID STOKIS  " HBS7797 "

jadi tak perlu ragu yang TIRUAN!!

SMS/WHATSAPP 012 4003624




LOLLYS PINK SWEET SCRUB BY BVR

Assalamualaikum
Nakkan Wajah Pinkish Dan bibir merah??
Jom cuba LOLLYS PINK SWEET SCRUB


Jom try guna LOLLY'S PINK...scrub utk muka dan bibir..
Seminggu tu guna 2 atau 3 kali je..bukan susah pun..sapu kat muka dan bibir, urut perlahan dan rasai kelembapan semulajadi hanya dalam masa 5 minit sahaja.
Untuk bibir yg mungil, smooth, lembab dan sexy..
Kesan kelembapan seawal 5 MINIT..!!!
W0w,..!!wah!!wuuu..!!
Memang menakjubkan...tak percaya??
Cuba lah... mst jatuh hati habissss...!!
Juga boleh digunakan pada pipi utk hasil pipi yg merah pinkish..^_^/
Cepat dapatkan sekarang yukk..





Jom kita Zoom dari jarak dekat


15g ye sayang2 semua

ini produk tempatan ye..

HARGA
hanya RM56sm, RM60ss

Join order BVRC+BVR SCRUB+LOLLYS PINK
pm / whatsapp 012 4003624

syiela bg harga terhebat buat pelanggan syiela

SMS/WHATSAPP 012 4003624

pages FB : https://www.facebook.com/syielashoppe
FB : https://www.facebook.com/semekarartie

BVRC PERCUMA


Assalamualaikum

Memandangkan BRC mendapat sambutan hangat di kalangan pengunjung blog syiela.Jadi syiela adakan satu contest.
Anda hanya perlu like page syieladbeauty
cari pos ni BVRC PERCUMA
komen SAYA NAK CUBA BVRC
minta kawan kawan anda like komen ada.Komen yang mendapat like terbanyak akan memenangi sebotol BVRC

Kpetusan adalah muktamad

Gud Luck!






ICE CREAM SOAP JANNA LAWWA

Assalamualaikum

Hari ni nak cerita pasal ice cream.Bukan untuk di makan makan ye tapi untuk cucikan muka dan badan kita.Ha nampak sangat2 menyelerakan.Pasti bersemangat kita nak sabun.

Jom kita baca serba sikit mengenai sabun ni

tiada bahan terlarang, ada kelulusan KKM. Jamin selamat digunakan!
ICE CREAM SOAP JANNA LAWWA:
Ice Cream Soap Janna Lawwa merupakan sabun yang dirumus khas menggunakan glutathione, alpha arbutin, kolagen dan strawberi serta diperkaya dengan vitamin A, C dan E bagi yang berkesan untuk meningkatkan kecerahan dan kecantikan kulit wajah dan tubuh anda.

ICE CREAM SOAP - PATI IBU PUTIH BY JANNA LAWWA
FOR FACE & BODY(200ml)
Baru!!Ice Cream Soap Bukan untuk di Makan (Pertama di Malaysia & Pertama di Dunia
Apa yang membanggakan produk ini di keluarkan oleh pengeluar produk kecantikan dari Malaysia!
ICE CREAM ini BUKAN SEBARANG ICE CREAM.. ice cream soap ini merupakan sabun untuk muka dan badan.Sesuai untuk semua jenis kulit dan peringkat umur. Kandungannya yang merupakan pati ibu putih dan multivitamin bertindak membersihkan kulit muka dan badan secara lembut dan mendalam sehingga ke liang roma agar kulit dapat bernafas dengan sempurna dan kembali sihat tanpa menyingkirkan lapisan perlindungan kulit yang semula jadi. Mengangkat sel kulit mati serta bertindak merawat dan memperbaiki kulit parut, jeragat, jerawat, kulit kusan, tidak sekata, bintik hitam dan putih, celahan hitam di paha dan ketiak. Membantu membentuk wajah V. Memberi vitamin dan mineral pada kulit.
Penggunaan setiap hari membantu memberi kelembutan, kegebuan dan memutihkan kulit secara kekal dan selamat.

Icecream Soap bukan setakat boleh dijadikan sebagai mandian harian, ianya boleh dijadikan sebagai masker untuk kulit.
Apa yang paling penting produk ini tidak mengandungi bahan berbahaya dan diiluluskan oleh Kementerian Kesihatan Malaysia.

KHASIAT ICE CREAM SOAP JANNA LAWWA
Mencerahkan kulit wajah dan tubuh
Menyingkir sel kulit mati
Menghalus dan melembapkan kulit
Meningkatkan keanjalan kulit
Mengurangkan kesan parut, bekas jerawat, jeragat dan kulit kusam
Mengecilkan liang pori
Mengatasi masalah pigmentasi
Merawat dan mencegah kerosakan kulit akibat sinaran UV
Memperbaiki tona kulit agar ia tampil lebih sekata
Menyerlahkan keremajaan kulit
Menyegarkan kulit
Boleh digunakan ketika mandi setiap hari
Boleh digunakan pada wajah mahupun seluruh tubuh
Sesuai untuk lelaki dan wanita



KANDUNGAN ICE CREAM SOAP JANNA LAWWA
Glutathione: 
Glutathione atau Gluta terdiri daripada 3 jenis asid amino iaitu cystein, glycerin dan glutamic yang tinggi kandungan antioksidan bagi menyingkirkan toksin dan radikal bebas seterusnya mencegah kerosakan sel, di samping berupaya meningkatkan kehalusan dan kecerahan kulit, mengatasi masalah seperti kulit bersisik, kering dan luka.

Asid Tranexamic: 
Sebatian yang terhasil daripada asid amino lysine ini berupaya mengatasi masalah pigmentasi seterusnya membantu mencerahkan kulit dan memperbaiki tona kulit agar lebih sekata. Ia juga berupaya mengurangkan kesan parut jerawat, mencegah radang dan mencegah kerosakan akibat pancaran cahaya matahari.

Alpha Arbutin: 
Alpha Arbutin sering terkandung di dalam daun bearberi dan tumbuhan lain seperti mulberi dan blueberi bagi membantu meningkatkan kecerahan kulit dari dalam tanpa merosakkan lapisan kulit.

Biji Anggur: 
Ramuan ini mempunyai kualiti astringen yang tinggi dan mampu menegangkan kulit wajah selain membantu mengekalkan kelembapan kulit, mengatasi masalah jerawat dan melindungi kulit daripada radiasi ultraungu (UV) sekaligus memelihara kulit daripada kerosakan dan proses penuaan.

Vitamin A: 
Vitamin A berupaya merangsang lapisan dermis yang mengandungi kolagen, elastin dan saluran darah sekaligus membantu melancarkan peredaran darah ke permukaan kulit serta mengurangkan kesan kedutan dan garis-garis halus. Selain itu, vitamin A turut membantu meningkatkan kelembapan kulit, mengawal penghasilan jerawat dan kadar sebum atau minyak, menyingkir sel kulit mati seterusnya menghaluskan kulit dan memperbaiki tona kulit agar lebih sekata serta melindungi kulit daripada kanser kulit dan proses penuaan yang diakibatkan oleh pancaran radiasi ultraviolet.

Vitamin C: 
Vitamin C yang turut dipanggil asid arkobik ini sering terkandung di dalam buah-buahan dan sayur-sayuran serta tinggi kadar antioksidan yang berperanan menyahtoksin dan meneutralkan kesan radikal bebas sekaligus berupaya mencegah kerosakan sel dan melambatkan proses penuaan kulit.

Vitamin E: 
Pengambilan vitamin E yang konsisten menghasilkan tekstur kulit yang cantik dan berseri. Ia juga merupakan agen anti-oksida yang mampu mengurangkan kesan radikal bebas sekaligus mencegah kerosakan sel dan melambatkan proses penuaan kulit. Vitamin E juga berperanan mengatasi masalah kulit seperti parut jerawat, jeragat, tompok hitam dan kulit kusam selain membantu meningkatkan keanjalan dan kelembapan kulit, mempercepatkan proses penyembuhan luka serta melindungi kulit daripada pancaran radiasi ultraviolet yang boleh mengakibatkan kanser kulit.

Multivitamin: 
Gabungan mineral ini mempunyai pelbagai khasiat untuk tubuh badan kita. Menurut pakar kesihatan, pengambilan multivitamin dengan dos yang dibenarkan boleh mencegah kekurangan vitamin dan mineral yang digunakan untuk membekalkan nutrisi penting dalam tubuh.

Kolagen: 
Kolagen merupakan struktur protein utama yang kaya dengan khasiat untuk kesihatan tubuh badan. Ia mengandungi asid amino yang mampu membina dan mengekalkan tisu yang sihat, menyeimbangkan kandungan protein dalam badan serta mengekalkan kelembapan dan kehalusan kulit. Kolagen juga bersifat antioksidan dan berupaya memelihara keanjalan dan keremajaan kulit di samping mempercepatkan proses pemulihan pada kulit yang terluka.

Daun Pudina: 
Minyak pati menthol yang diekstrak dari daun pudina ini merupakan antara ramuan semulajadi yang berupaya menyejuk dan menyegarkan kulit.

Minyak Rosehip: 
Minyak Rosehip diekstrak daripada biji sejenis bunga mawar, Rosa Rubiginosa atau Rosa Moschata. Ia mengandungi asid lemak serta vitamin C dan B-karotene yang merupakan sejenis vitamin A serta tinggi kandungan antioksidan yang berupaya menyerap ke dalam lapisan dalam kulit bagi menggalakkan penghasilan kolagen seterusnya mengurangkan kesan kedutan dan garis-garis halus serta membantu meningkatkan keanjalan dan kelembapan kulit. Selain berupaya mengurangkan kesan parut, minyak Rosehip juga mampu memperbaiki tekstur dan tona kulit agar lebih halus dan sekata di samping mencegah dan mengatasi masalah pigmentasi serta kerosakan kulit yang disebabkan oleh sinaran UV seterusnya memelihara keremajaan kulit.

Epal: 
Buah epal yang bertindak sebagai agen antioksida ini sememangnya kaya dengan pelbagai khasiat vitamin A, C, B1, B2, B3, B5 dan B6 yang berperanan menyingkirkan toksin, meningkatkan kehalusan, kelembapan dan kecerahan kulit, serta merawat masalah seperti parut, jerawat, jeragat, kulit kusam serta kedutan dan garis-garis halus pada kulit. Epal juga sarat dengan folat yang menggalakkan pertumbuhan sel kulit yang baru dan sihat di samping menyerlahkan keremajaan kulit.

Strawberi: 
Strawberi kaya dengan khasiat dari sumber vitamin C dan asid elagik yang berperanan meneutralkan radikal bebas sekaligus mencegah kerosakan pada kulit di samping kandungan asid salisilik yang berupaya membuang sel kulit mati dan mengecilkan pori-pori sekaligus menghaluskan lagi kulit. Di samping itu juga, strawberi turut membantu meningkatkan kecerahan kulit, menghapuskan cela pada wajah, merawat kesan alahan serta melindungi kulit daripada sinaran ultraungu (UV) yang mempercepatkan proses penuaan.

Pisang: 
Buah pisang kaya dengan nutrien yang bukan sahaja baik untuk kesihatan, malah berupaya memelihara kecantikan kulit anda. Ia mengandungi vitamin A dan C yang tinggi kandungan antioksidan bagi rmencegah kerosakan sel kulit serta melambatkan proses penuaan. Di samping itu, ia turut berupaya memelihara kelembapan dan kehalusan kulit, memperbaiki tekstur kulit yang rosak, kusam dan kering di samping membantu mengurangkan kesan cela seperti jeragat, parut dan kedutan. Buah pisang juga mampu menyingkir sel kulit mati, minayak dan kotoran pada kulit serta mengatasi masalah pigmentasi seterusnya membantu memperbaiki tona kulit agar lebih sekata.
Madu: Madu merupakan manisan yang dihasilkan oleh lebah menggunakan nectar bunga yang tinggi kandungan antioksidan yang berperanan memelihara kehalusan dan kelembutan kulit serta menghasilkan tona wajah yang sekata. Madu juga berupaya menggalakkan pemulihan luka dan memudarkan parut di samping membantu masalah kulit.

Oren: 
Oren kaya dengan kandungan serat, vitamin C dan A, kalsium serta potassium yang dapat membantu mengurangkan risiko serangan kanser kulit, memelihara kesihatan kulit serta melindungi kulit daripada proses penuaan dan jangkitan penyakit.

Lemon: 
Lemon sarat dengan karbohidrat, protein, kalsium, fosforus, vitamin B1, B2, B3 serta pelbagai zat lagi yang terbukti berkhasiat untuk kulit dimana ia membantu mencerahkan kulit, mengatasi masalah kulit seperti jerawat dan kedutan, mengurangkan kesan parut, menyingkir sel kulit mati, mengekalkan kelembapan dan kehalusan kulit di samping membantu menyegarkan lagi kulit anda.


CARA PENGGUNAAN ICE CREAM SOAP JANNA LAWWA:

1) Basahkan muka dan badan.
2) Ambil sedikit kandungan Ice Cream Soap Pati Ibu Putih menggunakan sudu yang disediakan.
3) Buihkannya bersama sedikit air.
4) Sapu dan ratakan pada seluruh muka dan tubuh.
5) Biarkan seketika dan bilas sehingga bersih.
6) Ice Cream Soap Pati Ibu Putih boleh juga digunakan sebagai masker.
7) Hanya sapukan pada wajah mahupun tubuh dan biarkan sekurang-kurangnya selama 1 jam dan bilas sehingga bersih.



HARGA PASARAN : RM85 (SM) RM90 (SS)

PROMOSI DARI SYIELA SEHINGGA HUJUNG NOVEMBER 
RM75SM, RM80SS
 MURAHKAN YANG PENTING ORIGINAL YE LALINGS SEMUA

SMS/WHATSAPP 012 4003624

pages FB : https://www.facebook.com/syielashoppe
FB : https://www.facebook.com/semekarartie



GUA BLOG


CARI MEMBER

BUSUK


PING JE