Babies Blink 5 in 1 murah

Assalamualaikum

Memperkenalkan  babies blink 5 in 1



Kandungan set babies blink 5 in 1

1. Day krim babies blink 25g
2. Night Cream Magic Babies Blink 25g
3. Glutacoll Soap
4. Serum Super Glowing 10ml
5. Toner White Glow (new)


CARA PAKAI BABIES BLINK
  Cuci muka dengan sabun glutacoll setiap pagi dan malam, bilas dengan air dan keringkan

Siang
Sapu krim siang (antibiotik day) babies blink di serata wajah Dianjurkan pakai nipis2 untuk kesan kulit kelihatan glowing dan terserlah)

Malam
Titiskan sedikit serum dekat tangan dan dap2 kan keseluruh muka sehingga kering.Kemudian pakai krim malam dan ratakan.

Sapu atau gosok toner whiteglow pada waktu siang dan malam sebelum krim di seluruh wajah.Boleh juga digunakan bersama kapas untuk keluarkan daki serta kekotoran.Elakkan guna di sekeliling mata.


Glutacoll Soap
menghilangkan bintik2 hitam
mengecutkan jerawat


Magic Night Cream
mencerahkan 12 kali ganda
melicinkan kulit
menghilangkan flets parut jerawat serta jeragat
sekatakan tona kulit
menghilangkan jerawat
menghilangkan parut2 jerawat dan hitam
menggebu dan menghaluskan kulit
mencerahkan kulit seawal 24 jam
kulit lebih pinkish dan kenyal
mengecilkan pori- sesuai untuk semua kenis kulit
boleh juga disapukan pada bibir untuk mendapatkan bibir pinkish
sesuai dari umur 12 tahun ke atas

Antibiotik Day Cream
mencegah pertumbuhan jerawat
meresap minyak di muka menjadi lembapan ~ kulit bebas minyak
membuatkan kulit segar dan berseri
memberikan perlindungan penuh dengan SPF60
sesuai untuk semua jenis kulit

Serum Babies Blink
Mecerah dan membekalkan lembapan pada wajah

Toner WhiteGlow
Membuang 100% daki serta kotoran pada muka serta badan
mencerahkan 5 kali ganda daripada bahan pemutih lain
menyeimbangkan minyak berlebihan pada wajah serta kulit nampak berniar seawal 1 minit






SMS/WHATSAPP 012 4003624

harga super murah daripada pasaran.









Daging Masak Hitam Simple Tapi Sedap

Assalamualaikum

Lama tak share cerita peribadi kat blog.Asyik asyik promote produk aje hihi.Ok nak cerita pasal semalam.Syiela masak daging masak hitam (resepi asal bonda syiela)

kita tengok gambar dulu.tak sempat nak hias dah masuk waktu :)


pakai henset cap ayam je amik gambar ni :)

nampak je hodoh tapi sangat membuka selera.nak nak time puasa ni

ok cara ai masak yang sangat simple.Ye la balik keja baru nak masak.kena cepat cepat kang tak sempat.

Cara simple syiela

cili kering,bawang merah,bawang besar dan bawang putih di blend ( stok mmg sentiasa ada di dalam peti)
bunga lawang
kulit kayu manis
Halia sebesar ibu jari (ketuk)

Panaskan minyak dan tumis semua bahan diatas masukkan halia,kicap dan daging serta air yang secukupnya untuk daging lembut.Bila masak masukkan sedikit garam,gula dan aji (jika suka)

dah boleh terus angkat.Syiela masak guna periuk goreng ajaib untuk menjimatkan masa.


tahap api yang syiela gunakan


Lebih kurang 45 minit siap untuk di makan.Mudahkan main campak2 je tapi ye ya amat ;)

Ok ni RESEPI ASAL BONDA SYIELA

1 kg daging
halia sebesar ibu jari kaki
4 bj bawang besar
3 bj bawang merah
3 biji bawang putih
kulit kayu manis
bunga lawang
buah pelaga
kacang tanah di goreng dan di blend halus
air asam jawa (jika suka)
kicap pekat


bahan kisar
cili kering (goreng dengan sedikit minyak sehingga naik merah)
halia sebesar ibu jari kaki
4 bj bawang besar
3 bj bawang merah
3 biji bawang putih

CARA
panaskan minyak.Tumis bahan kisar sehingga naik bau dan pecah minyak.Masukkan bunga lawang,kulit kayu manis,buah pelaga dan daging serta air.

Masukkan kacang tanah.air asam dan perasakan dengan garam,sedikit gula dan aji jika suka.Bila kuah agak kering tutup api dan hidangkan.Hiaskan dengan daun bawang.

Suka sungguh En.F dan anak anak menjamu selera.Hilang penat memasak bila sekelip mata pinggan licin :)


SELAMAT MENCUBA...













SPICE RACK





Cantikkan..nak memasak pun bertambah semangat..nak nak di bulan ramadhan ni ;)

berminat blh sms/whatsapp/wechat 012 4003624
RM 35 sm, RM40ss


PRODUK HOT LAIN
PM @ SMS @WHATSAPP 012 4003624 untuk harga menarik

OPASNOW
MAIXARA C SENTIAL 
HERBINI
 BELVYA
AURAWHITE
AURACHOC
WONDERGLOW

segala produk boleh jengah SINI (syieladbeauty)

KEK GULUNG COKLAT

Assalamualaikum

hari ni nak share satu produk makanan yang menjadi kegilaan sekarang ni

Tadaaaaa


kek gulung isi coklat

ketahanan sehingga 8bulan didlm peti beku
mempunyai berat 500g-600g
panjang 9inci
mempunyai pelbagai coklat yg sedap didlmnya

"GULUNG DGN JIWA & RAGA"
rasailah kemewahan kek & coklat yg dgulungkan bersama-sama
READY STOCK NOW

PELBAGAI PILIHAN





JOM KITA TENGOK ISI DALAM PULAK

tidak terlalu manis ye...memang SEDAP tau!!



# disarankan makan pabila kek telah dikeluarkan dari peti ais selama beberapa minit #

kek lebih lembut apabila digigit :B

takut hancur bila pos...jangan risau..kita packing baik-baik punya :) letak dalam tupperware na..



Berminat nak cuba

SMS/WHATSAPP/WECHAT 
012 4003624

HARGA RM35 belum masuk pos
Pos RM9sm, RM14 SS

JADINYA RM44sm, RM49ss( kalau tak buat camni ada yang konfius dok ingat harga dah termasuk pos)

kalau komen kat sini memang lambat la syiela reply...

antara produk kecantikan dan kesihatan lain yang tengah HOT

PRODUK HOT LAIN
PM @ SMS @WHATSAPP 012 4003624 untuk harga menarik

OPASNOW
MAIXARA C SENTIAL 
HERBINI
 BELVYA
AURAWHITE
AURACHOC
WONDERGLOW

SMS/WHATSAPP/WECHAT 
012 4003624

kunjungi kedai online syiela





SIREH LOVELY CARE : INTIMATE WASH


Adakah Sebelum Ini Anda Mengalami Perkara Seperti Berikut:
Kegatalan pada kemaluan?

**Selalu keluar cecair yang berwarna putih dan kekuningan disertai dengan bau?

**Ketidakselesaan apabila “bersama” suami?

**Terpaksa memakai ‘panty-liner’ tiap-tiap hari?

**Anda menjadi kurang keyakinan diri dan hubungan anda dengan suami semakin dingin?

Ada beberapa sebab yang menyebabkan keputihan abnormal berlaku. Di antaranya ialah:

1. Stress.

2. Akibat keletihan melampau.

3. Jangkitan oleh mikroorganisma seperti Kulat Candida atau Monilia, Bakteria Gardnella, Parasit Trichomonas Vaginalis, dan Virus daripada penyakit kelamin

4. Benda asing yang masuk ke dalam vagina.
Sifat keputihan normal adalah seperti di bawah:
-Warna keputihan transparen atau bening
-Tidak menyebabkan kegatalan di kawasan sekitar Miss V
-Jumlah cairan yang keluar sedikit
-Cairan tidak bergumpal
-Tidak disertai rasa sakit pada kawasan alat kelamin
-Tidak mengeluarkan bau

SELESAIKAN MASALAH ANDA DENGAN......
SIREH LOVELY CARE [HARGA TERBAIK]

__________________________________________________
harga mampu milik.buatan malaysia,produk muslim,diiktiraf GMP dan halal.


Sireh Lovely Care pembersih peribadi untuk menstabilkan PH wanita, mencegah keputihan,kegatalan,mengetatkan faraj,mengembalikan ketegangan,pemulihan luka selepas bersalin,menguatkan saraf bahagian intim wanita untuk kebahagian suami isteri

KEISTIMEWAAN SIREH LOVELY CARE

Memperbaiki peredaran darah
membersih,menyegar,merawat dan menghalang jangkitan bakteria
Mencegah & merawat keputihan
Mengetatkan faraj,mengembalikan ketegangan & menguatkan otot mahkota wanita
Mempercepatkan pemulihan luka selepas bersalin
baik di gunakan sebagai sabun cucian payudara bagi mengembalikan keanjalan dan mencegah kanser payudara
Formula istimewa ini kaya dengan chavibetol,chavicol,estragole,eugenol,methyl eugenol & hydroxychavicol adalah pilihan terbaik untuk penjagaan keintimanmu.









Harga pasaran RM 25.90sm, RM30.90ss 120ml

PROMOSI DARI SYIELA RM23

harga belum masuk pos ye

nak borong boleh PM..harga terbaik buat semua :)

PM/SMS/WHATSAPP/WECHAT 012 4003624




GUA BLOG


CARI MEMBER

BUSUK


PING JE