BIO EVER LEGAKAN BUASIR

Assalamualaikum

anda ada madalah BUASIR macam dalam gambar??? dah jenuh merawat tapi x lega juga jom cuba krim ajaib BIO EVER

FUNGSI BIO EVER NANO CREAM

1. Badan menjadi lebih sihat
2. Melanjutkan keremajaan
3. Melancarkan sistem peredaran darah
4. Membantu proses detoksifikasi
5. Mengatasi masalah kulit disebabkan hormon tidak seimbang
6.Memelihara kulit agar TEGANG, MENGURURS, MELEMBAP, & MENCERAHKAN KULIT


Krim ni membantu mengecutkan buasir dalam masa 3 hari

nak cerita sikit pengalaman my hubby kena buasir.Puas berubat merata duit ni toksah dok cerita la..mamg banyak habis... Hubby syiela sampai nk naik motor pun tak bolah sebab sakit... duduk dalam keta lama2 pun x boleh...Allahuakbar... kalau keluar dari tandas memang la menitis air mata... sakit sangat katanya.Doktor dah suggest ikat..tapi kami cuba pelbagai rawatan alternatif...
Alhamdulillah satu hari ni saya terpandang iklan bio ever.. mulanya nak mencuba repacking pack je...namun bila nk beli tu ubah fikiran sebab tengok kecik sangat pack yang 10 ml..nk tahan lama mna kan...Lagipun bio ever ni boleh guna utk pelbagai kegunaan.
Dan paling2 bersyukur 3 hari sapu hubby kata tak sakit..try naik motor dan alhamdulillah boleh naik mcm biasa...Hari ke 7 hubby jumpa doktor dan berita yang paling menggembirakan doktor kata BUASIR HUBBY TAK PERLU IKAT SEBAB DAN MAKIN MENGECUT.syukur alhamdulillah... now hubby syiela dah boleh start makanan kegemaran dia yang pedas.

Bila hubby pulih syiela pun join sahajidah hai o dengan harapan dapat add value untuk orang lain juga.Moga mereka mereka di luar sana yang menghidap BUASIR dapat sembuh sepenuhnya macam hubby syiela...

Syukur ya Allah..terima kasih Allah..terima kasih Allah

jom tengok testimoni BUASIR yang lain



Tak perlu susah susah lepas mandi lapkan bagi betul betul kering dan kemudian sapu dekat tempat buasir dan dekat ari ari.InsyaAllah berkesan.

BIO EVER ni bukan setakat untuk buasir saja malah boleh guna untuk pelbagai masalah lain.Antaranya asma,sakit kepala,redung dan pelbagai lagi




CARA MENGGUNAKAN KRIM BIO EVER INI



Guna waktu pagi dan malam. 
Sesuai je untuk digunakan jangka panjang dan tak kan sebabkan ketakselesaan. Minum AIR yang banyak untuk membantu proses detoksifikasi iaitu nyahtoksid. 

BUKAN ITU SAJA TAU MALAH AMAT BAGUS UNTUK SUAMI ISTERI

UNTUK KEINTIMAN SUAMI ISTERI

 LELAKI -  Sapu dan urutkan terus ke alat sulit 30 minit sebelum bersama. Amalan harian selepas mandi 2 kali sehari  disapu di bahagian pinggang, di bahagian ari-ari dan juga di bahagian dalam paha,
        Kesan : memanjangkan, membesar dan tahan lama


 WANITA -  Sapu di bahagian ari-ari, pinggang dan bahagian dalam paha 

Kesan : membersih dan menguatkan rahim, memantap, mengetat dan menjadikan isteri lebih sensiti.  Sapu tiap-tiap hari selepas mandi 2 kali sehari

Memang tak rugi membeli BIO EVER ni... jom cuba


SMS/WHATSAPP/TELEGRAM 012 4003624

free consultant untuk anda semua




UBAT GIGI GARAM BULUH MARINE ESSENCE

Assalamualaikum


Ni nak share ni. bagusnye ubat gigi BERGARAM ni kepada :
- Masalah bau mulut
- Gusi berdarah
- Gigi lebih putih bersih
- Gigi berkarat
- Gigi kuning
- Gusi busuk
Ubat gigi marine essence ni:
♡ tanpa fluorida
♡ tanpa gula
♡ mengandungi garam buluh
♡ anti bakteria
♡ kurang buih
♡ tidak pedas
♡ mengandungi Xylitol & pheno-SFE




Terdapat 4 ramuan esklusif dalam ubat gigi ini

1. Garam Buluh
                Sumber kaya dengan mineral penting untuk menyihatkan gigi dan gusi.
              Membantu menyembuhkan luka kecil gusi, gusi berdarah dan ulser mulut.


                                                                              2. Xylitol
                                        Menguatkan enamel gigi dan mencegah kerosakan gigi.
                                                 membantu memperbaiki kerosakan gigi.

                                                                             3. Pheno-SFE™
                     Menghapuskan radikal bebas yang berbahaya daripada merosakkan sel-sel gigi dan                                                                            gusi (Anti-Penuaan)
                                              Membantu membaiki dan memperbaharui sel-sel.

                                                                                4. Glycerin
                                                                Pelembap semula jadi yang terhebat!


Terbukti berkesan untuk sembuhkn luka kecil pd gusi, gusi berdarah, gusi bengkak, gusi gatal, gigi karat, ulser mulut, cegah plak, cegah mulut dan nafas berbau busuk dll. 



Sesuai digunakan oleh semua peringkat umur..kanak-kanak boleh guna sebab tak pedas..ada rasa masin-masin tetapi tidak kuat..jangan risau, ubat gigi warna putih

 RM25SM
RM30SS
harga termasuk pos

SMS/WHATSAPP/TELEGRAM
012 4003624

20 SOALAN LAZIM TENTANG “BESHINE PREMIUM DRINK"

Assalamualaikum

Jom kita perhalusi produk BeShine Premium Drink


*Jangan Terkejut! Kenapa serbuk BeShine Premium Drink warna putih dan air Crystal Clear (colourless)?
Beshine tidak diletakkan sebarang pewarna makanan atau tiruan bagi mengekalkan keaslian semua bahan-bahan aktif.

*Apa beza BeSHINE dgn produk keluaran lain?
KANDUNGAN UTAMA terdiri daripada BAHAN-BAHAN AKTIF yang Berkualiti Tinggi GRED AA di import khas untuk menghasilkan 1 produk yang bermutu bagi memastikan keberkesanan optimum kepada pengguna.
Formulated by: DR. Suzyana Shakroni (Ph.D Reiki Beauty & Health) Aura Energized by : Prof.Dr.Mir Khalid B. Sabran (Ph.D Alternative Medicines)
Kualitinya standing dengan produk antarabangsa namun dijual dengan harga mampu milik!

*Berapa gram setiap botol dan tahan berapa lama?
550 gram
45x bancuhan . Sebotol tahan 3 minggu jika minum 2x shari


*Bagaimana dengan cara pengambilan?
Gunakan scoop yg disediakan
Bancuh ½ (separuh) scoop 10 gram BeShine bersama 200 ml air sejuk (cawan teh tarik). TIDAK PERLU SHAKE, SERBUK MUDAH LARUT
ATAU Kemam ½ (separuh) scoop 10 gram BeShine di bawah lidah secara perlahan dan biarkan ia larut bersama enzim air liur
Amalkan 2x sehari untuk kesan terbaik minum ketika perut kosong (pagi sebelum sarapan & malam sebelum tidur)

SARANAN : Untuk pengguna 35 tahun ke atas. Sukatan adalah 1 SCOOP 20 gram bersama 350-400 ml air sejuk (1 gelas)
Nota: minum air putih secukupnya untuk kesan lebih dan super cepat. 

*Bolehkah saya ambil lebih dari 2x sehari ? Sebab sedap sangat!
Boleh . Beshine merupakan makanan tambahan dan bukan ubat! Jika ubat, ada perlu saranan doc dan mengikut dos yang ditetapkan. Untuk makanan tambahan, penambahan dos dapat bantu kesan yang super cepat.
Maximum 3 SCOOP SEHARI

*Apakah perisa BeShine Premium Drink?
Perisa “Green Apple” yang sangat lazat!

*Saya rasa agak manis lah? Pesakit kencing manis boleh minum ke?
Haaa.. cuba anda perhatikan diserbuk terdapat butiran crystal powder PURASWEET. Beshine TIDAK menggunakan sebarang gula tambahan (gula tebu/gula buah-buahan / gula buatan/ lain)
PURASWEET merupakan salah satu bahan utama di dalam BESHINE bagi membantu proses BOOSTER kesan pantas + tenaga .Rasanya 5x lebih manis tetapi berkhasiat, sesuai untuk semua pengguna termasuk penghidap kencing manis / darah tinggi yang tidak kronik dan tidak mempunyai sebarang kalori. Jadi jangan risau! 100% SELAMAT!
*Berapa lama untuk lihat perubahan?
ALHAMDULILLAH KAMI MENERIMA BANYAK FEEDBACK POSITIF.. TERDAPAT 32 KEBAIKAN , kesan tidak sama pada stiap individu.. Anda tidak akan rasa semua kebaikan dengan SERENTAK tetapi Anda boleh merasakan perubahan positif seawal 1-3 minggu dari segi pelbagai kelebihan BeShine bergantung dalaman individu. Premium Drink antaranya masalah kulit/rambut/kuku berkurangan,lebih berseri, badan lebih bertenaga, pembuangan lawas dan lain-lain. Terus konsisten minum sekurang2nya 3 bulan,

Kesan pencerahan bergantung kepada dalaman individu kerana proses pencerahan ini adalah secara semula jadi bukan melalui suntikan. BeShine mencerahkan dan beri effek merah jambu kepada muka , seluruh badan dan pelipat secara berperingkat SEAWAL 3 minggu.
KULIT SAWO MATANG : 1- 3 bulan pencerahan stage by stage
KUlit HITAM MANIS: 3-5 bulan pencerahan stage by stage
Perubahan SUPER DUPER cerah jika anda konsisten amalkan hingga 6 bulan. PASTI PUAS HATI!


Kesan berat badan pula dapat dirasakan seawal 3 minggu. Bagi yang berat badan berlebihan, BeSHINE dapat bantu untuk loose weight. Bagi yang kurus, ia dapat bantu utk gain weight ke berat ideal.

*Bolehkah saya kurus jika amalkan BESHINE?
BOLEH! Beshine mengandungi formula booster + advanced yang memberikan kesan multifungsi iaitu kecantikan, kesihatan dan berat badan ideal. Fiber yg terkandung di dalam Beshine dapat memberikan serat dan nutrisi kepada badan untuk berkerja dengan normal sekaligus meningkatkan metabolisma individu.

*Saya dah terlalu kurus, jika saya minum adakah saya menjadi lebih kurus tapi saya pun nak sihat dan kulit cantik juga?
Bahan yang terkandung di dalam BeShine adalah bahan aktif yang boleh menyesuaikan diri mengikut dalaman consumer. Jadi Beshine bukan hanya untuk selim melim tetapi ia dapat menstabilkan berat badan yang ideal. Jika anda terlalu kurus, ia akan menaikkan berat hingga IDEAL.

*Adakah kulit atau badan saya akan kembali kepada asal selepas berhenti amalkan BeShine Premium Drink?
Tidak jika anda menjaga pemakanan dan persekitaran anda. Dalaman badan anda akan menjadi kotor jika tidak menjaga pemakanan. Dalaman sihat, luaran pun sihat. Supplement hanya membantu memulihara dan memelihara kesihatan serta kecantikan secara semula jadi.

*Saya ada ambil ubat doctor/ pil perancang/ supplement lain, bolehkan saya minum produk ini ?
Boleh. Anda boleh mengamalkan 1-3 supplement dalam 1 masa. Manakala UBAT dengan SUPPLEMENT perlu dijarakkan 30 min antara pengambilan. 

Bagaimana nak menentukan ubat dengan supplement? Supplement adalah makanan/minuman tambahan untuk kecantikan dan kesihatan yang tidak memerlukan nasihat doctor untuk menetukan dos nya, supplement bukan di bawah kawalan doctor tetapi dibawah beauty & health consultant. Ubat pula mengandungi herba-herba kawalan (drugs) seperti panadol , ubat batuk, pil perancang dan lain-lain.

*Adakah terdapat sebarang kesan sampingan?
BeSHINE Premium Drink ialah produk MAKANAN TAMBAHAN (supplement) yang selamat dan 100% semula jadi tanpa bahan kimia, tanpa pewarna tiruan dan tanpa gula putih (tebu) tambahan. Tiada sebarang kesan sampingan bahkan ia baik untuk kesihatan anda.

*Siapa yang boleh amalkan produk ini?
Semua golongan LELAKI dan WANITA atas 10 tahun
ibu mengandung/ breastfeed/ berpantang
Berpenyakit seperti cyst/ tiriod/ kencing manis/ darah tinggi yg tidak kronik.

*Adakah minum BeShine Premium Drink boleh menggemukkan?
Tidak! Beshine membantu untuk dapat berat ideal secara semula jadi. Jika anda mempunyai masalah berat badan berlebihan atau obesiti, BeShine akan bantu anda untuk dapatkan tubuh yang slim dan IDEAL.

*Bolehkah ibu mengandung atau menyusukan bayi mengamalkan BeSHINE?
Boleh! Disarankan kandungan berusia 2 bulan ke atas kerana kandungan di bawah 2 bulan adalah seeloknya dibiarkan membesar secara natural. Jika mahu amalkan juga, 100% TIADA kesan sampingan pada ibu mahupun kandungan.
Ibu yang menyusukan bayi juga boleh mengamalkan produk ini tanpa ragu

*Bolehkah ambil BeShine Premium Drink ketika period?
Boleh kerana ia membantu proses pembersihan darah kotor, mengurangkan masalah senggugut dan menstabilkan hormon.

*Adakah BeShine Premium Drink halal dan mendapat kelulusan KKM?
Kilang kami sudah diiktiraf dan mendapat kelulusan halal dari JAKIM dan buatan muslim.
Semua produk makanan kesihatanan (supplement) tidak pernah dan tidak akan didaftarkan di bawah KEMENTERIAN KESIHATAN MALAYSIA (KKM). Hanya ubat-ubatan, kosmetik, skin care dan produk yang berbentuk (kapsul/ tablet) yang mempunyai bahan chemical, herba (drugs) tertentu sahaja perlu didaftarkan di bawah KKM. BeShine adalah sejenis MAKANAN KESIHATAN (supplement) dan telah mendapat kelulusan dari Bahagian Keselamatan dan Kualiti Makanan.
*anda boleh refer portal rasmi KKM untuk kepastian. Klik link ini http://www2.moh.gov.my/v/faq
lihat NO. 10, 12,13

*Apakah saya perlu berpantang apa-apa?
Tidak. Tiada sebarang pantang larang cuma jika mahu kesan yang SUPER CEPAT adalah disarankan supaya elakkan atau kurangkan minuman berkafien dan banyakkan minum air putih. Kafien bukanlah pantang tetapi Kadar ruapan kafien sgt tinggi. Kafien boleh menyerap semua khasiat makanan/ubat / supplement . Jadi sebelum badan dapat serap khasiat, kafien telah menyerap kesemuanya terlebih dahulu. Jika anda penggemar kopi, nescafe, teh atau minuman berkafien lain, minu Beshine terlebih dahulu dan jarakkan 1-2 jam dengan pengambilan kafien. Jangan risau ini cuma tips untuk kesan yang lebih cepat. Produk masih memberi kesan positif jika anda penggemar kafien , cuma mungkin akan melambatkan sedikit waktu keberkesanan.

*Kenapa BeShine Premium Drink lambat berkesan kepada saya?
BeShine pasti berkesan! Ini semua bergantung pada metabolism badan pengguna yg berbeza, berat badan juga merupakan faktor kenapa sesetengah orang mendapat kesan yang segera, dan sesetengah orang pula agak lambat.
Anda kurang minum air masak! Air bersih membantu mempercepatkan proses keberkesanan. Minum 2-3 liter air bersih setiap hari.
Tidak konsisten atau tidak mengikut dos yang ditetapkan! Anda sering tertinggal untuk ambil BeShine setiap hari. Pastikan ambil dos yang sesuai 1-2x sehari.
Waktu pengambilan tidak teratur! Anda minum produk ikut mana sempat saja. Pengambilan waktu perut kosong adalah yang terbaik.
Pengambilan minuman berkafien / berkabornat! Minuman berkafien ini boleh melambatkan proses keberkesanan kerana ia ia bukan saja boleh menghilangkan khasiat BeShine malah semua khasiat termasuk makanan-makanan lain .


nak cuba

SMS/WHATSAPP 012 4003624

pages FB : https://www.facebook.com/syielashoppe


FB : https://www.facebook.com/semekarartie


ANTARA PRODUK HOT LAIN DALAM KEDAI ONLINE SYIELA


Syma Beauty Skincare

Assalamualaikum

INGIN KETAHUI RAHSIA UNTUK SERLAHKAN KESERIAN KULIT WAJAH ANDA? JOM ALAMINYA BERSAMA SYMA BEAUTY SKINCARE HARI INI!
Ingin hilangkan masalah kulit berjerawat & kusam?
Nak kulit lebih putih, halus & gebu?
Jom kami kongsi rahsianya! Sila baca ya!



'Inilah Syma, pengasas Syma Beauty Skincare. Cantikkan dia? Sebelum ini Syma juga mengalami masalah kulit yang serius, jerawat dan parut serta kulit yang terlalu sensitif. Alhamdulillah, selepas 5 bulan Syma apply Syma Beauty Skincare, kulit Syma jadi cantik sangat! Makin putih & halus & gebu!
Bagi sesiapa yang nak jadi cantik macam Syma atau ada masalah kulit seperti jerawat, jeragat, kulit berminyak, tona kulit tak sekata dan parut, jom sama-sama gunakan Syma Beauty Skincare hari ini! Memang tak menyesal punya! Jom lihat testimoni di bawah!'
[INGIN TAU KELEBIHAN SET SYMA BEAUTY SKINCARE?]

1) Syma Beauty Soap (Facial Cleanser) - 50g [KKM : NOT40905187K]
[✔] Menghilangkan jerawat & jeragat pada wajah
[✔] Menjadikan kulit berseri-seri & tidak kusam
[✔] Menghilangkan parut & masalah kulit berminyak
[✔] Menjadikan wajah kelihatan segar & bermaya
[✔] Menjadikan kulit gebu, awet muda & bercahaya

2) Syma Day Cream With SPF 35 - 5g [KKM : NOT40905187K]
[✔] Membantu mengimbangi minyak berlebihan pada kulit
[✔] Membekalkan nutrien yang diperlukan pada kulit
[✔] Menghindarkan kulit dari terdedah kepada sinaran matahari yang berlebihan 
[✔] Membantu menghilangkan masalah kulit wajah

3) Syma Night Cream - 5g [KKM : NOT40905188K]
[✔] Mengatasi masalah serius akibat penggunaan produk lain berasaskan merkuri
[✔] Memelihara kulit wajah agar kelihatan awet muda
[✔] Menjadikan kulit gebu & mengembalikan seri wajah

Syma Beauty Skincare telah pun mendapat kelulusan daripada KKM dan disahkan selamat malah 100% natural. Segala ramuan yang digunakan berasal daripada sumber semulajadi!
[INGIN TAU HARGA SYMA BEAUTY SKINCARE?]
Harga Syma Beauty Skincare jauh lebih murah dari skincare yang lain dan memang berbaloi kerana ianya sememangnya berkesan! Ok ini harga gempak punya untuk semua!
1 Set Syma Beauty Skincare Cuma..
RM66 (SM) RM72 (SS) Sahaja!

Wow, murah kan? Memang murah sangat!
[INGIN DAPATKAN INFO LANJUT SYMA BEAUTY SKINCARE?]
Sila rujuk info di bawah ini untuk dapatkan info lanjut Syma Beauty Skincare. Jangan risau, fast reply daripada kami untuk anda!
SMS/Whatsapp : 012 4003624 

JOM KOTA TENGOK TESTIMONI SYMA BEAUTY PULA

syma_beauty mampu mengubati masalah anda. Lihatlah sendiri masalah kulit kusam, jerawat semua kami sapu



Macam tak percaya bukan dengan hasil penggunaan syma_beautyskincare? lihat hasil penggunaan syma_beauty set basic jer Rm66 selama 2 mnggu, Semua jerawat mengecut dan kulit semakin halus.
Kan dah cakap @syma_beauty memang powerrr. Kalau tak percaya kena cuba


Jerawat dan parut jerawat hilang serta muka dah tak berminyak. Kulit pun jadi putih licin. Keyakinan bertambah


Tak perlu edit-edit lagi. Natural lagi cantik tau dengan @syma_beauty. So kenapa nk susah-susah habiskan beratus-ratus ringgit

 Masalah jerawat? Kulit sensitif dan kulit berminyak? Masih tercari2 formula mengatasinya.Jom Cuba Syma Beauty




SMS/WHATSAPP 012 4003624

pages FB : https://www.facebook.com/syielashoppe


FB : https://www.facebook.com/semekarartie



ANTARA PRODUK HOT LAIN DALAM KEDAI ONLINE SYIELA

BESHINE PREMIUM DRINK

Assalamualaikum

"BE SHINE PREMIUM DRINK"


"BE SHINE PREMIUM DRINK"
✔ Merawat semua masalah kulit seawal 3 minggu
✔Mencerahkan muka,seluruh badan dan pelipat secara alami
✔Kulit lebih glowing dan berseri secara natural

✔Tona kulit sekata

✔Kulit lebih gebu,lembab dan anjal
✔Mengecut dan menyekat pembentukan jerawat
✔Merawat kulit sensitif,kering dan berminyak
✔Pori-pori 3x ganda lebih kecil
✔Mengurangkan lebam bawah mata
✔Menghilangkan tompokan jeragat dan parut
✔Awet muda dan mengurangkan kedutan halus
✔Merawat resdung
✔Meransang peningkatan glutathione original dari hati
✔Meransang kandungan kolagen dalam badan
✔Mengempiskan perut buncit dan mengurangkan selulit
✔Memulihkan luka,sel dan tisu dgn pantas
✔Meningkatkan kesihatan tulang
✔Membantu kesihatan sistem kardiovaskular
✔Memulihkan rekahan tumit kaki
✔Antioksidan dan vitamin yg tinggi
✔Menstabilkan hormon lelaki dan wanita
✔Mengurangkan senggugut
✔Membersihkan darah,buah pinggang,usus dan toksin
✔Mencerahkan penglihatan mata
✔Mengawal berat badan berlebihan dan anti selulit
✔Membakar kolestrol
✔Memberi tenaga dan kecergasan
✔Menegang payudara dan merawat keputihan bagi wanita
✔Membaiki sel kulit,kuku dan rambut
✔Melawaskan pembuangan
✔Menjana Aura Positif



SOALAN LAZIM TENTANG “BESHINE PREMIUM DRINK”:
1. Jangan Terkejut! Kenapa serbuk BeShine Premium Drink warna putih dan air Crystal Clear (colourless)?
✓ Beshine tidak diletakkan sebarang pewarna makanan atau tiruan bagi mengekalkan keaslian semua
bahan-bahan aktif.
2. Apa beza BeSHINE dgn produk keluaran lain?
✓ KANDUNGAN UTAMA terdiri daripada BAHAN-BAHAN AKTIF yang Berkualiti Tinggi GRED AA di import khas
untuk menghasilkan 1 produk yang bermutu bagi memastikan keberkesanan optimum kepada pengguna.
Formulated by: DR. Suzyana Shakroni (Ph.D Reiki Beauty & Health)
Aura Energized by : Prof.Dr.Mir Khalid B. Sabran (Ph.D Alternative Medicines)
✓ Kualitinya standing dengan produk antarabangsa namun dijual dengan harga mampu milik!
3. Berapa gram setiap botol dan tahan berapa lama?
✓ 550 gram
✓ Sebotol tahan 3 minggu jika minum 2x shari
4. Bagaimana dengan cara pengambilan?
✓ Gunakan scoop yg disediakan
✓ Kemam ½ (separuh) scoop BeShine di bawah lidah secara perlahan dan biarkan ia larut bersama enzim
air liur ATAU Bancuh ½ (separuh) scoop BeShine bersama 200 ml air sejuk. TIDAK PERLU SHAKE, BANCUH
SAJA SERBUK MUDAH LARUT
✓ Amalkan 2x sehari untuk kesan terbaik minum ketika perut kosong (pagi sebelum sarapan & malam
sebelum tidur)
5. Bolehkah saya ambil lebih dari 2x sehari ? Sebab sedap sangat!
✓ Boleh . Beshine merupakan makanan tambahan dan bukan ubat! Jika ubat, ada perlu saranan doc dan
mengikut dos yang ditetapkan. Untuk makanan tambahan, penambahan dos dapat bantu kesan yang super
cepat.
✓ Maximum 3 SCOOP SEHARI
6. Apakah perisa BeShine Premium Drink?
✓ Perisa “Green Apple” yang sangat lazat!
7. Saya rasa agak manis lah? Pesakit kencing manis boleh minum ke?
✓ Haaa.. cuba anda perhatikan diserbuk terdapat butiran crystal powder PURASWEET. Beshine TIDAK
menggunakan sebarang gula tambahan ( gula tebu/gula buah-buahan / gula buatan/ lain )
✓ PURASWEET merupakan salah satu bahan utama di dalam BESHINE bagi membantu proses BOOSTER (kesan
pantas) .Rasanya 3x lebih manis tetapi sangat berkhasiat untuk pengguna termasuk penghidap kencing
manis / darah tinggi dan tidak mempunyai sebarang kalori. Jadi jangan risau! DIJAMIN 100% SELAMAT!
8. Berapa lama untuk lihat perubahan?
✓ Anda boleh merasakan perubahan positif seawal 1-3 minggu dari segi pelbagai kelebihan BeShine Premium
Drink antaranya masalah kulit/rambut/kuku berkurangan,lebih berseri, badan lebih bertenaga, pembuangan
lawas dan lain-lain.
✓ Kesan pencerahan pula bergantung kepada dalaman individu kerana proses pencerahan ini adalah secara
semula jadi bukan melalui suntikan. BeShine mencerahkan dan beri effek merah jambu kepada muka ,
seluruh badan dan pelipat secara berperingkat SEAWAL 3 minggu.
KULIT SAWO MATANG : 1- 3 bulan pencerahan stage by stage
KUlit HITAM MANIS: 3-5 bulan pencerahan stage by stage
Perubahan SUPER DUPER cerah jika anda konsisten amalkan hingga 6 bulan. PASTI PUAS HATI!
✓ Kesan berat badan pula dapat dirasakan seawal 3 minggu. Bagi yang berat badan berlebihan, BeSHINE
dapat bantu untuk loose weight. Bagi yang kurus, ia dapat bantu utk gain weight ke berat ideal.
9. Bolehkah saya kurus jika amalkan BESHINE?
✓ BOLEH! Beshine mengandungi formula booster + advanced yang memberikan kesan multifungsi iaitu
kecantikan, kesihatan dan berat badan ideal. Fiber yg terkandung di dalam Beshine dapat memberikan serat
dan nutrisi kepada badan untuk berkerja dengan normal sekaligus meningkatkan metabolisma individu.
10. Saya dah terlalu kurus, jika saya minum adakah saya menjadi lebih kurus tapi saya pun nak sihat dan
kulit cantik juga?
✓ BeShine bukan hanya untuk kurus tetapi ia dapat menstabilkan berat badan yang ideal. Jika anda
terlalu kurus, ia akan menaikkan berat hingga IDEAL.
11. Adakah kulit atau badan saya akan kembali kepada asal selepas berhenti amalkan BeShine Premium
Drink?
✓ Tidak jika anda menjaga pemakanan dan persekitaran anda. Dalaman badan anda akan menjadi kotor
jika tidak menjaga pemakanan. Dalaman sihat, luaran pun sihat. Supplement hanya membantu memulihara
dan memelihara kesihatan serta kecantikan secara semula jadi.
12. Saya ada ambil ubat doctor/ pil perancang/ supplement lain, bolehkan saya minum produk ini ?
✓ Boleh. Anda boleh mengamalkan 1-3 supplement dalam 1 masa. Manakala UBAT dengan SUPPLEMENT perlu
dijarakkan 30 min antara pengambilan.
✓ Bagaimana nak menentukan ubat dengan supplement? Supplement adalah makanan/minuman tambahan
untuk kecantikan dan kesihatan yang tidak memerlukan nasihat doctor untuk menetukan dos nya,
supplement bukan di bawah kawalan doctor tetapi dibawah beauty & health consultant. Ubat pula
mengandungi herba-herba kawalan (drugs) seperti panadol , ubat batuk, pil perancang dan lain-lain.
13. Adakah terdapat sebarang kesan sampingan?
✓ BeSHINE Premium Drink ialah produk MAKANAN TAMBAHAN (supplement) yang selamat dan 100% semula
jadi tanpa bahan kimia, tanpa pewarna tiruan dan tanpa gula putih (tebu) tambahan. Tiada sebarang
kesan sampingan bahkan ia baik untuk kesihatan anda.
14. Siapa yang boleh amalkan produk ini?
✓ Semua golongan LELAKI dan WANITA atas 10 tahun
✓ Ibu mengandung/ breastfeed/ berpantang
✓ Berpenyakit seperti tiriod/ kencing manis/ darah tinggi / sakit jantung
15. Adakah minum BeShine Premium Drink boleh menggemukkan?
✓ Tidak! Beshine membantu untuk dapat berat ideal secara semula jadi. Jika anda mempunyai masalah
berat badan berlebihan atau obesiti, BeShine akan bantu anda untuk dapatkan tubuh yang slim dan IDEAL.
16. Bolehkah ibu mengandung atau menyusukan bayi mengamalkan BeSHINE?
✓ Boleh! Disarankan kandungan berusia 3 bulan ke atas kerana kandungan di bawah 3 bulan adalah
seeloknya dibiarkan membesar secara natural. Jika mahu amalkan juga, 100% TIADA kesan sampingan pada
ibu mahupun kandungan.
✓ Ibu yang menyusukan bayi juga boleh mengamalkan produk ini tanpa ragu
17. Bolehkah ambil BeShine Premium Drink ketika period?
✓ Boleh kerana ia membantu proses pembersihan darah kotor, mengurangkan masalah senggugut dan
menstabilkan hormon.
18. Adakah BeShine Premium Drink halal dan mendapat kelulusan KKM?
✓ Kilang kami sudah diiktiraf dan mendapat kelulusan halal dari JAKIM dan buatan muslim.
✓ Semua produk makanan kesihatan (supplement) tidak pernah dan tidak akan didaftarkan di bawah
KEMENTERIAN KESIHATAN MALAYSIA (KKM). Hanya ubat-ubatan, kosmetik, skin care dan produk yang
berbentuk (kapsul/ tablet) yang mempunyai bahan chemical, herba (drugs) tertentu sahaja perlu
didaftarkan di bawah KKM. BeShine adalah sejenis MAKANAN KESIHATAN (supplement) dan telah mendapat
kelulusan dari Bahagian Keselamatan dan Kualiti Makanan.
*anda boleh refer portal rasmi KKM untuk kepastian. Klik link inihttp://www2.moh.gov.my/v/faq lihat NO.
12
19. Apakah saya perlu berpantang apa-apa?
✓ Tidak. Tiada sebarang pantang larang cuma jika mahu kesan yang SUPER CEPAT adalah disarankan
supaya elakkan atau kurangkan minuman berkafien. Jika anda penggemar kopi, nescafe, teh atau minuman
berkafien lain, jangan risau ini cuma tips untuk kesan yang lebih cepat. Produk masih memberi kesan
positif cuma mungkin akan melambatkan keberkesanan.
20. Kenapa BeShine Premium Drink lambat berkesan kepada saya?
✓ BeShine pasti berkesan! Ini semua bergantung pada metabolism badan pengguna yg berbeza, berat
badan juga merupakan faktor kenapa sesetengah orang mendapat kesan yang segera, dan sesetengah
orang pula agak lambat.
✓ Anda kurang minum air masak! Air bersih membantu mempercepatkan proses keberkesanan. Minum 2-3
liter air bersih setiap hari.
✓ Tidak konsisten atau tidak mengikut dos yang ditetapkan! Anda sering tertinggal untuk ambil BeShine
setiap hari. Pastikan ambil dos yang sesuai 1-2x sehari.
✓ Waktu pengambilan tidak teratur! Anda minum produk ikut mana sempat saja. Pengambilan waktu perut
kosong adalah yang terbaik.
✓ Pengambilan minuman berkafien / berkabornat! Minuman berkafien ini boleh melambatkan proses
keberkesanan kerana ia ia bukan saja boleh menghilangkan khasiat BeShine.

TESTIMONI




HARGA RM84 + POS RM6sm,RM10ss

ID STOKIS  " HBS7797 "

jadi tak perlu ragu yang TIRUAN!!

SMS/WHATSAPP 012 4003624





GUA BLOG


CARI MEMBER

BUSUK


PING JE