CC CREAM TERBAIK!!


Assalamualaikum


Kenapa Syiela kata CC cream ni terbaik?? sebabnya kan sebelum ni syiela tak boleh nk pakai foundation tau...Kesian ai kan hihi.. Kalau pakai japgi muka jadi bertompok... Masa Makeup pengantin dulu pun jenuh la mak andam tu..siap sediakan tisu basah untuk ai :) sadis sangat masa tu ;(

Kalau la masa tu ai jumpa cc cream ni memang cun giler hahhaha giler ferasan :)
Yang ai suka sangat cc cream ni tak perlu susah susah...letak dagu sikit pipi sikit dahi sikit...ratakan...dah siap..cepat je nk berlari kejar masa.. nak2 dengan Dable H si kembar ni lagi la sesuai...tak perlu lama lama dorang tarik kain ai :)

Jom baca kelebihan CC CREAM


Antara Fungsi & Keberkesanan COZUMA CC CREAM ni :-
* perlindungan uv yang optima(SPF30++)
*wajah berseri
* anti-radang & anti-oksidan
*pelembapan & penghidratan yg berpanjangan
*kulit cerah bersinar
*kulit wajah lebih halus
*mengurangkan kedutan & garis halus
*kawalan kulit berminyak
*bedak solekan & pembetulan kulit asas
*menyembunyikan cela , bertindak sebagai concealer , tutup cela kat muka sambil merawat kulit,

BEST Kannnnn…!!!!


TESTIMONI



TESTIMONI SYIELA SENDIRI

ni gambar tak pakai cc ccream ye



Hihihi ferasan cantik kejap.... fresh je muka....lipstik ai pakai cozuma cherry bloom
Ai pakai Ai jual ye nak cuba boleh whatsapp 012 4003624

Ni ratu2 CC Cream STGMA (Smart Tycoon Group)





HARGA
murah dan mampu milik

whatsapp 012 4003624

repacking pek 7ml RM25sm, RM30ss
pek besar 50 ml RM 110sm,RM120ss
FREE POS

Moh cuba uolls akan rasai kelainannya...cayalah cakap ai...ai memang jatuh cinta giler kat cc cream ni :)

SABUN MARINE ESSENCE


Assalamualaikum

APA ITU SABUN MARINE BEAUTY BAR
**********************************
Sabun Marine Essence atau nama glamor sabun cerah ketiak, ada jugak yang panggil sabun hijau 
Bar Kecantikan Marine Essence dirumus khas untuk menyihatkan, melembapkan dan meremajakan kulit. Ia diperkaya dengan antioksidan dan minyak asli untuk memberikan manfaat yang terbaik untuk kulit anda.


Bar kecantikan Marine Essence memanjakan kulit anda sambil menghidratkan dan melembutkannya. Kulit terasa selembut sutera apabila disentuh.



Diinspirasi daripada bentuk organik kerang laut dengan haruman yang menawan, Bar Kecantikan Marine Essence pasti merangsang anda menggunakannya setiap hari!





KANDUNGAN UTAMA SABUN MARINE ESSENCE
********************************



KEBAIKAN SABUN MARINE ESSENCE
***********************************************
# Mengurangkan stretchmark selepas bersalin
# Menghilangkan kesan hitam dileher, ketiak, perut & seluruh badan
# Menghapuskan kulit kering & kusam
# Mengatasi masalah kulit muka yang berminyak  
# Mengatasi masalah eczema....baby pun selamat guna
# Mengatasi masalah kulit kaki pecah
# Mengatasi masalah selulit
# Mengatasi masalah jerawat di badan
# Mengatasi masalah bau badan
# Mengatasi rasa gatal bagi baby dan kanak-kanak yang terkena chicken pop / campak
# Menghapuskan parut jerawat/jeragat dimuka, melicinkan kulit muka
# Menghapuskan selulit & ketuat

KKM 
*********

CARA PENGGUNAAN
********************
Basahkan sehingga berbuih. Kemudian sapukan kepada kulit. Bilaskan dengan air sehingga bersih.

CARA PENYIMPANAN
***************************
Simpan di tempat dingin dan kering. Letakkan di tempat yang kering selepas digunakan.

GOLONGAN YANG SESUAI
******************************** 
Semua peringkat umur. 
Bayi, kanak-kanak, orang dewasa dan warga tua.

TESTIMONI
********************









1 KETUL RM45
SEKOTAK 3 KETUL HANYA RM120
FREE POS

TAWARAN TERHAD!!!

BIO EVER LEGAKAN BUASIR

Assalamualaikum

anda ada madalah BUASIR macam dalam gambar??? dah jenuh merawat tapi x lega juga jom cuba krim ajaib BIO EVER

FUNGSI BIO EVER NANO CREAM

1. Badan menjadi lebih sihat
2. Melanjutkan keremajaan
3. Melancarkan sistem peredaran darah
4. Membantu proses detoksifikasi
5. Mengatasi masalah kulit disebabkan hormon tidak seimbang
6.Memelihara kulit agar TEGANG, MENGURURS, MELEMBAP, & MENCERAHKAN KULIT


Krim ni membantu mengecutkan buasir dalam masa 3 hari

nak cerita sikit pengalaman my hubby kena buasir.Puas berubat merata duit ni toksah dok cerita la..mamg banyak habis... Hubby syiela sampai nk naik motor pun tak bolah sebab sakit... duduk dalam keta lama2 pun x boleh...Allahuakbar... kalau keluar dari tandas memang la menitis air mata... sakit sangat katanya.Doktor dah suggest ikat..tapi kami cuba pelbagai rawatan alternatif...
Alhamdulillah satu hari ni saya terpandang iklan bio ever.. mulanya nak mencuba repacking pack je...namun bila nk beli tu ubah fikiran sebab tengok kecik sangat pack yang 10 ml..nk tahan lama mna kan...Lagipun bio ever ni boleh guna utk pelbagai kegunaan.
Dan paling2 bersyukur 3 hari sapu hubby kata tak sakit..try naik motor dan alhamdulillah boleh naik mcm biasa...Hari ke 7 hubby jumpa doktor dan berita yang paling menggembirakan doktor kata BUASIR HUBBY TAK PERLU IKAT SEBAB DAN MAKIN MENGECUT.syukur alhamdulillah... now hubby syiela dah boleh start makanan kegemaran dia yang pedas.

Bila hubby pulih syiela pun join sahajidah hai o dengan harapan dapat add value untuk orang lain juga.Moga mereka mereka di luar sana yang menghidap BUASIR dapat sembuh sepenuhnya macam hubby syiela...

Syukur ya Allah..terima kasih Allah..terima kasih Allah

jom tengok testimoni BUASIR yang lain




Tak perlu susah susah lepas mandi lapkan bagi betul betul kering dan kemudian sapu dekat tempat buasir dan dekat ari ari.InsyaAllah berkesan.

BIO EVER ni bukan setakat untuk buasir saja malah boleh guna untuk pelbagai masalah lain.Antaranya asma,sakit kepala,redung dan pelbagai lagi




CARA MENGGUNAKAN KRIM BIO EVER INI



Guna waktu pagi dan malam. 
Sesuai je untuk digunakan jangka panjang dan tak kan sebabkan ketakselesaan. Minum AIR yang banyak untuk membantu proses detoksifikasi iaitu nyahtoksid. 

BUKAN ITU SAJA TAU MALAH AMAT BAGUS UNTUK SUAMI ISTERI

UNTUK KEINTIMAN SUAMI ISTERI

 LELAKI -  Sapu dan urutkan terus ke alat sulit 30 minit sebelum bersama. Amalan harian selepas mandi 2 kali sehari  disapu di bahagian pinggang, di bahagian ari-ari dan juga di bahagian dalam paha,
        Kesan : memanjangkan, membesar dan tahan lama


 WANITA -  Sapu di bahagian ari-ari, pinggang dan bahagian dalam paha 

Kesan : membersih dan menguatkan rahim, memantap, mengetat dan menjadikan isteri lebih sensiti.  Sapu tiap-tiap hari selepas mandi 2 kali sehari

Memang tak rugi membeli BIO EVER ni... pelbagai fungsi tau 
 anak demam sapu...luka sapu... asma sapu

hanya sapu dapat SEMBUH  pelbagai penyakit




SMS/WHATSAPP/TELEGRAM 012 4003624

free consultant untuk anda semua




UBAT GIGI GARAM BULUH MARINE ESSENCE

Assalamualaikum


Ni nak share ni. bagusnye ubat gigi BERGARAM ni kepada :
- Masalah bau mulut
- Gusi berdarah
- Gigi lebih putih bersih
- Gigi berkarat
- Gigi kuning
- Gusi busuk
Ubat gigi marine essence ni:
♡ tanpa fluorida
♡ tanpa gula
♡ mengandungi garam buluh
♡ anti bakteria
♡ kurang buih
♡ tidak pedas
♡ mengandungi Xylitol & pheno-SFE








Terdapat 4 ramuan esklusif dalam ubat gigi ini

1. Garam Buluh
                Sumber kaya dengan mineral penting untuk menyihatkan gigi dan gusi.
              Membantu menyembuhkan luka kecil gusi, gusi berdarah dan ulser mulut.


                                                                              2. Xylitol
                                        Menguatkan enamel gigi dan mencegah kerosakan gigi.
                                                 membantu memperbaiki kerosakan gigi.

                                                                             3. Pheno-SFE™
                     Menghapuskan radikal bebas yang berbahaya daripada merosakkan sel-sel gigi dan                                                                            gusi (Anti-Penuaan)
                                              Membantu membaiki dan memperbaharui sel-sel.

                                                                                4. Glycerin
                                                                Pelembap semula jadi yang terhebat!


Terbukti berkesan untuk sembuhkn luka kecil pd gusi, gusi berdarah, gusi bengkak, gusi gatal, gigi karat, ulser mulut, cegah plak, cegah mulut dan nafas berbau busuk dll. 



Sesuai digunakan oleh semua peringkat umur..kanak-kanak boleh guna sebab tak pedas..ada rasa masin-masin tetapi tidak kuat..jangan risau, ubat gigi warna putih

 1 tiub RM28SM
2 tiub RM50SM
harga termasuk pos

SMS/WHATSAPP/TELEGRAM
012 4003624

20 SOALAN LAZIM TENTANG “BESHINE PREMIUM DRINK"

Assalamualaikum

Jom kita perhalusi produk BeShine Premium Drink


*Jangan Terkejut! Kenapa serbuk BeShine Premium Drink warna putih dan air Crystal Clear (colourless)?
Beshine tidak diletakkan sebarang pewarna makanan atau tiruan bagi mengekalkan keaslian semua bahan-bahan aktif.

*Apa beza BeSHINE dgn produk keluaran lain?
KANDUNGAN UTAMA terdiri daripada BAHAN-BAHAN AKTIF yang Berkualiti Tinggi GRED AA di import khas untuk menghasilkan 1 produk yang bermutu bagi memastikan keberkesanan optimum kepada pengguna.
Formulated by: DR. Suzyana Shakroni (Ph.D Reiki Beauty & Health) Aura Energized by : Prof.Dr.Mir Khalid B. Sabran (Ph.D Alternative Medicines)
Kualitinya standing dengan produk antarabangsa namun dijual dengan harga mampu milik!

*Berapa gram setiap botol dan tahan berapa lama?
550 gram
45x bancuhan . Sebotol tahan 3 minggu jika minum 2x shari


*Bagaimana dengan cara pengambilan?
Gunakan scoop yg disediakan
Bancuh ½ (separuh) scoop 10 gram BeShine bersama 200 ml air sejuk (cawan teh tarik). TIDAK PERLU SHAKE, SERBUK MUDAH LARUT
ATAU Kemam ½ (separuh) scoop 10 gram BeShine di bawah lidah secara perlahan dan biarkan ia larut bersama enzim air liur
Amalkan 2x sehari untuk kesan terbaik minum ketika perut kosong (pagi sebelum sarapan & malam sebelum tidur)

SARANAN : Untuk pengguna 35 tahun ke atas. Sukatan adalah 1 SCOOP 20 gram bersama 350-400 ml air sejuk (1 gelas)
Nota: minum air putih secukupnya untuk kesan lebih dan super cepat. 

*Bolehkah saya ambil lebih dari 2x sehari ? Sebab sedap sangat!
Boleh . Beshine merupakan makanan tambahan dan bukan ubat! Jika ubat, ada perlu saranan doc dan mengikut dos yang ditetapkan. Untuk makanan tambahan, penambahan dos dapat bantu kesan yang super cepat.
Maximum 3 SCOOP SEHARI

*Apakah perisa BeShine Premium Drink?
Perisa “Green Apple” yang sangat lazat!

*Saya rasa agak manis lah? Pesakit kencing manis boleh minum ke?
Haaa.. cuba anda perhatikan diserbuk terdapat butiran crystal powder PURASWEET. Beshine TIDAK menggunakan sebarang gula tambahan (gula tebu/gula buah-buahan / gula buatan/ lain)
PURASWEET merupakan salah satu bahan utama di dalam BESHINE bagi membantu proses BOOSTER kesan pantas + tenaga .Rasanya 5x lebih manis tetapi berkhasiat, sesuai untuk semua pengguna termasuk penghidap kencing manis / darah tinggi yang tidak kronik dan tidak mempunyai sebarang kalori. Jadi jangan risau! 100% SELAMAT!
*Berapa lama untuk lihat perubahan?
ALHAMDULILLAH KAMI MENERIMA BANYAK FEEDBACK POSITIF.. TERDAPAT 32 KEBAIKAN , kesan tidak sama pada stiap individu.. Anda tidak akan rasa semua kebaikan dengan SERENTAK tetapi Anda boleh merasakan perubahan positif seawal 1-3 minggu dari segi pelbagai kelebihan BeShine bergantung dalaman individu. Premium Drink antaranya masalah kulit/rambut/kuku berkurangan,lebih berseri, badan lebih bertenaga, pembuangan lawas dan lain-lain. Terus konsisten minum sekurang2nya 3 bulan,

Kesan pencerahan bergantung kepada dalaman individu kerana proses pencerahan ini adalah secara semula jadi bukan melalui suntikan. BeShine mencerahkan dan beri effek merah jambu kepada muka , seluruh badan dan pelipat secara berperingkat SEAWAL 3 minggu.
KULIT SAWO MATANG : 1- 3 bulan pencerahan stage by stage
KUlit HITAM MANIS: 3-5 bulan pencerahan stage by stage
Perubahan SUPER DUPER cerah jika anda konsisten amalkan hingga 6 bulan. PASTI PUAS HATI!


Kesan berat badan pula dapat dirasakan seawal 3 minggu. Bagi yang berat badan berlebihan, BeSHINE dapat bantu untuk loose weight. Bagi yang kurus, ia dapat bantu utk gain weight ke berat ideal.

*Bolehkah saya kurus jika amalkan BESHINE?
BOLEH! Beshine mengandungi formula booster + advanced yang memberikan kesan multifungsi iaitu kecantikan, kesihatan dan berat badan ideal. Fiber yg terkandung di dalam Beshine dapat memberikan serat dan nutrisi kepada badan untuk berkerja dengan normal sekaligus meningkatkan metabolisma individu.

*Saya dah terlalu kurus, jika saya minum adakah saya menjadi lebih kurus tapi saya pun nak sihat dan kulit cantik juga?
Bahan yang terkandung di dalam BeShine adalah bahan aktif yang boleh menyesuaikan diri mengikut dalaman consumer. Jadi Beshine bukan hanya untuk selim melim tetapi ia dapat menstabilkan berat badan yang ideal. Jika anda terlalu kurus, ia akan menaikkan berat hingga IDEAL.

*Adakah kulit atau badan saya akan kembali kepada asal selepas berhenti amalkan BeShine Premium Drink?
Tidak jika anda menjaga pemakanan dan persekitaran anda. Dalaman badan anda akan menjadi kotor jika tidak menjaga pemakanan. Dalaman sihat, luaran pun sihat. Supplement hanya membantu memulihara dan memelihara kesihatan serta kecantikan secara semula jadi.

*Saya ada ambil ubat doctor/ pil perancang/ supplement lain, bolehkan saya minum produk ini ?
Boleh. Anda boleh mengamalkan 1-3 supplement dalam 1 masa. Manakala UBAT dengan SUPPLEMENT perlu dijarakkan 30 min antara pengambilan. 

Bagaimana nak menentukan ubat dengan supplement? Supplement adalah makanan/minuman tambahan untuk kecantikan dan kesihatan yang tidak memerlukan nasihat doctor untuk menetukan dos nya, supplement bukan di bawah kawalan doctor tetapi dibawah beauty & health consultant. Ubat pula mengandungi herba-herba kawalan (drugs) seperti panadol , ubat batuk, pil perancang dan lain-lain.

*Adakah terdapat sebarang kesan sampingan?
BeSHINE Premium Drink ialah produk MAKANAN TAMBAHAN (supplement) yang selamat dan 100% semula jadi tanpa bahan kimia, tanpa pewarna tiruan dan tanpa gula putih (tebu) tambahan. Tiada sebarang kesan sampingan bahkan ia baik untuk kesihatan anda.

*Siapa yang boleh amalkan produk ini?
Semua golongan LELAKI dan WANITA atas 10 tahun
ibu mengandung/ breastfeed/ berpantang
Berpenyakit seperti cyst/ tiriod/ kencing manis/ darah tinggi yg tidak kronik.

*Adakah minum BeShine Premium Drink boleh menggemukkan?
Tidak! Beshine membantu untuk dapat berat ideal secara semula jadi. Jika anda mempunyai masalah berat badan berlebihan atau obesiti, BeShine akan bantu anda untuk dapatkan tubuh yang slim dan IDEAL.

*Bolehkah ibu mengandung atau menyusukan bayi mengamalkan BeSHINE?
Boleh! Disarankan kandungan berusia 2 bulan ke atas kerana kandungan di bawah 2 bulan adalah seeloknya dibiarkan membesar secara natural. Jika mahu amalkan juga, 100% TIADA kesan sampingan pada ibu mahupun kandungan.
Ibu yang menyusukan bayi juga boleh mengamalkan produk ini tanpa ragu

*Bolehkah ambil BeShine Premium Drink ketika period?
Boleh kerana ia membantu proses pembersihan darah kotor, mengurangkan masalah senggugut dan menstabilkan hormon.

*Adakah BeShine Premium Drink halal dan mendapat kelulusan KKM?
Kilang kami sudah diiktiraf dan mendapat kelulusan halal dari JAKIM dan buatan muslim.
Semua produk makanan kesihatanan (supplement) tidak pernah dan tidak akan didaftarkan di bawah KEMENTERIAN KESIHATAN MALAYSIA (KKM). Hanya ubat-ubatan, kosmetik, skin care dan produk yang berbentuk (kapsul/ tablet) yang mempunyai bahan chemical, herba (drugs) tertentu sahaja perlu didaftarkan di bawah KKM. BeShine adalah sejenis MAKANAN KESIHATAN (supplement) dan telah mendapat kelulusan dari Bahagian Keselamatan dan Kualiti Makanan.
*anda boleh refer portal rasmi KKM untuk kepastian. Klik link ini http://www2.moh.gov.my/v/faq
lihat NO. 10, 12,13

*Apakah saya perlu berpantang apa-apa?
Tidak. Tiada sebarang pantang larang cuma jika mahu kesan yang SUPER CEPAT adalah disarankan supaya elakkan atau kurangkan minuman berkafien dan banyakkan minum air putih. Kafien bukanlah pantang tetapi Kadar ruapan kafien sgt tinggi. Kafien boleh menyerap semua khasiat makanan/ubat / supplement . Jadi sebelum badan dapat serap khasiat, kafien telah menyerap kesemuanya terlebih dahulu. Jika anda penggemar kopi, nescafe, teh atau minuman berkafien lain, minu Beshine terlebih dahulu dan jarakkan 1-2 jam dengan pengambilan kafien. Jangan risau ini cuma tips untuk kesan yang lebih cepat. Produk masih memberi kesan positif jika anda penggemar kafien , cuma mungkin akan melambatkan sedikit waktu keberkesanan.

*Kenapa BeShine Premium Drink lambat berkesan kepada saya?
BeShine pasti berkesan! Ini semua bergantung pada metabolism badan pengguna yg berbeza, berat badan juga merupakan faktor kenapa sesetengah orang mendapat kesan yang segera, dan sesetengah orang pula agak lambat.
Anda kurang minum air masak! Air bersih membantu mempercepatkan proses keberkesanan. Minum 2-3 liter air bersih setiap hari.
Tidak konsisten atau tidak mengikut dos yang ditetapkan! Anda sering tertinggal untuk ambil BeShine setiap hari. Pastikan ambil dos yang sesuai 1-2x sehari.
Waktu pengambilan tidak teratur! Anda minum produk ikut mana sempat saja. Pengambilan waktu perut kosong adalah yang terbaik.
Pengambilan minuman berkafien / berkabornat! Minuman berkafien ini boleh melambatkan proses keberkesanan kerana ia ia bukan saja boleh menghilangkan khasiat BeShine malah semua khasiat termasuk makanan-makanan lain .


nak cuba

SMS/WHATSAPP 012 4003624

pages FB : https://www.facebook.com/syielashoppe


FB : https://www.facebook.com/semekarartie


ANTARA PRODUK HOT LAIN DALAM KEDAI ONLINE SYIELA



GUA BLOG


CARI MEMBER

BUSUK


PING JE