Puding Roti Mudah

Assalamualaikum

Cuti baru ni syiela buat puding roti

1 paket agar2
6 cawan air
1 tin susu pekat
1 tin susu cair
6 keping roti
1 sk esen vanila
2 bj telur

cara
1. Masak agar agar dengan 6 cawanair hingga hancur (jika nak manis tambah gula)
2. Blend bahan nahan lain sehingga halus
3. Masukkan bahan yang diblendke dalam agar agar yang dah hancur
4. Masak dengan api sederhana hingga pekat
siap...hiaskan ikut kreativiti

mudah bukan hihihi anak2 suka sangat

 syiela lapiskan dengan milo....boleh juga kalau nak letak bikut orea kat tengah2 tu..tapi make sure patah2kan dulu

 kreativit by Aiman hihi
Lebihan letak dalam bekas kecik2 ni

Nyum nyum!!

Cadar Patchwork Murah


Assalamualaikum

Memperkenalkan cadar patchwork yang menjadi kegilaan kini

CADAR PATCH WORK:
SPECIFICATION :
MATERIAL : 100 % COTTON 
FILLING WHITE COTTON

SIZE : BOLEH MUAT UTK SIZE KING & QUEEN

SET KANDUNGAN CADAR : 
1 PCS SHEET 230 X 250 CM
2 PCS PILLOWS 50CM X 70 CM + 5CM

Ada yg Berminat dgn cadar patchwork ni? Ada pelbagai corak dan warna

1.Material 100% cotton gebu 
2. Saiz 250cm x 230cm ( untuk katil Queen dan King )
3. Berat cadar 2.6kg
4. 1 Set ada 2 sarung bantal dan 1 cadar quilt (tebal )
5. Warna tidak luntur... makin kerap cuci, makin lembut cadar ni
6. Kain tidak berbulu

KEISTIMEWAAN:
1. CADAR MELEKAP / TIDAK RENYUK / STATIK / KEMAS
Tak perlu susah payah nak menonggeng2 kemas katil
Menjimatkan masa, cuma susun bantal je
Tak stress kalau anak suka main atas katil, sebab x bersepah pun
Suami dan anak2 akan jadi rajin utk kemas katil
2. CORAK DAN WARNA CADAR YANG CANTIK
1 cadar ada 2 design... boleh guna depan belakang... jimat kn…
Pelbagai corak dan warna yg menepati citarasa anda

Warnanya tidak luntur walau di cuci berulang kali
Memberikan ketenangan hati dan mata bila tengok cadar yg cantik je dlm bilik kita

. KAIN SEJUK, GEBU , SELESA , DAMAI
Materialnya sgt sejuk dan selesa walaupun bilik tak pasang aircond
Utk yg ada baby, baby anda pasti lena dan tidak berpeluh2 ketika tidur
Tidak perlu dry cleaning, masuk mesin basuh je, cepat kering bila dijemur



CP02
CP03
CP04
CP06
CP07
CP08
 CP09
CP10
CP12
CP14
CP16
CP17
CP18

berminat sms/whatsapp 012 4003624 no kod cadar seperti yang tertera

hanya RM140sm menggunakan skynet, RM150ss menggunakan pos udara

Blackhead Remover Serum

Assalamualaikum

BLACKHEAD WHITEHEADD BANYAKKK.
TIADA PENYELASAIAN??

BLACKHEAD REMOVER SERUM BY RZN BEAUTY ni MAGIC SUPERB! Serum ini dapat membantu anda untuk menghilangkan blackhead dan whitehead di wajah tanpa rasa sakit.
Lepas guna serum ni mmg senang je hitam2 tu keluar...hidung uolls akan rasa licin je tau...

KELEBIHAN BLACKHEAD REMOVER SERUM BY RZN BEAUTY

✔ Terbaik untuk melindungi kulit daripada kotoran,
✔ Mencegah terhasilnya blackhead dan whitehead.
✔ Bertindak menutup kembali pori – pori yang terbuka akibat bekas blackhead dan whitehead.
✔ Membekalkan kepada kulit nutrient-nutrient yang diperlukan untuk pori-pori wajah mengecil.
✔ Baik untuk menghilangkan dan mencegah terjadinya blackhead, whitehead dan kerosakkan kulit.

CARA MENGGUNAKAN BLACKHEAD REMOVER SERUM BY RZN BEAUTY

✔ Cuci / Bersihkan wajah dahulu.
✔ Bahagikan kapas kepada dua.
✔ Basahkan/tuangkan serum pada kapas.
✔ Tampal/tekap kapas (ala² strips/mask) pada tempat bermasalah.
✔ Tunggu 15-20minit. If ada terasa pedih/gatal. Dunt worry normal je tu!
✔ Tanggalkn kapas & sila guna besi extractor/besi pimple untuk keluarkan sisa kotoron whitehead/blackehad.
✔ Picit perlahan & tak perlu tekan kuat2. Sebab kotoran tu senang giler nak keluar/tanggal


jom bace testimoni black head serum..waaa!!

MEMNG HOT SKRG NII.

CARA GUNA
1. TITISKAN BLACKHEAD SERUM PADA KAPAS.
2. TUNGGU DALAM 10- 15 MINIT.
3. BOLEH GUNE BESI YG FREEGIFT TU UTK KELUARKAN BLACKHEAD ANDAA.
SENANG KANNN.

Besi picit tu dapat FREE  ye




HARGA RM25 termasuk pos in SM

SMS/WHATSAPP/WECHAT
012 4003624
@
PM  fb pages syieladbeauty SILA KLIK SINI

ANTARA PRODUK HOT LAIN DALAM KEDAI ONLINE SYIELA

JAMU SERI BONDA (SOLD OUT)
DRSNEEZ (SOLD OUT)
OPASNOW
MAIXARA C SENTIAL 
HERBINI  - SOLD PUT
 TOBI(IRON) - SOLD OUT
BELVYA
AURAWHITE
AURACHOC
WONDERGLOW




7 Days Whitening By Datin Lyanas

Assalamualaikum

TERBARU!!! 7DAYS WHITENING DARI LYANAS BEAUTYCARE.....

 7 DAYS WHITENING TERBUKTI BERKESAN!
PENCERAHAN SEAWAL 7 HARI!!
KESAN PERUBAHAN SEAWAL 1 HARI
SENANG, MUDAH DAN CEPAT. 
7 DAYS WHITENING BY LYANAZ BEAUTY CARE HANYA BUKA DAN MINUM DENGAN RASA GABUNGAN BERRY DAN DELIMA JUGA KEBAIKAN UNTUK DALAMAN.


KEISTIMEWAAN 7DAYS WHITENING
~Mencerahkan kulit seawal 7hari
~Meningkatkan kualiti kulit
~Sebagai anti penuaan
~Mengawal berat badan
~Baik untuk rambut,kuku,tulang dan kulit
~Memontokkan punggung
~Menganjalkan payudara



KANDUNGAN
L- glutathione,kollagen ikan dan serbuk mutiara untuk pencerahan kulit,menganjalkan dan anti penuaan.
Stevie,garam buluh,vitamin c,mineral dan multi vitamin membantu meningkatkan imuniti badan.
L -carnitine dan Chito glucacant berupaya mengawal berat badan.



1 kotak  mengadungi 6botol 7days whitening
1botol untuk 5hari,di minum10ml pagi dan 10ml malam
6botol untuk sebulan @ 30hari



Berminat untuk mencuba

SMS/WHATSAPP 012 4003624

Harga Pasaran RM120sm, RM125ss

NAK TAU HARGA KEBABOM DARI SYIELA

Sila pm dekat fb pages syieladbeauty SILA KLIK SINI

@

SMS/WHATSAPP 012 4003624

Harga memang murah la ;)

ANTARA PRODUK HOT LAIN DALAM KEDAI ONLINE SYIELA

JAMU SERI BONDA (SOLD OUT)
DRSNEEZ (SOLD OUT)
OPASNOW
MAIXARA C SENTIAL 
HERBINI  - SOLD PUT
 TOBI(IRON) - SOLD OUT
BELVYA
AURAWHITE
AURACHOC
WONDERGLOW


Satin Skin Premium : Memang Terhebat

Assalamualaikum W.B.T


Satin Skinz terbaru!! Limited Edition! Yey! Sangat Premium and Exclusive! Edisi Khas sempena Hari raya Aidilfitri. Ramai yang nak EXTRA PUTIH, EXTRA GEBU, EXTRA PINKISH, EXTRA LICIN dari segala jerawat, jeragat menjelang Hari Raya, So kami dengan bangga nya memperkenalkan Satin Skinz Premium Limited Editon yang super duper hebat 5x Lebih Luar Biasa dari Satin Skinz yang lama.. 

Ciri-Ciri Khas Keselamatan dipertingkan dengan meletakkan QR code dan Hologram pada setiap kotak ! Pelanggan Wajib membuat imbasan / scan pada QR code dan hologram tersebut untuk memastikan barangan tersebut adalah ORIGINAL !

EXTRA PUTIH, EXTRA GEBU, EXTRA PINKISH, EXTRA LICIN, EXTRA POWER dri jerawat,parut & kusam.makn belum smpai pun 1box ramai yg dah perasn. hasil memng SUPERBB!!! Tak payah malu2 dah klu nak berselfie. JERAWAT? Lesapp! PARUT ? Tinggal 10% jee lg. Raya mmg bermkna bila bersama dgn satin skinz. Berseri dan yg pentg keyakinan diri tu tinggi dah sekrang klu nk berhdapan dgn org.skrg bru msuk kotak kedua.rugi klu STOPP! Better continue.apapun makan dengn konsisten. RECOMMEND this product. SALUTE missma global !
MENAKJUBKAN !!!! SUPPLIMENT AJAIB!!


Semakin ramai yang bertanya, adakah saya buat facial ataupun scrubbing.. tapi jawapan saya tetap.. syukur kepada Allah, dengan hanya mengamalkan Satin Skinz dengan disiplin & teratur saya lebih yakin & bersemangat!


Happy nya jerawat dah clearr!!! Yess!! Bukan sehari dua tau kulit sy cantik cengini oiii... makan masa jgk ler... yela... jerawat teruk kot.. dengan resdung lg... hasil kesabaran ku selama ini.. tadaaaaaa!! Pinkish kan..haha. Alhamdulillah.. tak dak kesan sampingann punnnn...


Selepas sebulan pggunaan. Kulit sy yg xda msalah lain slain kusam. Sy yg mmg jnis xsuka pkai apa2 dmuka wlopon bedak. Hnya mggunakan lipbalm utk mngelakkan bibir kering... alhamdulullah ss ssuai utk buat sy klihatn lbih sgr. Yg pling istimewa,anak turut mndpt khasiat yg sama krn ank fully bf..tq satin skin. 

saya tlh mcuba pelbagai jnis skincare mahupun supplements dr yg murah shinggalah yg paling mahal, namun satu pun tidak mdatangkn kesan yg bagus kpd kulit sy. Sy telah mderita masalah kulit slama 3tahun, kulit gelap,kusam dan bjerawat batu akibat perubahan hormon shingga mbuatkn saya kurang keyakinan berdepan dgn rakan2. Shingga ramai yg menegur keadaan muka sy yg teruk. Dahulu sy mggunakan makeup yg tebal smata2 mahu mnutup segala cela di muka,tetapi masih lagi kelihatan. Sy juga tlh pergi klinik kulit,namun tidak bhasil. Akhirnya pncarian utk mdptkn kulit yg sihat dn bebas jerawat tlhpun tjawab setelah mggunakn sekotak Satin Skinz. Sy terus setia mgamalkn gula2 ajaib ini. Dan sekarang sy tlh masuk kotak ketiga mgamalkn Satin Skinz. Biarlah gambar berbicara.


Penangan Satin Skinz Premium Memang Suuperbbb!!!

ni testimoni sy genap 2mggu mkn satin skinz..sy mkn xbrapa konsisten tp ada jg kesan pada sy..wlaupun muka tdk halus mulus lg tp satin skinz mmg superb sbb bila mkn dia pksa jrwt smua mati..jrwt sy ni jns resdung merah2 jd ssh sgt mau hlg..skrg jrwt d muka semua kering tggl parut2 ja lg tggu hlg..skrg jln tdk segan sgt mcm dlu..klau pegang2 muka pun best sbb xrsa da jrwt..cma parut ja..yg gmbr skrg tu hnya parut d muka..bru 2mggu klau sbulan mkn msti muka halus mulus..



"Dulu wajah saya kusam berminyak dan berjerawat. Banyak jerawat merah dan bengkak2. Tapi selepas bersatin skinz semue jerawat x nak singgah dah kat muke.. parut pun semakin hilang. Tq satin skinz kembali keyakinan diri saya"




Harga Pasaran RM 180
HARGA PROMOSI GILER KENTANG DARI SYIELA

SMS/WHATSAPP/WECHAT 012 4003624 

PRODUK HOT LAIN YANG TERDAPAT DI KEDAI ONLINE SYIELA


DRSNEEZ (SOLD OUT)
OPASNOW
MAIXARA C SENTIAL 
HERBINI  - SOLD PUT
 TOBI(IRON) - SOLD OUT
BELVYA
AURAWHITE
AURACHOC
WONDERGLOW


SMS/WHATSAPPP 012 4003624
WECHAT : syieladbeauty






GUA BLOG


CARI MEMBER

BUSUK


PING JE