Aiman Bersukan

Sabtu 21 Mei

Aduss tidur x lena anak teruna aku yang sorang ni... tengah sedap2 kami lena di tengah2 malam aiman masuk bilik kejut aku.mama malam lagi ka..lambat lagi ka nk pagi.Abang nk pi sukan ni nanti mama x jaga pulak. excited sungguh anak mama ni...

Bila pagi aku kejut ja terus senyum. pegi bilik air mandi & bersiap.Lepastu dok tanya mama abang ok ka nanti.abang takut pengsan la.abang rasa macam x dak tenaga ja. Maunya x bertenaga semalam dua tiga kali masul bilik tido tanya aku bila nk pagi.

Dah bersiap aiman bertolak menaiki bas ke Pantai Merdeka.Kami (parents) bertolak sendiri. Adik (Iqbal) pun xcited gila.sepanjang jalan ke Pantai Merdeka asyik dok bagitau adik nk pi Syukan(sukan) ni.

Sampai je kat sana terus mula acara pertama. memang meriah la dengan 6 sekolah sekali kat situ.sekali parents lagi.Mmg bising gila dengan sokongan mak bapak.Parents ni mmg over la.Nasib la Aiman masuk acara yang mula2 sekali. Berlari passing belon. Menang jugak walau malu2.lepas habis game dia terus cakap abang dah x nak main dah.Pujuk punya pujuk still x nak main jugak.Nampaknya cikgu memang kena ganti orang la jawabnya.

so jom layan pic pulak

Beratur sebelum mula pertandingan.Sebab dia paling rendah terpaksa la dok depan


Asyik pandang mama dengan abah ja cikgu dok terang kat depan pun dia tak tengok.


sebab asyik dok sokong terlupa nk snap pic pulak... :)

key kita tengaok gelangat bapa mithali pulak bak kata cikgu sebab x join acara tuk bapak2


antara acara untuk abah2


Bangga ni sebab dapat hadiah :)


bila dah dapat goncang2 pastu mula la x sabar nk buka


4 comments:

  1. salam artie... dlm byk gambar2 kt atas tu..ucu pling suka..acara utk abah2(tidorkn anak)......

    ReplyDelete
  2. ucu : si aik ni a.k.a Iqbal mmg rapat ngan abh... so kalo kemana2 acara tu rasanya mmg 'wajib' abah kena join la :)

    ReplyDelete
  3. main pass ape tu abah abah sume? huhu.

    ReplyDelete

Orang Sayang Darwisy ^_^


GUA BLOG


CARI MEMBER

BUSUK

PING JE