Scan ke -2

15 mei 2011 lepas ada appointment dgn doktor.time ni baru 15 minggu.Doktor just nk make sure yg baby twins & nk tgk ada berapa uri.kalau ikut yang lepas nampak dua baby duduk berasingan di sarung yang lain2.

So punya la berdebar nk tgu giliran masuk bilik doktor. Lepas dapat giliran doktor pun scan. wah macam x percaya pulak bila nmpak dua2 baby.ikut doktor kali ni dia nmpak dua baby dalam sarung yang sama dan hanya nmpak satu uri. means, akan dapat kembar seiras la pulak.. ish gabra dh ni.ok now kita cek tulang belakang.ok je..then kita tgk kaki pulak.Ya Allah punya la baby ni dok x diam.kaki tangan x berenti dok gerak. ai dok sembang ka dok gaduh ngan twin dia. yang lagi satu tu slow skit. x la aktif sangat mcm yg tadi.tapi tuk confirmation next month mama akan di refer pakar sebab nk make sure mama & baby sihat...

Aduss... sungguh terharu dengan perkembangan baby. tanpa sedar jatuh airmata.my hubby pun teruja tengok perkembangan twin ni...terbayang2 je pergerakan baby masa scan td...  ok baby next month mama & abah dtg jumpa doc tuk tgk baby lagi... x sabar rasanya nk tunggu next month tu... :)

8 comments:

  1. bestnya watie.. sekali dapat twin seiras lak tu... take care of your baby ..

    ReplyDelete
  2. alahai watie syoqnya ang pa dapat twin. harap2 bby girl....dah ada 2 hero kan. mmm....aku pon teringin gak. famili aku ng husband memang ada twin. kalau la aku dapat twin bby girl dh 2 terus aku tutup kilang.ang rasa takut dak watie?

    ReplyDelete
  3. ila : harap2 camtu la.. tp doc x confirm lg... ko bila lg nk bukak kilang blk.aku yg sebetulnya still dlm maintenance ni terbuka pulak kilang dia... :)

    ReplyDelete
  4. za : memang berharap sangat dpt twin girl.. tp kalau dpt berlainan pun redha aje... risau za... time dapat tau kta pregnant nangis.. tau kta twin pun nangis... scan tgk dia dok gerak2 pun aku nangis... aduss murah sguh airmata aku skrg ni...moga hg pun dpt twin nanti... ank apapun aku dpt rsanya tetap nk tutup kilang dh.. :)

    ReplyDelete
  5. siti... best tp tu la penat jugak! hope semuanya ok!

    ReplyDelete
  6. time scan mesti teruja nk tgk twins tu kan

    ReplyDelete
  7. wahhhh. yg bace ni pun sebak jugak rsnye. :)

    ReplyDelete

Orang Sayang Darwisy ^_^


GUA BLOG


CARI MEMBER

BUSUK

PING JE