Baru beli tp dh rosak

salam...

huhuhu smlm blk tetiba nmpak something pelik je kt katil bebudak ni... apa yg x kena ye.. tgk punya tgk jeng.... jeng... nmpak x apa yg pelik kt situ??

Alahai anak mama knapa la jadi cam gini??? aduss baru sebulan je pakai.... bila tanya knpa jadi cam gini... dua2 geleng kepala... hai nk buat camne benda dh jd... nk marah pun  dh x guna....

So nk settle aku pegi blk kedai perabot tu tanya camna nk buat kalo case cam gini... sbb bru sgt.. lgpun amik yg solid wood tu... nasib la dorang jamin nk repair blk.. kalau tidak... duit lg...


15 comments:

  1. hi salam kenal.

    tahniah ye carry twins. both boys ke girl? ke sepasang?

    i pun ada twins..dua2 boy. kembar seiras. now dah 1thn setengah. mencabar jugakla tambah skrg pun i tgh preggy dah almost 8 months now. sian dioarg kecik2 lagi nak tambah adik :)

    ReplyDelete
  2. thanks bonda adam...

    bru lg almost 4m++ belum tau jantina lg.. xpa bersusah dahulu bersenang kemudian... moga semuanya selamat :)

    ReplyDelete
  3. Diorg wat gelanggang wrestling kot sis..hehe..

    Ada warrranty suh jer kedai perabot tuh repair lek..baru beli kan?

    ReplyDelete
  4. eh,why katil macam tu eh? ikea punya ke?

    ReplyDelete
  5. Salam...biasalah bebudak suka main lompat2 atas katil. Saya pon selalu kena camtu..last2 tukar katil alas besi yg biasa guna kat asrama (dulu la)..hehe

    http://abanglongonline.blogspot.com/2011/06/bangga-tiada-dara-part-2.html

    ReplyDelete
  6. barang sekrang memang tak tahan lama...

    ReplyDelete
  7. ni tidur ke berjoget atas katil ni sampai boleh rosak lak ni? huhu...

    ReplyDelete
  8. mesti ada warranty, lau tak lingkup lah kedai ni. hehe

    ReplyDelete
  9. up profit & Nasriq : rsnya wrestling + joget... sbb tu jadik cam gini :)
    syaimz... wescourt
    Abg long : rsanya lepas ni kena tkar
    Alin : mmg x tahan kan... kejap sgt ni
    Atika : nanti akan tau jga camna rsa jadi parents :)
    Sergeant keroro : ada tapi lambat smpai hari ni blum dtg repair lg.. katil dh makin teruk ni

    ReplyDelete
  10. ganas sangat tido kot?

    singgah sini & follow..jmput kembali :0

    ReplyDelete
  11. shopping 2u : maybe kot... hehehe ... bdak2 nk membesar...

    ReplyDelete
  12. beli kat mana ni? kalau cavenzi kena check semula kualiti. selalu depa bagi yg display dgn hantar tak sama kualiti.

    ReplyDelete
  13. Liza : wescourt... mmg x dak kualiti... penghantaran + servis mmg amat lembab... 1st & last time la beli kt sni... serik..

    ReplyDelete
  14. uish... ganas betul bebudak tu... heheh... tapi kadang2 perabot yang kat kedai biasa2 lebih berkualiti dari kedai perabot yg hanya jual nama...

    ReplyDelete

Orang Sayang Darwisy ^_^


GUA BLOG


CARI MEMBER

BUSUK

PING JE