Giveaway Tiny Pillow

Assalamulaikum..

Hari ni nak join satu GA yang dianjurkan oleh Ardini Humaira.Syiela join sebab berkenan sangat tengok tiny pillow felt craft. Sekali pandang dah jatuh hati.Kalau la menang ni blh la bagi anak2 syiela mesti dorang suka sangat2 ataupun bagi dekat my future twins ka.. hmmmm mesti cantik nanti.Nak berangan kejap...kalau menang nanti tak kisah la Tiny nak kasi warna apa sebab tengok design dia mmg cantik cantik sangat.Ok stop berangan dulu :)

Sesapa nk join GA ni boleh klik banner kat bawah

ads

Nak join GA ni pun senang sangat just buat entry kenapa suka dengan pillow ni and follow owner blog. Senang sangatkan..

Harap2 tuah syiela ada di sini.
 

3 comments:

  1. amin..bui doakan syiela berjaya k..*_*

    ReplyDelete
  2. thanks kerana sudi menyertai GA ini... ;)


    semoga bertuah tau!
    Goodluck!

    ReplyDelete

Orang Sayang Darwisy ^_^


GUA BLOG


CARI MEMBER

BUSUK

PING JE