Jom Exchange " Review Alexa "

Assalamualaikum...

Tadi jalan2 nampak abgteror ajak review alexa.Sebanarnya syiela tak berapa tau sangat pasal ni.tapi bila dah baca serba sedikit infonya dan rsanya boleh memantapkan lagi blog syiela ni.so join jugak la.

Kepentingan review alexa ni adalah supaya kita dapat menaikkan rank blog yang direview and sekaligus rank kita punya blog jugak. So, jom la kita exchange review alexa. Semuanya untuk kepentingan bloggers bersama.Bagi sesiapa yang yang review syiela.InsyaAllah syiela akan review korang punya blog juga dengan 5 bintang.. so jom bersama naikkan rank blog kita ;)

Ok stepnya camni

mula2 pergi dekat sini

http://www.alexa.com/siteinfo/semekarartie.blogspot.com

1. Bila ke sana akan nampak ni .hakhak nampak sangat la blog ni terlalu fofular :P



2. Kemudian KLIK REVIEW
3. Bila dah klik review akan keluar WRITE A REVIEW cam ni. tulis la apa2 pun janji letak bintang manyak2 :)



4. Then submit. Senang je kan. Hehehe syiela pun baru belajar ni...

5. Pilih kaedah yang mudah seperti facebook  jika anda tiada akaun alexa.

6. Selepas review (tak payah bg ayat pjg2. simple sudah) sila komen ye.. nanti syiela akan review korang punya juga.. Terima kasih.....



*** Nak info lanjut pasal alexa ni silalah berkunjung ke blog abgteror.com




11 comments:

  1. takot ler. sb alexa kita ... uh, malu! :(

    ReplyDelete
  2. hehehe...cam best je.. tp kn..nk review pe ek? :P

    ReplyDelete
  3. good info.... tapi macam malas je nak buat...

    ReplyDelete
  4. hehe..apik da lame pakai alexa..tapi tak terpikir lak nk review orang..hehehe

    ReplyDelete
  5. wah..dh main alexa nampak
    bui belom terbuka hati lagi nk main2 alexa ni..(poyo)

    ReplyDelete
  6. gud info....xreti beralexa lg...:)

    ReplyDelete
  7. pertama kali sampai. insyaAllah akan explore blog ini dulu sebelum buat review :)

    ReplyDelete

Orang Sayang Darwisy ^_^


GUA BLOG


CARI MEMBER

BUSUK

PING JE