Ramadhan Giveaway!

Assalamulaikum..

Hari ni syiela nak join giveaway dari ahmadhasif  dan roomatenya  wootwoot . Syaratnya pun simple sangat just follow blog dorang dan like fanpage dorang... mudah sangatkan. tak perlu nak tag sapa2.



Antara syaratnya :

1. Follow kedua2 blog roomate sehati sejiwa ni.. DONE  
2. Like Fanpage dorang... DONE  
3. Share post ni kat fb @ twitter @ blog... DONE  
4. Komen saya dah join...  JUGA DONE! 

Moga ada rezeki di sini :)

5 comments:

  1. gud luck..insyallah ada rezeki..amin

    ReplyDelete
  2. waaa, dah ada GA ramadhan pula...
    best kalo buat conest or GA yang x perlu buat entry.

    hihih. neway, gud luck yaa

    ReplyDelete
  3. wah...menarik ye..
    gud luck ye:P

    ReplyDelete
  4. jom join GA miss =)
    http://misslyzeer.blogspot.com

    ReplyDelete

Orang Sayang Darwisy ^_^


GUA BLOG


CARI MEMBER

BUSUK

PING JE