Sukan Lagi

Assalamualaikum...

Baru2 ni Aiman sukan lg.So dengan rela hati mama pun temankan dengan Iqbal memandangkan abah kena keja.
Pertandingan ini adalah peringkat daerah bagi kawasan Kuala Muda yg di buat di padang Hicom-Honda.

Sampai saja di sana Syiela agak cuak tgk ramai sgt parents serta pelajar.Terfikir juga dlm hati.Blahkah Aiman menang.Yang si Iqbal pulak excited gila. berlari keliling pdg kononnya dia yg bersukan :)

Acara mula adalah kawad kaki.Di ikuti dgn acara2 lain. Antara gambar yg sempat syiela ambil..

Dah nampak mcm girl pulak bila pakai mcm ni

Cikgu + parents sibuk bg arahan

Tgk tu Iqbal sempat lg menyibuk kt situ...
Comelkan

ok dh start.. kiri kanan kiri :)



ni antara acara yg Aiman masuk
ok Aiman.. aim betul2 baling bg kena...

Iqbal tertidur keletihan

nasib la acara yg aiman masuk tu mng :)

bangga ni
bergambar beramai2 sblm bersurai




Akhirnya Tadika Perpaduan Taman Desa Budiman merupakan pemenang keseluruhan dan juga merupakan sekolah sukan terbaik bg tahun ni. CIkgu serta parents melompat2 gembira. .. Nak tau sbb apa budak2 ni pakat pulun main bg menang.Sbbnya cikgu dah rasuah awal2.Kalau sekolah kita menang cikgu akan bawa semua orang makan KFC.Cikgu belanja :)



NOTA KAKI

Anak2 jika di beri imbuhan walau sedikit pasti mereka akan berusaha dgn bersungguh2

17 comments:

  1. wahhh..nasib baik aiman menang..kalu x, sia2 je si iqbal tu jd penyokong kuat smpai tetido2..hikhik

    ReplyDelete
  2. @mr.curly
    bkn setakat aiman je.. mama pun keletihan :)

    ReplyDelete
  3. wah sukan budak .suka tengok budak2 tue

    ReplyDelete
  4. alolo..comel lak budak-budak gegirl pakai kaler pink..

    aiman menang mesti dia bangga tu..

    ReplyDelete
  5. @mommyYen

    bukan setakat bangga tapi tersangat la bangga... :)

    ReplyDelete
  6. alolololorrr tomey nyer aiman..
    hiks!

    ReplyDelete
  7. tahniah aiman.

    drop here balas kunjungan + follow. tenkiu sudi singgah and follow blog ya :)

    ReplyDelete
  8. wah.. meriahnye. dah lama tak tak pg skola untuk brsukan.

    aku seorang pelukis

    i dont know why

    ReplyDelete
  9. kak ngah : kembang bontot aiman

    gadis kecil : tengs & salam kenal

    prince : salam kenal juga

    ketam batu : demi ank mama pun trun pdg :)

    ReplyDelete
  10. salam kenal&follw bloh ni..

    tringat mase kecik2 dulu sukaneka..meriah..:)

    ReplyDelete
  11. sukaneka... masa kecik2 dulu selalu gak... hehehhehee
    ( jom klik ) ( jom klik )

    ReplyDelete
  12. ala,comel comelnya kekanak ni. hehhee

    ReplyDelete

Orang Sayang Darwisy ^_^


GUA BLOG


CARI MEMBER

BUSUK

PING JE