Terima kasih bos

Assalamualaikum..

Dua tiga hari lepas syiela sembang2 kosong ngan bos.bermula dengan bisness lepas tu masuk la bab bakal twin ni. Memandangkan bos pun ada experience lahirkan kembar so syiela pun cungkil la petua2 yang boleh diamalkan.Dalam bercerita tu dia ada nasihatkan ambil protein shaklee dgn NeuroGain PB.Syiela angguk je la.Dalam hati dok pikir nk ambik ke.Nanti la balik bincang ngan hubby dulu.Lagipun syiela tak pernah tau pun pasal ubat ni.Maklumlah check up dekat klinik kerajaan je.

Tengok2 petang semalam my bos datang dan hadiahkan syiela NeuroGain PB. Thanks sangat2. Syiela amat hargainya. Tapi nak makan belum berani lagi. Nantilah syiela ada appoinment pada 18hb ni ngan pakar hospital. So time tu ingat nk tanya lebih lanjut pasal product ni.

syiela pun ada tanya en. google jugak pasal ubat ni dan ini hasilnya.

Supplement utk ibu mengandung dan menyusukan anak

Scientifically formulated in Japan, each capsule contains 500mg
of standardized concentrated fish oil prepared under highly
controlled condition, providing
* 250mg of DHA (Docosahexaenoic Acid)
* 18mg of AA (Arachidonic Acid)
* 20mg of EPA (Eicosapentaenoic Acid)
* 70mg of OA (Oleic Acid)
* 3mg natural tocopherol

Dosage
1 kapsul setiap hari selepas makan 

Ada sesapa pernah makan ubat ni ker. Minta pandangan sikit
  *** Minta2 tahun ni ada bonus seperti tahun2 lepas ^_^ ***

22 comments:

  1. wah,untung nya dpt bos yg baik mcm ni..*_*..bui x pernah makan,tp tengok dia punya isi kendungan tu mcm ok jer..*_*

    ReplyDelete
  2. wahh...tahniah...bila jangka nie? abgteror pun baru jea pas dpt baby girl minggu lepas....huhu

    MALAYSIA VS ARSENAL | 13 JULAI 2011 | ABGTEROR

    ReplyDelete
  3. baiknya bos..sis nnti refer doktor la better..he:)

    ReplyDelete
  4. untung dpt bos yg prihatin. huhu. smoga slmt mlahirkn nanti ya kak. :)

    ReplyDelete
  5. aku rasa kan... jangan makan benda pelik2 la... takut ada effect je...

    ReplyDelete
  6. bestnye ada bos mcm ni..prihatin..
    ye lah.better tanya doktor dulu kan sblm mkn..

    ReplyDelete
  7. tak pe kak syiela,nnt tnya doktor dlu sblm mkn. klw blh mkn,ok la,dpt free plak tu. hehehe

    ReplyDelete
  8. wah..best tol..ty doktor dlu tau..sesuai mkn ke tak..

    ReplyDelete
  9. akak kena refer dr dulu tau..:)

    ReplyDelete
  10. amboiiiiiii..baiknya ati boss syeila. Siap hadiahkan suplement tu ye.

    Jaga kandungan baik2 ye..moga dipermudahkan semuanya oleh Allah

    ReplyDelete
  11. ingatkan susu . kapsul yee . betul tu , elok rujuk doktor dulu :)

    ReplyDelete
  12. Bui : bos mmg baik :)

    abg teror : raya haji.. hrp2 dpt gegurl mcm abgteror jugak :)

    Niena : untung sgt2

    Myhatiku : dok tnggu nk refer doctor dulu

    Putra : tengs ya

    Nasriq : teng jugak atas nasihat

    Lily : bos mmg baik... akan refer doc nanti

    Ca'ah : benda free mmg best!

    KB : tengs ye.. nti syiela refer doc sesuai ke x

    Wanie : tengs :)

    Mak : tengs ye.. amin

    Tia : kapsul...

    ReplyDelete
  13. alamak OdahOne mmg tkut mkn ubt...kalo ubt2 yg pelik2 lg lah takut nk mkn...anyway bguslh sebab survey dulu sblum mkn ubt

    ReplyDelete
  14. hi syiela...: kunjung kembali..misscha follow kay..

    congratz on twinss!!!

    ReplyDelete
  15. wah..
    baiknya bos...
    ambil berat tentang pekerja nya..
    bagus la..

    ReplyDelete
  16. Odah : x suka pun terpaksa mkn juga

    misscha : salam kenal :)

    Apik : moga bertemu bos yg baik nanti

    Diana : mungkin bos perempuan kot tu yg blh bercerita semua :)

    ReplyDelete
  17. saya pnh makan suppliment ni. Dua2 anak pun amik ni. Bagus! mereka sgt alert , kuat dan cerdas saya tgk.. (atau baby mmg mcm ni?? hihihi... apepun rezeki dr Allah)

    ReplyDelete
  18. @Farzlyna Mustafar

    ye ke.. nati lpas consult doc mmg nk try :)

    ReplyDelete
  19. akak..akak ipa myhatiku mkn pil nie..dye kate baby cergas dlm perut :)

    ReplyDelete
  20. ila makan neurogain ni sepanjang mengandung aqil.. so far ok sbb dia just supplement.. lg pun masa tu ila baru lps 1st gugur. ngndung kali ni ila makan gak masa bulan ke3.. pastu doc prescribe obimin plus pulak.. so stop neurogain sbb kandungannya sama je ngn obimin plus..

    ReplyDelete

Orang Sayang Darwisy ^_^


GUA BLOG


CARI MEMBER

BUSUK

PING JE