Ziarah Sempena Cuti 1 Malaysia

Assalamualaikum...

Jumaat sempena hari Malaysia syiela dapat jemputan ke rumah my SIL.Dorang buat besday.SO dari SP terjah la ke Bukit Mertajam.Kat Sna sorang buat mee rebus. Alahai nk makan ke tak.Kalau makan kang di serang asthma pulak memandangkan syiela tak berapa sihat lg ni.
 
Iqbal pulak alahai semua benda nak di makannya.Banyak sungguh si kecik ni mkan.tambah pula dengan air bergelas2.Pastu berlari.Dalam dok aktif tu tiba2 termuntah la pulak si Iqbal ni.Keadaan jadi kelam kabut la skit memandangkan jemputan mula datang.Iskh Iqbal.. Iqbal...

Tapi demi menjaga hati tuan rumah syiela jamah la skit.Tu pun dorang bising sebab makan sikit sangat.Syiela senyum je.Kemudian kami terus ke Penang.Hospital Pantai Ziarah my salah sorang lagi SIL. Minor operation.Kesian tengok dia. susah nak gerak. Kat situ pun kejap je coz iqbal amat la lasak.Siap menjenguk org lain lg.Risau patient lg terganggu dek keletah Iqbal so kami decide untuk bertolak balik.



*** kenapa mood ke laut sejak dua menjak ni.. badan pun terasa amatlah letih ***

1 comment:

Orang Sayang Darwisy ^_^


GUA BLOG


CARI MEMBER

BUSUK

PING JE