Dable H suka menghisap pulak

Assalamaualaikum

Sejak akhir2 ni Dable H suka sangat hisap jari.Habis baju basah dengan air liur.Bila kita cabut jari dan letak puting kosong di buangnya.Pandai betul la
camtu la gayanya hazim hisap jari.. kalau boleh semua nak masuk mulut

 
reaksi bila jari di tarik dari mulut .. ok lg ni..


tak sampai dua minit.. camnilah jadinya


 Adoii anak mama ni.. camne la ye nak buang habit tu.Abang2mu tak penah la pulak ada habit cam gini.Agak2 bila dah lama nanti boleh hilang ke.Risau pulak nanti jari tu kesit je.Dah tak santeek.

Sempat ambil gambar Hazim ja.Gambar Haziq tak sempat.Hehehehe.. kalut.. memang kalut....


27 comments:

  1. erkkk... jangan dibiar, takut gigi tak cantik nanti...

    ReplyDelete
  2. budak2 sllu cam tu lah suka isap jari...nti2 ilang lah tu

    ReplyDelete
  3. ala tomey2.. jgn amalkn bg hisap ibu jari.. nanti kuku dia rosak..

    ReplyDelete
  4. ala...comelnye.. mcm nak pelok cium jek... nak geget pun ada..comel!

    ReplyDelete
  5. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  6. alolo..dah nangis dah..lama2 nnt ilang kot tabiat hisap jari tu..

    ReplyDelete
  7. prg ckp, budak yg hisap jari ni budak baik..

    ReplyDelete
  8. alahai... dah pandai hisap jari plak ye kembar ni.

    ReplyDelete
  9. Nampak gaya kena belikan puting susu.

    ReplyDelete
  10. Bagus apa isap jari
    boleh merangsang otak :)

    ReplyDelete
  11. alahai comelnya.....bila menangis lagi comel...

    ReplyDelete
  12. comelnya hazim mcm org korea je.. :)

    ReplyDelete
  13. hheheh cute n comey je bby ni..gerammnye =)

    ReplyDelete
  14. alahai... tomenya... nama sma dgn ank saudara dela... :)

    ReplyDelete
  15. aloh2...cumilnyer dia...
    kalau anak atie lak...sumer jolok2 sampai mcm nk terbluekk pun ador..

    ReplyDelete
  16. mase kecik ayu xhisap jari (rasenye la,huhu) tapi bile dah besar, suke hisap tp kat hujung2 je,huhu...kdg2 xsedar tgn tu masuk sendiri kat mulut..malu2

    ReplyDelete
  17. cer bagi hisap puting kopek pulak...nak tak dia..

    ReplyDelete
  18. sedapnya Hazim nyonyot jarinya....

    ReplyDelete
  19. ehem comel sgt walaupun waktu menghisap jari..he2x..

    ReplyDelete
  20. bestnyer ader kembarrr,mesti kiut miut bila pkai baju sama,jln sama sama nanti..
    nanti hilanglah tu habit tuh sebab ank sy pon mcm tu gak ms kecik pastu diyer stop sendiri jerk.sy bior jerk sebab tak puas tgk time diyer tgh hisap jari tue,chomel jerk.

    ReplyDelete

Orang Sayang Darwisy ^_^


GUA BLOG


CARI MEMBER

BUSUK

PING JE