Awak Suka Saya Tak

Assalamualaikum

Sejak akhir akhir ni hobi lama kembali lagi.Tetiba juga jatuh cinta dengan novel ni.

Best sangat.Nasib la en.somi nak tolong jagakan Dable H.Dapat la mama membaca dengan tenang.Hehehhe. Novel ni di tulis oleh Kak Melur Jelita.Syiela punya dah cetakan ke enam.Punyalah laris macam goreng pisang panas. Ini syiela dapatkan dari Hasani (suka shopping buku kat sini sebab ada diskaun 10%)

Jika remaja sekarang bercinta sebagaimana dalam novel ni InsyaAllah banyak gejala tak bermoral makin berkurangan.

Sesungguhnya saya telah jatuh cinta pada Hilaman Yong oh tidak masih setia pada en.somi yang terchenta.hehehehe

Sedikit tentang ASST
"Saya akui saya gembira bersama Mr. Damien. Saya Tak boleh sembunyikan perasaan saya tetapi perasaan saya terhadap Mr. Damien sepertimana kita bersentuhan di malam tu. Boleh saling melihat, saling bersentuh, saling bercium....tetapi hanya diding kaca. Ada batas dan sekatan yang tidak boleh dipecahkan....walaupun cuba dipecahkanpasti kita akan cedera, ditusuk atau dihiris. Itulah Islam. yang menjaga maruah dan kesucian sesuatu hubungan. hanya hubungan halal yang boleh melenyapkanya." Intan Zulaika

32 comments:

  1. Belum bacalah novel ini syiela.. mesti khusyuk bila dah baca..

    ReplyDelete
  2. Sempat juga Syiela baca novel ya....

    ReplyDelete
  3. dah baca..baru jer habis minggu lepas..mmg best...

    ReplyDelete
  4. novel yang beli kat umah ni tak habis baca lagi,versi lama lak tu..tapi nak baca juga novel ni...macam best je...

    ReplyDelete
  5. dah tak ada masa nak membaca novel ni...

    ReplyDelete
  6. belum baca .. tapi teringin pulak nak baca ..

    ReplyDelete
  7. Melur Jelita yg famous amous kt FB tu :P hhehe!

    ReplyDelete
  8. rindu novel lak tetiba. . . lahaiii

    ReplyDelete
  9. alamak..fiza suka baca komik dari novel.hihi

    ReplyDelete
  10. eh eh..mcm pernah tgk jer novel nih..shida de novel sis tp susah dan liat nk mmbca huhuh..

    ReplyDelete
  11. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  12. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  13. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  14. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  15. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  16. kak syila sorry shida delete msg2 tu sbb terspam smpai byk gara2 line tenet huhu..sorry sis >.<

    ReplyDelete
  17. melur jelita ni ada blog kan.. cite ni pun ada tulis kat blog dia.. tp sy xfollow cite tu, just follow dia je..heheh

    ReplyDelete
  18. selamat membaca ye..sy suka juga baca novel tapi kalo dh baca tak sabo2 nak habiskan terus..

    ReplyDelete
  19. nak cari lah..dah baca Hati Kala Cinta? best gak...Bisik2 gelora by Fauziah Shari pun best.meleleh-leleh ler air mata...hihih

    ReplyDelete
  20. Macam best je novel ni. Teringin pulak nak baca, ^^

    ReplyDelete
  21. wahhh... syiela dah ada novel ni ye. ramai betul peminatnya. izan dah lama tak layan2 novel ni... cam tak sempat pun ye.

    ReplyDelete
  22. Alahai....dah lama gila mak tinggalkan tabiat membaca novel nih. But, dlm almari msh tersusun elok koleksi2 novel lama mak

    Langsung xde masa nk membaca novel dah syiela oiii. Nak baca note n modul pun time nak exam aje hah..

    ReplyDelete
  23. memang best ek ASST? nk kena beli ni..bhn bacaan dah habis..hihihi

    lama syiela tak update pasal dable H, updatela..dah rindu dgn dioarg

    ReplyDelete
  24. tajuk dia catchy la.. mesti best citer ni kan

    ReplyDelete
  25. kak best ke novel nie ? huhuhu .

    ReplyDelete
  26. akak pun suka baca novel...tapi novel ni masih belum beli lagi...

    ReplyDelete
  27. DULU BUI HANTU NOVEL..SEKARANG TAK LAGI..TAKDER MASA NAK MEMBACA..

    ReplyDelete
  28. DULU BUI HANTU NOVEL..SEKARANG TAK LAGI..TAKDER MASA NAK MEMBACA..

    ReplyDelete
  29. novel yang walaupun dah beberapa kali dibaca masih x jemu2...
    suka sangat.....

    ReplyDelete

Orang Sayang Darwisy ^_^


GUA BLOG


CARI MEMBER

BUSUK

PING JE