Bola Sepak

Assalamualaikum

Hari kamis lepas Tadika Perpaduan mengadakan acara sukan peringkat Daerah Kuala Muda.So syiela dan hubby join untuk bagi sokongan padu buat anak sulong kami ni si Aiman.Acara yang amat di nanti nantikan kanak2 ini adalah acara bola sepak.hehhehe jom kita bercerita sambil layan gambar :)


 sebelum mula acara kita senam robik dulu
 ikut cikgu bersenam kat ats tu
 ni beratur tuk acara bawa guli dalam senduk
 parents pakat bagi sokongan padu pada anak2 sampai nak ambik gambar pun tak boleh
 bersemangat ..tunggu turn nak lawan bola
 tu dia masuk padang.. pengadil di datangkan khas dari kumpulan pengadil Daerah Kuala Muda
 Atur posisi anak2
 semangat amat nih!
 ntah sapa ntah ngarahkan aiman ke sini.dia dah nak star cekak pinggang
 bila sorang dapat bola camni lah keadaannya.. tak larat nak gelak.ref pun asyik senyum je.
Dah kalah.keluar padang pun dok cerita lagi tak puas hati (kalah 3-1)
nampak sangat keletihan





orang nagis bukan sebab kalah la.. tapi...
sebab orang nak beli ni la.Hahahaha pandai ko pusing ye.Bila abah beli ni terus diam...

so setakat ni dulu.Ada lagi kisahnya di next entry.Malas la nak taip banyak2 nanti kita sambung ye..

21 comments:

  1. Biasanya Syiela kalau sukan anak-anak macam ini yg lebih kita mak-ayahnya terjerit-jerit exited... tapi bebudak semuanya cool je..

    ReplyDelete
  2. anak2 sekolah menengah ni,tak ada gi lagi tengok acara sukan...pergi untuk 2 org yg sekolah rendah jer..

    ReplyDelete
  3. hihii.. pndai pulak pusing ye... hehee

    ReplyDelete
  4. semangat kesukanan betul.
    kecik2 dah pandai tak puas hati sebab kalah hihi

    ReplyDelete
  5. Hahaha..nampak sgt x puas ati sbb kalah. Beriya2 tunjuk apa tah tu..

    ReplyDelete
  6. boleh main dekat portugal la lepas ni...

    ReplyDelete
  7. comel je kalau tgk budak2 tadika ni kt padang..mmg kelakar n xthn nk gelak tgk gelagat comel anak2 kecil tu.....
    Aiman jgn sedih2 ok....lain kali join lagi.....

    ReplyDelete
  8. wahh seronok tgk lau time budak2 men bola.mak bapak yg terjerit2 hihihi

    ReplyDelete
  9. Time sukan macam ni, mak2 budak pun seronok.

    ReplyDelete
  10. Bila tengok gambar-gambar ni, teringat zaman anak2 kak masa kecik...seronok! Kini anak2 kak dah besar, pergi sukan pun malas!!

    ReplyDelete
  11. seronok betul,kat tadika pun ada pertandingan bola.

    ReplyDelete
  12. hehehe macam2 kerenah... hehe memang klakar tengok gelagat dorang masa macam sukan.. hehe..

    ReplyDelete
  13. wahhh mst comel kan budak2 ni men bola shida suka tgk :)

    ReplyDelete
  14. ni smbungan entry aiman main bola hr tue kan...hehhee....

    ReplyDelete
  15. asah bakat dari kecik, mudahan boleh sampai pemain pro, mcm safi sali ke.

    ReplyDelete
  16. SUKA BUI TENGOK BAJU TADIKA PERPADUAN DEKAT SANA..LAWA..

    ReplyDelete
  17. thanks ye semua... mmg heppening giler hari tu dgn gelagat anak2 dan ibu bapa :)

    ReplyDelete
  18. Subahanallah..cute anak2 ini...^_^

    ReplyDelete
  19. Aiman kalah ya main bola sepak,tp xpe boleh lg main thn depan.
    Tgk budak2 main bola nie macam kita plk nak tlg diorg masukkan bola ke gol....

    ReplyDelete

Orang Sayang Darwisy ^_^


GUA BLOG


CARI MEMBER

BUSUK

PING JE