Mama pun tumpang menggedik



Assalamualaikum

Sambungan dari cerita SUkan sekolah Aiman.Ada juga acara untuk ibu bapa. Mama ni dah lama tak bersukan jadi bila cikgu offer jer terus senyum lebar.Hahahaha kejap ye abah mama nak masuk acara ni.Jom ke tengah padang. Si Aiman pun bersama ke tengah padang nak menyokong mamanya.Hahahaha mama punya la semangat bersama partner nih.Acara ikat lari ikat kaki je pun.hehehehe
 Kita ikat kaki dulu

 Kesian Aiman dok tengah panas jadi penyokong tegar mama


 Tengok hehehehhe..mama lari sambil senyum2 maunya tak kalah. nasib tak jatuh kalau tidak dapat sakit je.. hahahaha kalah pun


Kaum bapa pun kalah ntah dapat kat sekolah mana ntah.dah penat.matahari dah makin terik ni.Tak sabar nak balik dah.

Acara yang di tunggu acara penyampaian hadiah.hehehehe nasib Aiman menag gak satu hadiah.

 Tersengih je dapat hadiah
 Panas sangat nih.senyum pun terpaksa jer
 abah bersiap turunkan payung
 Tengok tu dia sempat lagi berlari kat tengah padang.Dah la Panas terik

Steady ye bah ^_^

*** Saya nak balik Kampung ni.Hehehehe macam la jauh sangat.Alor Setar je pun.Nanti saya jejak rumah kawan2 ye.Terima kasih sudi melawat saya ye

24 comments:

  1. wah.. surporting jugak ea kak syiela join sukan.. hehe..

    ReplyDelete
  2. bestnye join sukaneka anak2..
    sy nie lame lg aa nk merasa.. Hannah kecik lg, hehe.. XP

    ReplyDelete
  3. sekali skala masuk sukaneka camni best jugak nohh kak syiela :)

    ReplyDelete
  4. jarang bersukan...
    selalunya jadi tukang sorak jer tepi padang tuuu...kasi semangat yg ambik bahagian..

    ReplyDelete
  5. best jgk....bkn slalu kan...hehe

    ReplyDelete
  6. macam mak maknya je yang lebih main ni...

    ReplyDelete
  7. dh lama tak tengok bdk2 main sukaneka

    ReplyDelete
  8. wah sonok jugak ni.main dgn kanak2..hiii x sbr ni nk tunggu ank skolah ni hehe :D

    zanahassan-zana.blogspot.com/

    ReplyDelete
  9. wahhh ibu-ibu bukan men lg heheee ^_^ enjoy je time cm ni kn kak :)

    ReplyDelete
  10. wah3...dia pun join sekaki ek?best2 lama x main game tu!

    ReplyDelete
  11. sekali sekala beriada camni memang seronok..

    ReplyDelete
  12. ibu bapa turut enjoy kan...mesti aiman happy sgt tengok mama dia masuk bertanding :)

    ReplyDelete
  13. salam..dah lama tak ziarah syiela..saya follow sini dgn blog baru plak ye..sudi2 lah menjengah balik..hihi..double H sihat ker..

    ReplyDelete
  14. betul2 nostalgia la bile teringat kembali hari sukan dizaman persekolahan..

    ReplyDelete
  15. Hiihihii mama dia hanya boleh berkongsi hadiah dengan Aiman jee laa yee... Aiman x kesah kan.. Anak saya masih kecil, belom sekolah... x sabar rasanya nak tunggu dia bersekolah, boleh join sukan jugee.... :P
    Hari tu ade join sukan @ hari keluarga 1. Acara penuhkan air dlm botol, dapat no.1 :D 2. Acara tiup belon, dapat no.1 dari belakang hahhahahha :D x2...
    Saya takut belon

    Contest:Nur Diana's Collections: Give Away

    ReplyDelete
  16. Best jugakan sekali sekala dapat join sukan anak2.. :)

    ReplyDelete
  17. Assalam Syiela.
    Best jugakan sesekali turun padang.

    ReplyDelete
  18. kak syiela kite tag akak join GA..jom! ;)

    p/s: ade 3 ga heheh

    ReplyDelete
  19. bila lagi mama nak menggedix kan..hehehhehehe

    ReplyDelete
  20. seronokkan sekali sekala join sukan mcm ni.....kalah tak pe, jnji happi..

    Tahniah utk aiman krna menang...

    ReplyDelete
  21. Sekali sekala masuk acara best jugakan?
    Dapat juga Aiman hadiah :)

    ReplyDelete
  22. wahhh rajinnye join...salam kenal..

    ReplyDelete
  23. Sportinglah mak Aiman nak juga join sukan tu,dpt juga Aiman hadiah....

    ReplyDelete

Orang Sayang Darwisy ^_^


GUA BLOG


CARI MEMBER

BUSUK

PING JE