Aksi Si kembar Tidur

Assalamualaikum

Mula cadangya nak but WW je tapi nak juga celoteh kat sini. Dable H ni kalau tido buai tak sah kalau tak ada kain.Kalau kain tak ada memang dorang takkan tido asyik dok gelak je kejanya. Bila bagi kain je macam tau tau je yang mama ni dah suruh tido.Berkain bagai ni adalah ajaran mak dorang a.k.a pengasuh dorang.

Nak tak nak aku pun kena ikut la kalau tidak memang cerah je biji mata dorang berdua ni.

 Ini gaya Hazim
Ini gaya Haziq

Kesian korang terteleng teleng ye.. hehehhe sori malas  dah upload ikut dan je

*** sedih sebab ada join satu GA ni tapi ntah camne ntah ada terlepas pandang untuk follow blog2 sponsor.Padahal tempoh GA berlangsung tu sangat panjang.Tak terasa nak cek kembali selepas komen tu.Terlalu lalaikan. Hope owner GA tu tak berprasangka buruk...Adeh terasa sangat malu, sangat bersalah seolah olah menipu pulak gayanya.Korang pernah tak terjadi camni tak.

23 comments:

  1. ala budak2 mmg camtu. KA jarang2 masuk GA ni. Neway, selamt berpuasa ye, mudah2an amal ibadah kita akan diterima ye

    ReplyDelete
  2. teleng pale kak fieda ni..hihi..

    alamak...kak fieda kdg pun pernah gak terlepas nk follow dan like panaja sbb byk sgt kan..jadi ada yg boleh follow dan ada yg tak sempat sbb nk tggu loading lama.tp tak pernah la kena sbb tak follow hadiah kena tarik..tapi kan kalau kak fieda tak sampai hati nk tarik balik hadiah..sbb tu kak fieda tak suka buat ga yg ada sponsor byk2 ni..

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehehehe kesian kak fieda terteleng2..

      Delete
  3. sama macam Qis..kalau tido buai mesti ada lampin busyuk dia tu..dari baby sampailah usia dia 2tahun lebih baru lepas dari buai..klu takde lampin tu memang tak boleh tido dia...

    ReplyDelete
    Replies
    1. ini lampin wangi lily.. hehehhehe.. tu la kalau buang je kain tu mesti dorang terjaga..

      Delete
  4. kena ada 2 buailah kt umah tu ya....

    ReplyDelete
    Replies
    1. memang buat dua... tebuk kat syiling.. ikat tali kat kayu di atas tu... nak letak buai yg beli tu penuh rumah pulak.. dah la rumah comel je.. hehhehe

      jadi buai besi letak kat rumah mak dorang kekekeke

      Delete
  5. ha senang..xpayah takut nak panas..heheee

    ReplyDelete
  6. hehee comel jer double tido..kena ada dua buai la kan kak...eh kak fb wanieys nama Wanieys Qalief fb kak pulak apa

    ReplyDelete
    Replies
    1. dah cari tapi tak jumpa cer waniey plak cari Syiela Semekarartie hehhehhe

      Delete
  7. Lebih kurang aje gaya dia, itulah org kata kembar memang ada naluri macam sama...

    ReplyDelete
    Replies
    1. tu la tapi saya letakkan dorang kat tempat biasa tak pernah berubah dgn itu saya takkan tersilap :)

      Delete
  8. sama mcm adam kecik2 dulu..suka sgat tidur sambil peluk kain lampin..tak penah pun lagi join GA nie..belum berkesmpatan lg la..hehe

    ReplyDelete
  9. Sama je gaya si Haziq dan Hazim tidokan(nama dah kembar mestilah samakan,hehehe.
    Tu yg kak Nurul malas nak join GA skrg esp.byk sgt syarat nak mesti follow nie,nak mesti liked nie.

    ReplyDelete
  10. sm gaya cm bby ibu dl...diorg slesa cm tu...sdi2lh ke blog ibu ye...dh follow sn n slm knl...

    ReplyDelete
  11. sllu mcm tu lah budak2 kena pgg sesuatu baru lena

    ReplyDelete
  12. assalam..mcm2 gaya dable H..he2x..

    ReplyDelete
  13. alalalala comey nya...sha pernah gak kak..tp terus cpt2 follow..tkut d ckp penipu pla..tp cm sha ari tu..xda msa nak cek...bz..hehe

    ReplyDelete
  14. comey..macam2 gaya..sikembar cute

    ReplyDelete

Orang Sayang Darwisy ^_^


GUA BLOG


CARI MEMBER

BUSUK

PING JE