Anda Peminat Chicken Foldover McDonald?

Assalamualaikum


Tersenyum tak tengok kupon kat atas hahahaha.. kalau nak klik gambar je dan print ye.
Beli satu percuma satu tau.. aku suka ni... hehhehe

*** Dah print tapi belum sempat ke MCD lagi

 

16 comments:

  1. dah print jugak tp belum sempat lg nak nyinggah kat mc'd..tunggu weekend jelah..hehe

    ReplyDelete
  2. sedap sedap sedap....sukaaaaaa

    ReplyDelete
  3. Betul ke ni? Skg jugak le sy print. Hahahahah!

    ReplyDelete
  4. jumpe kat mcd jap lg ek kak..hihi

    ReplyDelete
  5. owhh sedap nehhh...terima ksih kongsii...hakak suker sangat menda lah neh..tiap kali pegi mcd main tunjuk-tunjuk ker kat board nak kan menda alah nihhh...walau dah makan banyak kali baru hari ni ku tahu namanya Chicken Foldover...wakaka kejikann..

    ReplyDelete
  6. betul ker kak..nak jug lah print hihi

    ReplyDelete
  7. teringin nak makan. tapi asben tak berapa suka fast food. hehe

    ReplyDelete
  8. sedap ke..kak fieda tak pernah mkn lagi mc foldover ni..

    ReplyDelete
  9. ooo kupon ni.. emmm akak dah g beli ke?.. gtau pe..

    ReplyDelete
  10. Nanti nak print juga,pegi ke x belakang kira....

    ReplyDelete
  11. ehem..lam,a tak makan..mama dah obes..kena kurangkan makanan camtu..hu2x..

    ReplyDelete

Orang Sayang Darwisy ^_^


GUA BLOG


CARI MEMBER

BUSUK

PING JE