Gambar Fazura Memperagakan Busana Hari Raya 5 Stars Designer

Assalamualaikum

Sebenarnya banyak nama-nama besar yang turut terlibat menjayakan fashion show busana hari raya oleh 5 Stars designer ini. Selain Fazura, Tasha Shilla, Zaquan Adha, Natasha Hudson dan Tengku Azura turut terlibat. Namun tepukan paling gemuruh diterima sewaktu kemunculan Fazura memperagakan rekaan Rizman Ruzaini.

5 keping gambar Fazura dengan busana Hari Raya daripada Rizman Ruzaini dengan membaca entri ini sepenuhnya. Kredit gambar Ryaniez Moments Photography.








*** Orang cantik ni pakai apa pun cantik kan...kalau tiang di solekkan pun boleh nampak cantik inikan pula orang ye


7 comments:

  1. assalam syiela..ehem cantinya fazura pakai baju pink@ itam tu..hikk2x..dia memang cantik !!!..

    ReplyDelete
  2. salam perkenalan :)

    Saya memang minta dengan Fazura ni.. Cantik je dia...

    ReplyDelete
  3. cantik..tp mcm xkena dengan renda alunan mcm tu ~_^

    ReplyDelete
  4. fazura ni mmg cantik betol..org klu dh cantik pakai apa pun ttp cantik hihihi

    ReplyDelete
  5. dia mmg cantik tp baju tu mcm nmpk pelik sikit kat bahagian dada.

    ReplyDelete
  6. Betul tu Syiela,org cantik pki apa pun memang cantik.

    ReplyDelete

Orang Sayang Darwisy ^_^


GUA BLOG


CARI MEMBER

BUSUK

PING JE