Kami Bergegas Ke Hospital

Assalamualaikum

Tatkala orang lain berpusu pusu ke masjid untuk menunaikan solat terawikh kami pula bergegas ke hospital.Ini kerana keadaan Haziq yang agak kurang memuaskan.Sampai je kat kawasan emergency kami bergegas turun dan setelaah di check di bahagian saringan terus Haziq di suruh masuk keruangan asma.Nampaknya agak ramai patient semalam.Tapi haziq di utamakan.Setelah di check oleh beberapa doktor mereka mengesahakan yang Haziq hanya batuk berkahak biasa dan bukannya asma.

Kami Laki bini heran.Dah la bernafas dengan bunyi yang maha kuat dan dada berombak kencang tapi di katanya takde apa.Namun syukur alhamdulillah.Mungkin ketakutan yg membawa kami ke sana.Dia Sangatla aktif.

Haziq cuma di beri ubat kahak dan ubat penat.Hmmm risau betul.Saat entry ni di buat pun bunyi kahak dia amat la kuat kedengaran.krok..krok..krok.. nampak tak selesa sangat nak bernafas. 

*** 1st time bersiaran dari rumah hehehehe...

12 comments:

  1. dugaan nya di bln puasa ni kan syiela...
    moga baby awak cepat sembuh...

    ReplyDelete
  2. mudah2an okay anak tu...kena pantau selalu tu..

    ReplyDelete
  3. Mjur cepat pgi
    xkisahla bukn asma. Tp da susa nk nafas mgkin akn bahaye jugak

    ReplyDelete
  4. dia kene amik nebuliser tu syiela sbb kahak pekat..hospital mmg camtuh..nk keje mudah n katqa takde pape.better pi klinik biasa amik je neb,takde amsalah.at least cairkan kahak

    ReplyDelete
  5. Takutnya kakak Syiela. Harap cepat sembuh.
    Kena jaga pemakanan dan mandikan dia pun kena cermat.

    ReplyDelete
  6. Alhamdulillah klu semua nya dh selamat

    ReplyDelete
  7. kak fieda pernah alami semua tu masa bujang 2 org ni kecik2..alhamdulillah skrg takder dah asma..moga anak syiela sihat2 ye..

    ReplyDelete
  8. semuga haziq dah semakin sembuh..lamanya mama tak lawat syiela..hu2x..

    ReplyDelete
  9. Ya Allah.. risau plak.. so, skrg camne.. skrg dah ok ke

    ReplyDelete
  10. smoga haziq cpt smbuh..kena ati2 la ngn asma ni..cian dia..

    ReplyDelete

Orang Sayang Darwisy ^_^


GUA BLOG


CARI MEMBER

BUSUK

PING JE