Masterchef Selebriti / Tomok terkeluar

Assalamualaikum

Alhamdulillah semalam dapat mengikuti perkembangan MC lagi. Yang bestnya cabaran penyingkiran semalam tugasannya adalah lempeng. Nak nak saya ni tak pernah buat lempeng ha mula la terjegil kat depan tv tu. Dable H tidur dengan nyenyak tanpa sebarang ganguan.Jadi mamanya ^_____^.

Dari mula memang nampak Tomok agak kekok.Apapun tahniah buat Tomok. Dari tak tahu memasak hinggalah sekarang pandai memasak.Dah tu yang bestnya siap cerita yang wife dia support dia dengan bantu ke pasar beli bahan dan ajar masak. so sweet.

 masakan tomok semalam.Adeh terliur ai ^_^

Dari sedutan semalam Dato' Fazley ketua kumpulan biru bersama Soo Winci dan Azwan Ali.Cute je cara Dato' Fazley memilih ahli kumpulan (mungkin tak nak ada yang terasa hati kot).Dato' eja B.I.R.U dan di sebut biru dan orang tu la ahli kumpulannya.

Kita nantikanapa akan jadi malam nanti ^_^.Harap2 boleh tengok nanti.Sapa kat sini suka tengok juga.Sila angkat tangan tingi tingi ^_^


*** memang tengah gila tengok MasterChef sekarang.Yang propa tu abaikan je hehehehhe.Harap2 idola saya menang nanti ^_^


14 comments:

  1. pet xtgok master chef.. tp slalu baca update kt blog dll :D

    ReplyDelete
  2. dah angkat tngn...
    adik suke tgk..tp time blk umah kt kg jela..
    kt umah sewa ni xde astro..huhu

    ReplyDelete
  3. Tomok yg baru berumahtangga kira ok sebab dah sampai stage ini baru keluar...

    ReplyDelete
  4. suka tengok MC...
    Paling suka Dato'Fazley..Cool jer kan.. ^^

    ReplyDelete
  5. salute smgt tomok.. n skong dato fazley !

    ReplyDelete
  6. yg propa? hahaha.. mesti tuttttttt kan.. hahaha

    ReplyDelete
  7. Sbnrnya kan...sy pun tak pandai bt pancake tu. Jadi, salute utk Tomok. Hee~

    ReplyDelete
  8. salute kat tomok yer la dia pun bukan pandai masak sangat tp skang dh jd pandai msk hihi

    ReplyDelete
  9. Mlm tadi sempat juga tgk rancangan masterchef nie....

    ReplyDelete
  10. seronok tgk dorang buat pancake semalam..

    ReplyDelete
  11. Suka tgk MCS....Dr Fazley cool aje.Akhirnya Tomok tersingkir juga...sedih tgk wajah dia semlm.

    ReplyDelete
  12. ehem mama tak sempat menontonnya..hu2x..

    ReplyDelete

Orang Sayang Darwisy ^_^


GUA BLOG


CARI MEMBER

BUSUK

PING JE