Masterchef Selebriti/Dato' Fazley Juara

Assalamualaikum

 Ramalanku benar belaka.Akhirnya Dato' Fazley menjuarai Masterchef musim pertama dengan dana sebanyak RM57,500 untuk Yayasan Jantung Malaysia.

Dato' Fazley menyediakan hidangan "Dari Paris Ke London.. Kekasihku" sempena kenangan cinta Dato' Fazley bersama isterinya..



Tahniah juga buat angah yang berjaya mengumpul dana sebanyak RM 7,500 untuk Yayasan orang Kerdil Malaysia.Angah menyediakan hidangan"Cyber" sempena lokasi memasak mereka.

** Tahniah buat mereka berdua... keringat,titik peluh mereka selama ini dapat menyumbangkan sedikit dana kepada Yayasan di bawah naungan mereka.

** Aku tido sambil tersengih... punya la fanatik kan ^_^

18 comments:

  1. selalu dapat tgk bile singgah ruma mak..bce2 bloggers punye entry, ramai minat dr fazley sbb die cool jekan jeheh

    ReplyDelete
  2. dni tak dapat tengok tapi suka dia menang sebab dia memang terer masak :D

    ReplyDelete
  3. yeayyyy dato' fazley menang...suka2 hihi

    ReplyDelete
  4. tahniah walau bukan fan d fazley , KA rasa dia deserve to be the winner atas usahanyer itU!

    ReplyDelete
  5. Tahniah buat Dato Fazley....mmg dah agak.

    ReplyDelete
  6. sikitnya hadiah utk naib juara.

    ReplyDelete
  7. Ramai yg dah tahu sebenarnya dialah pemenangnya..

    ReplyDelete
  8. wahh patutlah..wife dia makin sihat...sbb dia pandai masak rupernya...hehe

    ReplyDelete
  9. banggo den org nogoghi monang..
    hikhik..tp memang dato' fazley pandai masak klu tgk cara die.. :)

    ReplyDelete
  10. ehhh dah final ke???

    hehehe.. kat umah KL nie xpasang astro..xtau plak..

    nampaknya klu balik umah parent kat Selangor nnt, kena tggu yg ulangan punya laa... hehe

    ReplyDelete
  11. pandai memasak dia ni kan..bertuah binik dia hehe :)

    ReplyDelete
  12. even umah takde astro tp sy sokong Dato' Fazley...mmg minat dia dari zaman sekolah..ehehe..jadi idola...

    ReplyDelete
  13. Kemenangan Dato Fazley telah diduga.

    ReplyDelete

Orang Sayang Darwisy ^_^


GUA BLOG


CARI MEMBER

BUSUK

PING JE