Gaya Mereka Di Office

Assalamualaikum

Sehari sebelum balik kampung berkhatan hari tu saya angkut panglima saya ke opis.Riuh rendah la juga mereka ni.Jenuh la nak layan.

Entah apa yang di bincangkan

Dah start main dah punggah pungah semua barang

Akhirnya tertido keletihan

Gambar Iqbal yang tido mana pulak hilang ntah... hehehe jenuh la kalau selalu bawa ke opis.Mau kena halau keluar semuanya.. Kalau emergency je bawa depa mai opis.Macam sekarang Aiman tiap tiap hari ikut saya mai opis sebabnya benda alah yang kat burung dia tu tak jatuh lagi,Adeh jenuh la.

31 comments:

  1. seb baik tk main dgn fail-fail kat rak tu..kalau tk haru biru dibuatnya

    ReplyDelete
  2. boring lah tu sampai tertido kan.. eheheheh sabor jer le..

    ReplyDelete
  3. adehhh..benda alah tak trun lg plak...jenuhla nk melayan kat ofis gitu kak syiela :)

    ReplyDelete
  4. rajin diorg teman mama nya bekerja. ;)

    ReplyDelete
  5. anak akakpun suka bebeno ikut gi opis .. tapi tuler leceh gak yerk..kalau tak emergency memang tak lehlerh..

    ReplyDelete
  6. hahahaha riuh rendah ofis ang..leh ke ang wat keje..aku lau angkut anak2 aku g ofis..mmg xwat keje taw haha

    ReplyDelete
  7. hehehe..kpenatan langsung tertidur..heheh

    ReplyDelete
  8. Alahai siannya tertido atas kerusi.. ;)

    Letih sangat la tu ;D

    ReplyDelete
  9. jenuh jaga klau bawa budak2 msuk ofis kn, hukk...

    ReplyDelete


  10. kunjungan gan,bagi - bagi motivasi
    Hal mudah akan terasa sulit jika yg pertama dipikirkan adalah kata SULIT.Yakinlah bahwa kita memiliki kemampuan dan kekuatan.
    ditunggu kunjungan baliknya yaa :)

    ReplyDelete
  11. macam tu die tido, tak sakit ke badan mcm tu ??
    budak-budak, tak sah kalau tak punggah kan..

    ReplyDelete
  12. hahaha..macam tu pun boleh jugak tido ye??hehehehe

    ReplyDelete
  13. haha kemain penat tuh,tertido smpai camtu sekali

    ReplyDelete
  14. First pict tu nampak cam busy ja depa dok meeting..hi hi...

    ReplyDelete
  15. alahai... kesiannya... sampai tertido...!

    ReplyDelete
  16. seronok dia orangkan bila sesekali bawa ke tempat kerja...

    ReplyDelete
  17. alahai... sabar yer kak..berkorban demi anak..

    ReplyDelete
  18. haaa..pasaipa depa tu jd cmtu hehe,..boring tahap ape tu kak syiela :)

    ReplyDelete
  19. Camana bebudak ni.....sihat dah syiela.....?
    Ke dah boleh main lompat2 dah....hehe....

    ReplyDelete
  20. as salam

    sampai tertungging2 da tido..hehe:)

    ReplyDelete
  21. takde anak lelaki.. kalau ade anak lelaki mesti taktau nak buat cemane.. ciannye kalau derang tengah sakitkan..

    ReplyDelete
  22. mesti happy kemain tu dpt ikut mama g opis...sampai tertido yer teman mama hehe

    ReplyDelete
  23. Oklah tu Syiela boleh bawa opis jika x buat bising dan meragamkan.

    ReplyDelete

Orang Sayang Darwisy ^_^


GUA BLOG


CARI MEMBER

BUSUK

PING JE