1st Giveaway by Chirp-chirp!


Bermula dengan gambar comel di atas.Cantik kan.

Setelah di tag oleh tuan punya blog maka dengan senang hatinya saya pun menjoinkan diri.Jom ikut saya meriahkan 1st GA dia.Klik Banner kat atas ye sebelum 12/12/12 (cantiknya tarikh tu).Moga saya amat bertuah kali ni ^_^

*** Susah nak buat pilihan ni tapi kalau suruh pilih akak pilih si katak hijau so cumel!

Saya nak tag : 

dan 


14 comments:

  1. comeynya pattung kcil tu..hehe..slmt bsgmen ya

    ReplyDelete
  2. all the best syiela! tqvm sudi join GA ni! keep on supporting! hee :D insyaALLAH pemenang akn diumumkan 12/12/2012 ni. check namelist peserta okay, takot ada yang tertinggal (http://ice-chirp-chirp.blogspot.com/2012/11/nama-peserta-lucky-number-ga.html). tq very much again! korang memang best! hee ^_^

    ReplyDelete
  3. gud luck kak
    tima kasih tag wani
    wani dh join gak hihi

    ReplyDelete
  4. selamat ber GA..gud luck ye syiela..

    ReplyDelete
  5. Nak dibloglist selama 3 bulan dan tambah followers? Jom join segmen pertama atiQah ni! http://budakkecikbermonolog.blogspot.com/2012/12/segmen-blog-saya-hebat.html

    ReplyDelete

Orang Sayang Darwisy ^_^


GUA BLOG


CARI MEMBER

BUSUK

PING JE