Gambar : Persandingan Farid Kamil Dan Diana Di Jitra

Assalamualaikum

Seperti yang di jangka 12.12.12 memang menjadi pilihankan.Semalam berlangsungnya majlis resepsi kali ke 2 pasangan Farid Kamil dan Diana di Jitra.

Persandingan berkonsepkan tradisional itu di langsungkan di Darul Aman Lake Park, Jitra Kedah.Dengar kabarnya ramai peminat yang menyerbu kesana. Ramai juga tengok kawan-kawan yang upload gambar kat facebook.Saya tak sanggup la nak bersesak dengan si kembar tu huhuhu
















Sweet sungguh pasangan pengantin ni... moga berkekalan hendaknya

27 comments:

  1. cantiknya pasangan ni....moga kekal bahagia.

    ReplyDelete
  2. Alahai. Sweetnya pasangan ni...
    Tahniah FD..

    ReplyDelete
  3. cantik betul DD tu mcm pu3..seri mama mengandung..mudah2an Allah limpahi mereke taufiq hidayah amin! ;)

    ReplyDelete
  4. cantik, suka tgk dd....simple je make up

    ReplyDelete
  5. comel sungguh DDkan.. anna suka tengok.. cool jew diaorang..

    ReplyDelete
  6. sweet kan dorang..Diana memang berani mengambil langkah menamatkan zaman bujang di usia baru 21 tahun. 21 tahun saya masih di U terkial2 menamatkan degree ;) But I think she is matured enough to become a wife and mommy soon .

    ReplyDelete
  7. wani pn tgk ramai yg upload kt fb hehehe....sepadan jer dorang ni hehe

    ReplyDelete
  8. sama kacak, sama cantik..sama padan.. :)

    ReplyDelete
  9. cute..sweet padan hehe..moga kekal abadi insyllah

    ReplyDelete
  10. wah. sweetnya duorg. hehe. dua2 sama padan.

    ReplyDelete
  11. Sgt padan..
    *ada isu Farid yg pakai baju tentera eh ?

    ReplyDelete
  12. sama lawa , berseri betol muke dd too

    ReplyDelete
  13. kan cantik pakai baju camni... sama cantik sama lah padan...

    ReplyDelete
  14. comel diana, mekap dia tipis je kan :)

    ReplyDelete
  15. tapi DD tu cramped kan. sian dia. meamng sakit kalau cramped. saya kena time pregnant dulu dua tiga hari pun tak hilang2 sakitnya.

    ReplyDelete

Orang Sayang Darwisy ^_^


GUA BLOG


CARI MEMBER

BUSUK

PING JE