Hanya Sapu Dapat Legakan Selesema Dan Resdung

Assalamualaikum


DrSneez adalah keluaran Drazma Wellness Marketing. Kebanyakan rawatan moden atau alternatif untuk selsema dan resdung hanya menggunakan ubat atau ramuan yang dimakan secara mulut(oral), semburan (spray) atau titisan(drop) ke hidung. Sebarang persediaan yang perlu dimakan perlu diproses oleh hati (Liver) sebelum ianya berguna untuk melegakan gejala-gejala yang berkaitan.


Ini amat membebankan hati(liver) itu sendiri. Isu kesuaian umur juga perlu dipertimbangkan. Kita tahu semakin muda manusia itu, seperti kanak-kanak ,semakin kurang keupayaan hati(liver) untuk tujuan pemprosesan. 

Penggunaan secara semburan atau titisan yang berterusan juga boleh menyebabkan membran di dalam lapisan hidung menjadi kering dan pedih, ini mengurangkan kerelaan seseorang pengguna untuk terus menerima rawatan. 

Menggunakan kulit sebagai perantara atau “delivery system” dapat mengurangkan masalah ini. Dari situ timbullah kajian mengenai krim thrudermal DrSneez ini.

Kami memilih untuk menggunakan bahan yang senang digunakan dan selalu digunakan oleh masyarakat. 

DrSneez dapat mengurangkan gejal-gejala seperti

· Hidung yang berair

· Selalu bersin terutamanya di awal pagi atau semasa persekitaran sejuk

· Gatal yang melampau di sekitar kawasn T di wajah.

· Melegakan pernafasan hidung yang tersumbat

· Mengurang batuk akibat selsema.

· Melegakan sakit kepala akibat tekanan dalam sinus.

cara menggunakan :
hanya sapu kan di atas hidung
untuk anak dibawah usia 2 tahun, hanya sapuan nipis sahaja..

Sungguh mudahkan DrSneez dapat membantu anda... ada beberapa lagi produk yang berkesan yang saya jual.Antara yang tengah hot sekarang adalah 

DRSNEEZ -SOLD OUT YA

Bedak Arab untuk muka gebus dan cantik!

Fellina Inchloss untuk kurus dan membuang lemak

Jom pakat2 like fanpage khas tuk semua produk ni kat Facebook tanda sokongan pada saya.Klik yang tulisan facebook kaler merah tu ye 

Berita gembira bagi yang order bedak ada.Ahad ni saya akan post bedak korang ye :)





29 comments:


  1. kunjungan gan,bagi - bagi motivasi
    semoga bisa jadi semangat
    Hal mudah akan terasa sulit jika yg pertama dipikirkan adalah kata SULIT.Yakinlah bahwa kita memiliki kemampuan dan kekuatan.
    ditunggu kunjungan baliknya yaa :)

    ReplyDelete
  2. sapu jer boleh lega selsema n resdung..menarik sgt ni kak

    ReplyDelete
  3. info yg menarik..mama dah click tau dear.. ;)

    ReplyDelete
  4. berminat jgak dgan benda alah yg bleh menghilangkan selsema tu..

    tunggu ujung bulan nati lah buy..hehe

    ReplyDelete
  5. ehem mama friend dgn syiela kat FB lah dear..ani yunus..pic.kucing yg serupa..he2x..tu pic.anak kucing mama.. ;)

    ReplyDelete
  6. cuma sapu je eh...
    mmg menariklah

    ReplyDelete
  7. Sekarang produk Felina pemes.. :)

    Bedak Arab MJ ada, tapi tak guna lagi :D

    ReplyDelete
  8. menarik.
    nak cuba nanti

    hehe cantik lah blog, berwajah baru.. cumel ladybird.. :)

    ReplyDelete
  9. info yg menarik ni...ad jumpe kat kedai nk try beli la satu...

    ReplyDelete
  10. nice mampir ivant-to-ivank.blogspot.com

    ReplyDelete
  11. menarik. yang bedak arab tu. saya xguna, saya guna celak arab sea hihi

    ReplyDelete
  12. wah menarikla..:) sngla nak hlgkan resdung kan :)

    ReplyDelete
  13. best ubat resdung yg mudah dipakai...

    ReplyDelete
  14. wak pon x penah pakey bedak.. ahHHakks

    ReplyDelete
  15. sangat glemer felina ni sekarang yerk..

    ReplyDelete
  16. bedak arab tu sy pn pakai..memang best n mabeles la...suka sangat2...

    ReplyDelete
  17. utk selsema tu berminat la...memang tgh selsema ni pon..huhu

    ReplyDelete
  18. Menarik nie,nak juga kak Nurul nak cuba.

    ReplyDelete
  19. mama boleh sms saya 012 4003624 @ tengok kat sebelah kanan tu syielad'beauty.. like dan pm kat sana pun ok :)

    ReplyDelete

Orang Sayang Darwisy ^_^


GUA BLOG


CARI MEMBER

BUSUK

PING JE