Majlis Resepsi Farid Kamil (4 Gambar)

Majlis Berlangsung di Taman Ekuestrian Putrajaya bertemakan 'Garden Wedding.






Cantikkan Diana persis Puteri. Pelamin dorang pun sangat cantik!

21 comments:

  1. hari yang sama orang nak tgk segala macam rancangan termasuk bola dan jugak resepsi ella kan...

    ReplyDelete
  2. Pelamin Cantik..Pasangan pengantin pun sama cantik..sama padan..suka tgk diorg ni..

    ReplyDelete
  3. so sweet... ^_^

    tahniah..
    http://ccicutedollylicious.blogspot.com/2012/12/review-hadiah-buat-pemenang-blog-siapa_1.html

    ReplyDelete
  4. sama cantik sama padan lah...lupa plak nk p terjah...opppss tak dijemput camne nk pi kan kan!..hihi

    ReplyDelete
  5. cantik la pulak diana danielle ni..hehehe

    ReplyDelete
  6. cantiknya..best la garden wedding..

    ReplyDelete
  7. owh memang sweet n cantik sgt2 mereka berdua... makin berseri2 lg pengantin baru ni..:)

    ReplyDelete
  8. owh memang sweet n cantik sgt2 mereka berdua... makin berseri2 lg pengantin baru ni..:)

    ReplyDelete
  9. CANTIKNYE MEREKA BERDUA NIH .. ALAHAI .. NAK CAMNI GAK .. HOKHOK

    ReplyDelete
  10. sama cantik sama padan...
    semoga hubungan mereka kekal..

    ReplyDelete
  11. cantik!, ada live kat astro kan..lupa pulak nk tgk

    ReplyDelete
  12. cantik kan diana ni.bertuah farid kamil :)

    ReplyDelete
  13. suke tgk gambar dyorg jgk...nak mcm ni..ala2x puteri gitu :p hahaha

    ReplyDelete

Orang Sayang Darwisy ^_^


GUA BLOG


CARI MEMBER

BUSUK

PING JE