Tasbih Digital

Assalamualaikum
Ciri-ciri Tasbih Digital:

1. Kiraan dari 0 hingga 99999

2. Di buat dari PVC yang ringan dan tahan lasak digunakan pada jari

3. Button yang berkualiti mempunyai 3 button Reset(untuk berlampu dan 2 reset button untuk yang biasa), Count dan Lampu berwarna biru

4. Sesuai digunakan di tempat gelap..sebelum tidur, dlm kereta semasa kesesakan lalu
 lintas dan dimana anda berada.


5. Senang diguna dan dibawa. Selain digunakan sebagai tasbih, boleh digunakan untuk 
mengira stock dan aktiviti latihan fizikal

6. Sesuai dijadikan cenderahati untuk majlis perkahwinan, khatam Quran dan sebagai hadiah kepada ORANG YANG TERSAYANG

7. Bateri boleh ditukar di kedai bateri, tahan untuk tempoh 12 bulan.

8. Hi-teknologi CPU


Tasbih Digital biasa RM10


 Tasbih Digital berlampu RM15


Tasbih yang sangat menarik bukan! sms 012 4003624 untuk order.

*** cer jeling kat sebelah dah ada fb khas untuk semua produk syiela.Jom LIKE ramai ramai ^_^

29 comments:

  1. dah ada page kat fb ye,nanti akak like ye

    ReplyDelete
  2. Bagus tasbih ni,akak dah ada yang rm10 tu.

    ReplyDelete
  3. wahh..tasbis pun dah digital..!
    makin canggih.. :)

    ReplyDelete
  4. wahh menarik ni... cool je bentuk dia kan.. tp minat lagi tasbih yg original tu..hehe

    ReplyDelete
  5. wah tasbih pun dah ad digital dah skrg .. :)

    ReplyDelete
  6. Hari tu ada yg beri pd Akak sekembali dr mekah

    ReplyDelete
  7. makin maju dah berniaga ek... teruskan usaha...

    ReplyDelete
  8. saya dah ada tasbih nih, senang nak guan :)

    ReplyDelete
  9. wah menarik...!

    *eh macam dah lama tak dtg jenguk syiela... dah berubah dah templatenya... tekejut gak tadi... hehehe comei...*

    ReplyDelete
  10. akak der tasbih separa digital yang opah bawak dari mekahtu... okler boleh guna...

    ReplyDelete
  11. pnah tgk produk cmni beberapa bulan lepas ^^

    ReplyDelete
  12. pernah nmpk ni..
    yg ni letak kat jari tu kan..
    ala-ala cincin kan..

    ReplyDelete
  13. Kakak guna tabih ini juga Syiela. Kakak suka sebab sambil baring pun tak sedar tahu-tahu dah banyak. Tapi kalau lepas solat kakak masih guna yg biji 99 itu (termasuk jantung ikatnya jadi 100).

    ReplyDelete
  14. comel betul, warna-warni..bagus juga pasni sure tak t'tggl kiraan

    ReplyDelete
  15. bestnya... macam nak je.. nanti shout no hp kat blog akak..

    ReplyDelete
  16. Boleh dijadikn hadiah utk bakal haji/umrah. Skali ketik, kita jg akn dpt pahala.

    ReplyDelete
  17. haa mak akak dpt nie , masa salah seorang sedara balik dari sana ;)
    best !

    ReplyDelete
  18. nanti nk beli bh hadiah kt mak wani la :-)

    ReplyDelete
  19. tak sangka umah syiela ni makin ctk skrg ye..mcm menarik gak tasbih ni..

    ReplyDelete

Orang Sayang Darwisy ^_^


GUA BLOG


CARI MEMBER

BUSUK

PING JE