Nak Bedak Arab Free Tak

Assalamualaikum

Berita baik untuk hebahan bersama.2 pcs bedak arab untuk di menangi secara percuma.Sebenarnya Syiela menjadi salah seorang sponsor GA yang di anjurkan oleh Emas Putih . Jadi korang semua boleh join GA ni.Untung untung korang bertuah nanti.Selain bedak arab banyak hadiah2 yang menarik bakal di menangi oleh uoll semua.

Nak nak kalau dapat bedak arab free.Heheheh gebus gebas la lepas ni ^_^

Jom join ^_^.KLIK JE SINI UNTUK JOIN.Gud luck ye uoll semua.

Moga uoll semua ada tuah di sana nanti ye


9 comments:

  1. wah makin hebat penangan bedak arab nih..teringin sangat nak cuba tau

    ReplyDelete
  2. hmmm bedak arab ni utk apa e? bagus tak kalau bagi wife? thnx for info..
    http://infoaday.blogspot.com/

    ReplyDelete
  3. akak ni jarang menjoinkan diri kat GAni..

    ReplyDelete
  4. gud luck...tahniah syiela smoga bertambah rezekinye nti...insyaallah

    ReplyDelete
  5. assalam dear syiela..wah bestnya adiah GA tu..bedak arab pun ada..kalau mama ada masa mama nak join juga.. ;)

    ReplyDelete

Orang Sayang Darwisy ^_^


GUA BLOG


CARI MEMBER

BUSUK

PING JE