Keadaan Adik Muhammad Terkini

Assalamualaikum


Adik Muhammad di cuba dengan mesin oksigen..Jika sesuai dengannya kos mesin ini bernilai RM15,000.00. Tapi tadi time melawat Syiela sembang dengan Ummi Muhammad nampaknya adik Muhammad tak sesuai dengan mesin tu.So kena cari alternatif lain.

Rambut adik dan bulu mata adik Muhammad dah mula luruh. Baru ni adik Muhammad sekali lagi tarik.TAdi tengok keadaan kakinya pun  dah lain sikit.Mengikut info dari umminya hasil dari MRI saraf adik Muhammad ada yang rosak sikit.

Apapun kita doakan moga adik ni makin sihat nanti dan kembali ke pangkuan keluarga setelah 2 bulan menjadi penghuni tetap Hospital Sultan Abdul Halim.


*** mood : sedih ( baru balik melawat adik Muhammad)

7 comments:

  1. moga anak ini kembali sembuh dan diharap parentsnya tabah dengan ujian yang terjadi

    ReplyDelete
  2. aku tak leh tengok baby kalau sakit... terasa macam anak sendiri je kena...

    ReplyDelete
  3. sama-sama kita doakan agar adik ini akan disembuhkan Allah..

    ReplyDelete
  4. siannye adik muhammad... semoga adik muhammad cepat sembuh... sedeynye tengok anak kecil ni..

    ReplyDelete
  5. Ya Allah.. kesiannya adik Muhammad ni.. semoga Allah memberi kemudahan kepada Baby ni dan keluarganya untuk dia cepat sembuh dan sihat mcm baby2 lain.. Aminn..

    ReplyDelete
  6. Ya Allah permudahkanlah adik muhammad ini, kurniakanlah kesihatan yang baik kepadanya, jagalah dia dengan sebaiknya~

    ReplyDelete
  7. ya allah
    semoga adik muhammad lekas2 sembuh dan allah lindungilah anak kecil ini .. aminnnnnnnnnnn

    ReplyDelete

Orang Sayang Darwisy ^_^


GUA BLOG


CARI MEMBER

BUSUK

PING JE