BEDAK SEJUK TANAKA TATE BY D.E.A

assalamualaikum

Produk terbaru di wall  SYIELAD'BEAUTY  .


HARGA YANG SANGAT BERBALOI . KESAN YANG SANGAT MANTAP


Bedak Tate by D.E.A (Danish Emphire Association) diperbuat daripada kayu tanaka yg sangat berkesan untuk:



- Kecutkan jerawat

- Haluskan kulit

- Cerahkan kulit

- Hilangkan jeragat

- Lembutkan kulit

- Menyejukkan dan mengurangkan minyak di kulit muka

- Pelindung cahaya matahari

- Selesaikan masalah kulit bukan sahaja di muka tapi boleh digunakan satu badan

- Boleh dijadikan sebagai bedak sejuk dan foundation

Cara Guna Bedak Tanaka

 Untuk jadikan sebagai foundation cuma sapukan bedak tate rata2 ke muka guna tangan atau span muka. Untuk jadikan sebagai bedak sejuk cuma basahkan tangan atau campurkan bedak tate dgn ari dan sapu kan ke muka. Lps 30 min boleh cuci atau nk pakai sepanjang mlm pun blh...blh cakap2 time sapu..muka x kedut mcm pakai masker..







Raya dah nak dekat.. jom cantikkan diri :)

Testimoni bedak tanaka








Best tau pakai bedak ni.. ni syiela tepek tebal.. rasa cool je.. suka sangat...syiela pakai yang bau limau.. hahhaha fresh je rasa muka lepas basuh tu.. masa pakai tu terasa macam beribu ribu lemon di muka :)


Ada yang dakwa tanaka ni tak selamat tak berdaftar... jangan ragu2 mai tengok sini..selamat dan di luluskan oleh Biro Pengawalan Farmaseutikal Kebangsaan.. 

bedak ni memang selamat dan boleh guna tanpa ragu ragu dan juga ada HALAL dari majlis agama islam Myanmar..

So tanpa ragu ragu boleh la order ye :)



tak suka bau lemon boleh try bau lain :)


krim - bau kayu asli tanaka
pink - bau rose
putih - bau melur
Hijau - bau lemon
kuning - bau bunga kenanga



sms / whatsapp 012 4003624

7 comments:

  1. bedak ni yang nora danish pakai tu kan?

    ReplyDelete
  2. hai sy datang dari contest http://yuyukstandalone.blogspot.com/2013/06/contest-mereka-tagline-jelitawanis.html .. jom join ramai2 :")

    ReplyDelete
  3. seminggu pakai bedak ni siyes parut jerawat makin pudar dan kulit jadi licin... suker sgt

    ReplyDelete
  4. Ad lagi x? Grape hrgenye?

    ReplyDelete

Orang Sayang Darwisy ^_^


GUA BLOG


CARI MEMBER

BUSUK

PING JE