Wednesday, October 3, 2012

Duyung Paling Hensem

Assalamualaikum

Pernah tengok duyung tak? Kalau belum meh dekat sikit.Usha pelan-pelan no kang malu dia lari masuk laut balik ^_^

^
^
^
^
^
^
^
^
^
^
^
^
^
^
^
^
^
^
^
Tadaaaaa


Hensem tak hehehhe

39 comments:

  1. hahaha alahai hensem merangkap cute segala :)

    ReplyDelete
  2. hehehehe...itu kenapa sampai mcm tue?

    ReplyDelete
  3. hahaha , dekat laut mana dapat duyung tuh , sirip dye unik , hehehehe !

    ReplyDelete
  4. hahaha...saper la punya keje buat dia mcm tuh

    ReplyDelete
  5. Duyung ni kalau kakak yg dapat memang tak akan pulangkan balik Syiela..

    ReplyDelete
  6. he he,, tq for yr support ye shiela

    ReplyDelete
  7. camner leh terdampar kat ctu lak yer..hihih

    ReplyDelete
  8. Ingat ikan duyung tadi..hi hi...encemnya duyung ni...tapi bleh dok kat daratan ja la yek...

    ReplyDelete
  9. Meh la duyung kecik berenang ke umah acik atie...:D

    ReplyDelete
  10. Ni mesti akak punya pasal la ni kan

    ReplyDelete
  11. haha. ni duyung daratan agknye ye. ;)

    ReplyDelete
  12. hahaha... bakpe buat dia gitu... :P

    ReplyDelete
  13. duyung jantan yg kacak, tapi kenapa duduk atas darat...

    ReplyDelete
  14. ya tuhannnnnnnnnn
    muahahhahaha
    ingatkan duyung manalahhh

    hurmm sape yg buat macam niee nieeeeeeeee ;))

    ReplyDelete
  15. hehhe.. seronok tgk telatah ank2 :-)

    ReplyDelete
  16. hahahaha.ramaila gadis nak masuk minang lepas ni.hehehe

    ReplyDelete
  17. alalala.. nape jadi macam ni?.. hihihi comelnya...

    ReplyDelete
  18. Hahaha....nie duyung laki ya,mana duyung pompuannya?

    ReplyDelete
  19. duyung kanak2 ni....heheh..comel je...berenang atas lantai la ye...

    ReplyDelete
  20. haha. ni duyung hensem atas darat ni kak..

    ReplyDelete
  21. duyung nie dah sunat ke belum?

    ReplyDelete
  22. haha..telatah anak2 memang mnghiburkan..hensem jugak duyung ni..haha..

    ReplyDelete
  23. Salam ziarah & kenal, mmg handsome duyung ni. Kalau Little Mermaid jumpa, mesti dia suka berkawan ni. Akak menjemput rakan2 menyertai GIVEAWAY 001 CHEEZE MAZ .Link cara2 penyertaan ada di : http://cheezemaz.blogspot.com/2012/11/giveway-sempena-iphone-5-gadget-impian.html

    Jika tiada masa menyertainya, harap sangat2 dapat membantu akak dengan :
    1) Tekan butan G +1 bagi entry http://cheezemaz.blogspot.com/2012/11/iphone-5-gadget-impian.html
    2) Vote akak di denaihati. Cara nak vote akak ada di entry : http://cheezemaz.blogspot.com/2012/12/giveaway-001-tugasan-ke-2.html

    ReplyDelete

Orang Sayang Darwisy ^_^