Hazim Pula Asma

Assalamualaikum

Lepas kejadian Hazim menagis bersungguh2 malam yang lepas ENTRY KAT SINI .Akhirnya Hazim selesema dan bila balik kerja semalam dah nampak tanda tanda Hazim akan di serang asthma jadi aku dah bersedia dari awal.

Tengah malam memang Hazim dah tak boleh nak tido asyik berbunyi je kerjanya.Memang nampak tak selesa sangat dia nak tido.Kesian dia.huhuhu. Aku cuma bagi makan ubat yang doktor bagi dan sapu vicks kat dada dengan harapan dia dapat tido dengan nyenyaknya.Alhamdulillah dapat jugak dia terlelap kejap.

Dalam dua jam camtu dia jaga semula dan nampak kembali tak selesa.Bila di sapu vicks kat dada dan belakang terus dia pejam mata.Selesa barangkali.

Pagi tadi tengok keadaan Hazim dah semakin ok.Harapnya dia makin pulih la nanti.

Bila anak tak sihat dan bapaknya juga tak sihat.En.Ad sekali lagi di serang kesakitan  yang amat sangat.siap termuntah muntah lagi.Mungkin ini dari batu karang hari tu yang batu batu kecil tu.Selepas berubat dan lega terus En.Ad tak ikut nasihat doktor iaitu banyakkan minum air kosong dan hasilnya bila pula En.Ad kekurangan air dan kesakitan.

*** moga EN. Ad cepat sembuh ye sayang ^_^

24 comments:

  1. moga si anak dan si ayah cepat sembuh, amin

    :)

    ReplyDelete
  2. SEMOGA KEDUA CEPAT SEMBUH YAA . INSHA ALLAH .
    AMIN !

    ReplyDelete
  3. Dugaan...
    semoga kedua2nyaa sembuh seperti sediakala ya... aminn..

    ReplyDelete
  4. semoga cepat sembuh kedua2nya.

    ReplyDelete
  5. semoga semua sihat2 selalu...aminnn

    ReplyDelete
  6. aduyai.... semoga cepat sembuh keduanya...

    ReplyDelete
  7. musim kot skg... kite pun dmam dh 2 mggu..huuhu

    ReplyDelete
  8. my twins pun ada asma,doktor since doktor sarankan minum jus monavie Alhamdulillah jarang sakit,if demam pun cepat baik compared dulu berminggu2 asyik sakit

    ReplyDelete
  9. semoga cepat sembuh ye...maybe musim kot..

    ReplyDelete
  10. kecian kan kalau anak2 kena asma nie..bila tgok dia tido tak selesa tu lg lah sayu hati ibu kan..tp xthu punca kan knpa hazim menangis beria2 mlm tu..

    semoga hazim n en.ad cpt sembuh..bersabarlah duhai ibu yekk hehe..

    ReplyDelete
  11. Siannya Hazim kena asma plk,harap cepat sembuh.
    Betul tu Syiela org yg ada batu karang nie kena byk minum air klu x sakit bila berpuasa mcm hubby kak Nurul dulu.

    ReplyDelete
  12. kena jage elok2..pantang elok.. klau dari awal dah pantang betul2 dah besar xsakit dah..

    ReplyDelete
  13. dugaan awal ramadhan tuh sis,banyakkan bersabar.hopefully everything will b ok,aminn

    ReplyDelete
  14. kasihan Hazim dan Mr,Ad semoga mereka cepat sembuh dan dpt kesihatan yg baik.

    ReplyDelete
  15. sabar yer kak..semoga hazim dan hubby akak cepat sembuh :)

    ReplyDelete
  16. Semoga sembuh cepat hendaknya..

    ReplyDelete
  17. salam syiela.Semuanya dugaan dr Allah semoga anak & HB syiela semakin sembuh.Aminnn

    ReplyDelete
  18. semoga keduanya cpt sembuh yer kak...Insyaallah

    ReplyDelete
  19. dugaan kan.. moga cepat sembuh...

    ReplyDelete
  20. 2,3 arini musim sejuk kan..asyik hujan jer..cepat sembuh ye..

    ReplyDelete
  21. moga cepat2 sembuh ye semuanya....

    ReplyDelete

Orang Sayang Darwisy ^_^


GUA BLOG


CARI MEMBER

BUSUK

PING JE