Bedak Arab

Assalamualaikum

Setelah saya try hari tu memang lah amat berkesan.Kulit pun terasa lembut dan sangat licin.Jadinya selepas dapat tengok sendiri hasilnya maka saya pun nak share dengan kawan kawan


Keistimewaan Kokuryu Super Summer Cake :-
♥ 3 in 1 moisturizer , foundation, powder
♥ Tahan selama 8 jam
♥ Halal - Boleh diguna ketika solat
♥ Sgt bagus bila berpeluh (bertambah cantik), dan tidak lekat pada tisu
♥ Mengecutkan jerawat bg yg berjerawat
♥ Melembut dan menggebukan muka
♥ Disertakan bersama sponge yang lembut dan sedap dipakai








Berminat sms / WhatsApp 0124003624 


Promosi hari Lahir sehingga 14 june 2013
RM40sm, RM45ss
FREE BEAUTY SPAN KOKURYU
FREE POSTAGE... DAPATKAN SEBELUM TERLAMBAT!

Klik FB KAMI : syieladbeauty

CARA PAKAI BEDAK ARAB KLIK SINI

warna pilihan Russet,Orange blush,puggy pink,roshelle, cherry dan cheryy pink



jom ke Facebook syielad'beauty untuk pelbagai produk lain.


ramuan yg terkandung dalam bedak arab:

~mineral oil
~propylene glycol monostearate
~lanolin
~petrolatum
~triethanolamine
~butylparaben
~tocopherol acetate
~titanium dioxide
~kaolin
~talc powder
~allantoin powder
~perfume
maycontain:
~red iron oxied,yellow iron oxideblack iron oxide dan d&c blue no.4

Mineral Oil: lazimnya digunakan di dalam formulasi produk kosmetik sebagai hair conditioning agent, skin conditioning agent, emollien dan bahan pelarut. 

Petrolatum: merupakan emollien yang tidak berwarna/kuning pucat yang didapati secara meluas di dalam produk pencuci alat solekan, produk mandian dan produk penjagaan rambut. 
Emmolien ini akan membentuk satu lapisan penghalang di atas permukaan kulit untuk mengurangkan kehilangan air 
Petrolatum akan meningkatkan penampilan dan tekstur permukaan kulit, dan menyebabkan kulit menjadi lebih lembut dan licin.

Titanium dioxide: digunakan sebagai agen pelindung cahaya matahari dan bahan pewarna di dalam produk kosmetik. Ia membantu untuk menyerap sinaran UV yang boleh menyebabkan kesan-kesan penuaan pada kulit

Allantoin powder adalah bahan yg blh mempercepatkan proses penyembuhan luka dan percepatkan pembentukkan sel baru.

Titanium Dioxide adalah powder/bubuk yang digunakan untuk memutihkan. Memiliki daya serap yang baik dan dikenal memiliki sifat waterproof dan SPF sekaligus memberikan kesan matte. Memberikan daya tutup (coverage) yang sangat baik sebagai foundation dan juga tidak menimbulkan iritasi dan melindungi dari sinar matahari.

Iron Oxides memberikan warna pada make-up.

Kaolin Clay adalah clay putih yang murni dan natural yang memberikan daya serap pada produk kosmetik. Sangat lembut dan bisa digunakan pada kulit yang paling sensitive sekalipun. Menutupi kekurangan di kulit tanpa menghilangkan kelembababn alaminya. Memberikan coverage yang baik dan memiliki kemampuan untuk menyerap minyak dari kulit, menghaluskan pori-pori dan menutupi komedo dan jerawat.

Ini Kata Mereka Selepas menggunakan bedak arab







Jom dapatkan dari saya sekarang

PROMOSI 
RM35sm, RM40ss

Warna Pilihan
Orange Blush
Russet
Cherry
Cherry pink
Puggy Pink



Antaran Produk Lain

Jamu Ratu Bonda RM 45 (S/M) RM 50 (S/S)
Sabun susu beras collagen 1 dozen RM 30
tasbih digital
pmcvc
DrSneez RM55 
Aurawhite RM 125
Aurawhite choclate indulgence 135
Maixara RM90
MWE RM 115
tanaka RM16

Like page kami untuk pelbagai produk lain... SYIELADBEAUTY

57 comments:

  1. bape lama syiela dh pakai..bedak ni dtang dari mana..

    ReplyDelete
  2. heheee...akak pun guna bedak ni syiela...

    ReplyDelete
  3. Bagus ye..nak try jugalah nanti..ramai dah yg guna bedak ni kan..

    ReplyDelete
  4. wak pon X penah pakey bedak jugakk. iihIKs

    ReplyDelete
  5. ada juga blogger up entry pasal bedak nie .. boleh tahan ;)

    ReplyDelete
  6. bedak ni semakin mendapat sambutan la sekarang. memang terbaik

    ReplyDelete
  7. mcm best je bedak ni..bole order ni

    ReplyDelete
  8. testimonial xde ke..gambar ke haha

    ReplyDelete
  9. suatu ketika memang popular bedak arab ni kan..

    ReplyDelete
  10. popular gak bedak ni skarang yea.mesti elokkan.

    ReplyDelete
  11. best tak apaki bedak ni.
    mcm bminat pula syiela..
    ;)

    ReplyDelete
  12. ada orang nak bagi free dengan aku tak ? haha :D

    ReplyDelete
  13. mcm menarik.. :)
    nama bedak ni, mmg bedak arab ye kak..

    ReplyDelete
  14. Business compact pulak ye Syiela. Import dari Arab ke?

    ReplyDelete
  15. wah...bedak arab pulak..hihihi :) takpela..so far pkai silky gegurl ok lg..hihihi..

    ReplyDelete
  16. huhu krole tak gne bedak2 ni wak~

    ReplyDelete
  17. banyak jgk tgk testimoni. mcm ok je.

    ReplyDelete
  18. hari tu nk cuba jugak bedak arab ni tp terbeli ronasutra...nanti nk cuba jugak la
    ramai yg kata bagus

    ReplyDelete
  19. tak pernah dgr pun pasal bedak ni. huhu. ;)

    ReplyDelete
  20. kalau muka sensitif pun blh guna eh...

    ReplyDelete
  21. akak dah tengok 2 orng kawan akak pakai bedak ni..mmng ok sangat muka dia orang....

    ReplyDelete
  22. oooo kalau aku pakai agak2 boleh hansome macam aron ajis tak?

    ReplyDelete
  23. ADIK BUI ADA BELI ARI TU,MMG OK..TAPI BUI LOM BERANI NK TRY..

    ReplyDelete
  24. assalam syiela..ank mama order bedak kat saudara yg stay kat UAE..bedak ni ke?..ia dtg dr arab ke?..

    ReplyDelete
  25. memang best pn bedak ni...sy pn pakai jgk....kulit rasa smooth jer,n paling best tengahari xde pn peluh2 kuar...muka nmpak cantik jer...

    ReplyDelete
  26. hurmm...js xberani nk cuba2 sbb kulit terlalu sensitif..msh setia dgn yg skrg...^^

    ReplyDelete
  27. ada mcm2 warna kan kak? wah.cam nak try ni.

    ReplyDelete
  28. ramaiiiii kawan2 nadia yang pakai bedak ni. dorang semua cakap best!

    ReplyDelete
  29. Tak mampu pulak sy.. Kita pakai Maybelline. InsyaAllah kalau ada rezeki lebih nad nak try cuba jugak :)

    ReplyDelete
  30. produk baru ke...eh comey plak nengok ladybird tuu hehe

    ReplyDelete
  31. x penah try lagi btw moga bisnes btambah maju yer.. gud luck.

    ReplyDelete
  32. eh blog dah berbaju baru ekkk? wahhh ingt tersalah masuk td. btw comelll!

    ReplyDelete
  33. Kak dah sms utk order bedak ini,hrp syiela dpt beri maklumat lanjut:)

    ReplyDelete
  34. boleh beli span saje tak.tq

    ReplyDelete
  35. sori dear.. span saja tak jual :(

    ReplyDelete
  36. 5o eh... cam bermnat jew..payment cmne? ad acc b.islam x?

    ReplyDelete
  37. 5o eh... cam bermnat jew..payment cmne? ad acc b.islam x?

    ReplyDelete
  38. YE rm 50.53 SS

    cuma ada maybank dan cimb.. berminat blh sms / whatsApp 012 4003624

    ReplyDelete

Orang Sayang Darwisy ^_^


GUA BLOG


CARI MEMBER

BUSUK


PING JE