Sabun Susu Beras + Collagen

Assalamualaikum

Sabun Susu Beras Collagen ini dihasilkan 100% dari bahan-bahan semula jadi. Merupakan produk asli dari thailand yg terkenal serta diamalkan oleh gadis-dan juga orang dewasa. Bertujuan menjaga serta mengekalkan kesihatan dan kecantikan kulit. Kita boleh lihat ramai gadis-gadis dari thailand memiliki kulit yg cantik, gebu dan cerah.

FUNGSI SABUN SUSU BERAS COLLAGEN:-
- meratakan tona kulit
- menganjalkan struktur kulit
- menggebu dan mencerahkan kulit
- membantu menghilangkan bintik-bintik hitam
- menghaluskan kulit
- memudarkan dan menghilangkan parut dengan penggunaan yang berterusan
- melembabkan kulit seterusnya menaikkan seri wajah.

KANDUNGAN @ BAHAN:-
Rice Milk Extract, Vitamin B3, Vitamin E, Olive oil, Palm Oil , Natural Glycerin, Collagen Powder

KHASIAT:-
- Membuatkan kulit muka anda lebih cerah, lembut dan tegang.
- Menanggalkan semua kotoran, minyak, dan sel kulit mati.
- Memudarkan dan menghilangkan parut jerawat dan jeragat.
- Menanggalkan kesan solekan dengan efektif.

JIka digunakan sebagai sabun mandi pula, ia membantu:-
- Menanggalkan bintik hitam atau kesan hitam di ketiak, siku dan peha anda.
- Sesuai utk semua jenis kulit termasuk kulit bermasalah
- Memberi kesan kesegaran sepanjang hari.
- Badan anda tidak akan melekit walaupun ketika atau slps berpeluh
- Boleh menghilangkan bau badan.

Cara-cara menggunakannya:-
- Gunakan sebagai pencuci muka dan badan setiap hari.
- Urut dan gosok secara perlahan di bahagian muka dan badan selama 2-3 minit
- Ini bertujuan supaya vitamin dan mineral dapat meresap di dalam kulit.




1 Dozen RM 28 termasuk postage (sabah /sarawak RM35)


JOM DAPATKAN SEGERA.SABUN DAH READY STOK YE

JUGA TERDAPAT SET KRIM BERAS.KRIM SIANG ,KRIM MALAM DAN KRIM KUNYIT 

Untuk produk lain - Bedak arab 50g RM 50 free postage RM 47 free  
RM45SM,RM50SS FREE beauty span kokuryu + free pos

                         - Fellina Inchloss lotion RM55 free postage (sementara stok masih ada)
                         - Vit C + Pure Marin Collage = RM75 free postage
                         - Tasbih digital = RM 12 free postage
                         - Tasbih digital berlampu = RM 15 free postage
                         

Belian secara borong dialukan

berminat sms / WA 012 4003624 / pm kat sini https://www.facebook.com/SyielaDbeauty

Banyak banyak terima kasih buat rakan - rakan blogger yang membantu syiela dalam mengembangkan bisness ini.Moga korang semua terus di limpahi rahmat olehNYA

24 comments:

  1. wah produk muka pla..smoga success ya kak

    ReplyDelete
  2. dah lama nak cari sabun susu beras ni...

    ReplyDelete
  3. Nur pakai yg biase punya..xtahu pula ade yg kolegen ni...

    ReplyDelete
  4. banyak jugak kebaikannya..
    memang jual produk ni ye ?

    ReplyDelete
  5. moga bisnes terus berkembang maju n sukses selalu ye~

    ReplyDelete
  6. sabun ni pun terbaik juga ni..saya pernah pakai

    ReplyDelete
  7. sibuk berbisnes ye sekarang ni syiela. jarang dah update blog...

    ReplyDelete
  8. alhamdulillah rezeki syiela, banyak jugak masuk yer..

    ReplyDelete
  9. owh sabun susu beras...penah dgr sabun ni..

    ReplyDelete
  10. kak ade ape2 tak side effect for the 1st usage bende2 ni?

    ReplyDelete
  11. padanlah kulit gadis2 thai halus mulus...bagus ni..

    ReplyDelete
  12. sabun susu beras ..macam best jugak kan..

    ReplyDelete
  13. Salam,

    stok 4pcs sabun susu beras rm20 masih ke?

    ReplyDelete
  14. wsalam... sori dear... hujung march 2013 baru restok ye...

    buat masa sekarang dah kehabisan stok...

    ReplyDelete
  15. oooh mcm tu ke...

    klu dh restok bagitau yer..

    eh! dh tuka 5pcs rm20?

    ReplyDelete

Orang Sayang Darwisy ^_^


GUA BLOG


CARI MEMBER

BUSUK


PING JE