Maixara White Essential : Remajakan Diri Kita

Assalamualaikum

Selepas kejayaan Maixara C Sential menggegarkan pasaran, kini tampil satu lagi produk baru yang tentunya bakal menguasai sekali lagi hati pengguna2 dengan ekstra kelebihan yang sangat bagus untuk kesihatan dalaman dan kecantikan kulit luaran.
 
Minuman bernutrisi tinggi, Maixara White Essential diformulasi daripada 10 stem cell terbaik dunia yang paling tinggi nilai antioksidan nya dengan 3 peranan utama - untuk detox, pencerahan dan anti penuaan, semua nya digabungkan untuk memudahkan pengguna menjadikan ia sebagai sebahagian rutin harian. Senang, sedap, berkhasiat lagi menjimatkan!







 ♥Tips pengambilan Maixara White Essential♥
Maixara White Essential boleh diminum pada waktu pagi selepas sarapan atau tengahari selepas makan tengahari.
1 jar 600 gram utk kegunaan 30 hingga 40 hari. 

Berikut kaedah membancuh MWE yg betul ( tak perlu shake ).
1. Sediakan air suam 100ml lebih kurang 1 gelas kecil.
2. Ambil 1 scoop besar (tersedia) serbuk MWE ditambah dalam 100ml air tersebut.
3. Kacau dengan sudu, warna air tidak pekat kerana tiada pewarna tiruan dan perasa tiruan dlm MWE.
4. Sedia diminum, rasa buahan yang sedap manis dan masam buah semulajadi.



**minum air kosong yg byk sepanjang hari utk cepatkan proses nyahtoksin dlm badan.

**elakkan minuman berkafien.

>>Utk kesan yg lagi bagus... Jangan lupa kunyah Maixara C Sential (MCS) malam sebelum tidur.
♥♥Jom sama2 sihat dan cantik bersama Maixara.♥♥


HARGA PASARAN:
RM120(S), RM130(S/S)
500gm/jar
- with 1.2 million mg concentrated formula
-harga termasuk kos pos-

BEST PRICE
PM /SMS / WHATSPP 012 4003624

VISIT PAGE SAYA SYIELAD'BEAUTY UNTUK PELBAGAI PRODUK LAIN



6 comments:

  1. semakin banyak produk2 pemutihan sekarang ni.hehe.

    ReplyDelete
  2. macam-macam produk yang muncul sekarang ni kan.hehe. nak kena cuba satu. tapi lelaki tak senonoh pulak kalau berkulit putih

    ReplyDelete

Orang Sayang Darwisy ^_^


GUA BLOG


CARI MEMBER

BUSUK

PING JE