Dable H Ke Hospital Lagi

Assalamualaikum

Baru lepas balik dari hospital. Adeh penat sungguh menunggu giliran.Menunggu dari pukul 8.00 pagi tadi. Rupanya doktor takda hari ni.Dekat pukul 10 baru jalan nombor. Betul2 menyusahkan orang.Nak-nak saya ni.Nak bertukar pun tak boleh.Lenguh la hai tangan.

Jumpa doktor kejap je dalam 10 minit dah boleh balik.Sebabnya dorang berdua ni sihat walafiat.Cumanya Haziq ja yang perlu follow up kat hopital penang. Yang lagi sakit hati.Doktor tu siap suruh kami sediakan satu buku. Bila kami ke hospital penang suruh doktor sana catit untuk rujukan dorang. Eh takkan tak link sesama hospital. Maknanya kalau kami ke penang kena ada surat atau dapatkan catatan dari sana kalau tak doktor hospital sungai petani tak tau apa. Adeh kenapa la jadi camni. Letih tau...Sesapa nurse kat sini tolong explainkan kat saya jap bab2 ni.

Sebab hari ni amat memenatkan takda sekeping pun gambar kat sana :). Jadi kita layan gambar Haziq masa kat hospital Penang hari tu ^_^

 Abah bergelut dengan Haziq
 Susah betul nak dok diam.siap meraung lagi
 Hujan renyai2 time ni tapi mama sibuk je nak ambil gambar kat luar ni
 tu dia nak tunjuk Haziq buat rawatan sampai penang ^_^
Budak ni keletihan bergelut dengan abah dan meraung. Letak ja kat kerusi tu terus lelap 

19 comments:

  1. kesiannya dable H..teruknya pihak hospital kan..sepatutnya depa yg lebih tahu apa yg nak kena buat..at least bagi tau la doktor lambat..

    ReplyDelete
  2. biasa berlaku.. tak leh nak cakap per..
    doakan yang terbaik juga untuk cahaya hatimu...

    ReplyDelete
  3. Baby nie kan Syiela kalau cukup tidur, tak lapar, tak demam mesti happy. Dia mengantuk tu yg buat dia meraung. Kesian... tengok dia tidur lena syok aje kan..

    ReplyDelete
  4. dia ngantuk tu. tu la meraung, merengek bagai..

    ReplyDelete
  5. moga double H sihat walafiat hendaknya

    ReplyDelete
  6. moga dia cpt smbuh yer..

    jom baca entry sya dan tingglkn komen...
    http://chot91.blogspot.com/2012/09/graduation-day.html

    ReplyDelete
  7. hihihi..gmbr last comel je..last2 ttido..puas dh meraung agknye :)

    ReplyDelete
  8. dorang malas buat kerja ke apa sebenarnya tu??

    ReplyDelete
  9. Semoga cepat sembuh ya Haziq...kesian haziq..terlentok tidur kepenatan..

    ReplyDelete
  10. smoga double H cpt smbuh ya kak..cutenya dia tdo

    ReplyDelete
  11. kembr kesayangan! sabo jelh kak..lumrah T_T

    p/: alahaiii hensemnye kembar i nih..embam diekn..mcm maneloah jage kemba agknye..ni yg tk kemba pun mcm kembar je rase hehe

    ReplyDelete
  12. mmg susah kalau jadik macam tu.

    ReplyDelete
  13. xkan xde buku rawatan bb,mesti semua ada tulis di situkan...

    ReplyDelete
  14. akak doakan semoga kembar2 syiela diberi kemudahan dan kesihatan yang baik. ....seronok tentunya ounya anak2 kembar...kan...

    ReplyDelete
  15. wani doakan double h sentiasa dberikan ksihtan yg baik

    ReplyDelete

Orang Sayang Darwisy ^_^


GUA BLOG


CARI MEMBER

BUSUK

PING JE