Feedback Pengguna Bedak Arab

Assalamualaikum






Ini semua yang komen kat blog ni ye.Saya print screen kembali.. 


Lagi info berkenaan bedak arab KLIK SINI dan SINI

berminat sms 012 4003624

RM 50 free sabun susu beras collagen... RM 40sm, RM 45ss free span kokuryu juga free postage


p/s : sori ye asyik pos pasal bedak arab... mesti korang jemu.. ala2 blogshop pula ye :)



24 comments:

  1. oh..cmtu upa nya..hehe..mcm best kan pakai ni..

    ReplyDelete
  2. wah ramai pengguna bedak arab ni,
    eija je blom mencuba lagi..

    ReplyDelete
  3. kg akak kt mana ya??kebun mil dekat merbok ada simpang 4 nk ke segantang garam amek kiri tp kebun mil simpang kanan..

    ReplyDelete
  4. tergoda...tapi sabar dulu...huhu

    ReplyDelete
  5. mcm bagus jgk bedak ni. tp br je beli compact powder.

    ReplyDelete
  6. wak pon X penah pakai bedakk.. iHHii, salam singgah jee

    ReplyDelete
  7. wahh...feedback yang menarik...

    ReplyDelete
  8. menarikknya... macam nak guna jugak..hehe

    ReplyDelete
  9. assalam..takpe buat entry pasal bedak ni.. syiela nak buat semua wanita nampak cantik !!!..

    ReplyDelete
  10. heyy nama saya ada. wiiii! :)))

    ReplyDelete
  11. ONE DAY NNT INSYAALLAH BUI AKAN TRY..

    ReplyDelete
  12. oooo.... cam ni aku pun nak jual gak la...

    ReplyDelete
  13. sis dah ade bedak yg ok ngan kulit sis . so tak berani nak cuba produk lain

    tapi nampak bedak arab ni ramai gak yg review kata ok :)

    ReplyDelete
  14. apa salahnya... sambil menyelam minum air. hehehe.

    ReplyDelete
  15. mmg cantik la sape yg guna bedak ni...

    ReplyDelete
  16. hehee..promo tkpe kak..kite pakai bedak bebudak ni pureen kehkehkeh

    ReplyDelete
  17. Kiranya baguslah bedak arab nie sbb feedback baik2 je,Insya Allah nanti nak try jugak.

    ReplyDelete

Orang Sayang Darwisy ^_^


GUA BLOG


CARI MEMBER

BUSUK

PING JE