Kurus dengan Fellina Inchloss

Assalamualaikum


1. Lotion ni meniggalkan kesan yang cepat untuk menghilangkan lebihan lemak di badan
2. 100% bahan semulajadi tanpa bahan kimia.Juga sesuai untuk ibu hamil dan menyusu
3. Tidak menyebabkan panas dan yang paling penting berbau harum
4. Mendapat kelulusan dari KKM

Sesuai untuk lelaki dan wanita

Cara Guna
1. Sapu pada bahagian lemak-lemak yang nak dikurangkan 2 kali sehari (pagi dan malam)
2. Jalani kehidupan seperti biasa.Jangan risau produk ni berbau harum
3. Sebagai bukti ukur dulu bahagian yang hendak dikecilkan sebelum sapu inchloss, kemudian 3 @ 4 hari ukur balik bahagian tersebut. Anda pasti nampak hasilnya.

produk ni tengah hangat di pasaran sekarang ni.Berminat sms 012 4003624 ye



21 comments:

  1. dah femes dah produk ni..berkesan yo

    ReplyDelete
  2. trgn nak try ni gak..dah try yg beratus tp takde kesan lgsg..

    ReplyDelete
  3. mmg krim ni lakukan sekarang...

    ReplyDelete
  4. erm...ramai dh guna produk ni ye... macam besh je...

    ReplyDelete
  5. Elok untuk ibu2 yg baru lepas bersalin ni utk dptkan bentuk bdn ideal!

    ReplyDelete
  6. M dok guna ST bioherbs..felina ni x pernah lg..tp macam hot ja skang ni kan..

    ReplyDelete
  7. assalam dear..thanks atas info ni.. ;)

    ReplyDelete
  8. hmm.. saya tatau la lemak saya bnyak mana tapi kawan saya selalu cakap 'Banyak ko punya lemak!!' :P

    ReplyDelete
  9. WAH..BUI NAK LAH,NAK KECIKKAN LENGAN..HIHI

    ReplyDelete
  10. berapa hinggit ek... macam terasa nak beli je ni...

    ReplyDelete
  11. hurmm ada juga yg btahu asal produk nie
    berapa rm ye dik ??

    ReplyDelete
  12. mmg tgh hot skarang ni kan
    mesti berkesan ni :)

    ReplyDelete
  13. akak sesuai pakai ni...sparetyre sana sini....huhuh

    ReplyDelete
  14. wahhh akak bissnes gud2 heheee :D

    ReplyDelete
  15. wah. tapi saya dah sedia kurus, haha *perasan*

    ReplyDelete
  16. hai syiela..terkejut kak fieda masuk sini tau..ingat salah umah dah..wah...berwajah baru la..cantik tau...syiela wat bisnes sekarang ye...buatlah banner..boleh kak fieda tlg promote..aritu kak fieda wat entry pasal fellina blogshop sepupu kak fieda ada hampir 1000 view yg tgk entry tu...mmg tak sangka tau..entry produk lain2 pun tak sebanyak tu..

    ReplyDelete
  17. mmg fellina tgh top betul kan skrg ni..hrp bisnes syiela maju..

    ReplyDelete
  18. nyue pon ad terbaca psl produk ni...huhuhuhu

    ReplyDelete
  19. fellina mmg tgh top skang ni kak....nanti wani nk try gak..apa2 wani gtau kak nah hihi...

    ReplyDelete

Orang Sayang Darwisy ^_^


GUA BLOG


CARI MEMBER

BUSUK

PING JE